Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω πως περίμεναν να μην ξεκολήσουν τα πάντα μέσα στο PC.

Γιατί τα δέματα δεν τα πέρνουν και τα βάζουν με το χεράκι. Αλλά περνάνε από ταινίες και αν δεν έχει σταλεί με courier με τις ενδείξεις εύθραυστο και προς τα πού είναι το "top" περνάνε την ίδια ταλαιπωρία με τα ρούχα στο πλυντήριο όταν τα βάζουν στα αυτόματα μηχανήματα.

Όπως είπαν και παραπάνω, όλα μόνα τους, σε ειδικές σακούλες με bubble rap , και σε μία βαλίτσα δεν πιάνουν χώρο. Και αγοράζεις το κουτί στην χώρα που πας.

Ελλάδα κατέβηκα το Σεπτέμβριο, και στην μικρή, σχετικά, βαλίτσα που έχω, έφερα 2 συστήματα ολόκληρα για φίλους. φυσικά χωρίς κουτιά.  2 295Χ2, 2 μητρικές, 2 επεξεργαστές, μνήμες, 2 Η100i, SSD, 2 1200W PSU,  και ρούχα για 2 εβδομάδες (κάθε μέρα άλλα). Τα στήσαμε και όλα ΟΚ την ίδια μέρα.

Και ανεβοκατέβαινα στις ταινίες όλη μέρα μέχρι την πτήση στο Schiphol, και πέταξαν και την βαλίτσα στο Μακεδονία, πάνω την ταινία. Αν ήταν τα πράγματα βιδωμένα στα κουτιά, για είχαν φύγει μόνο από το τελευταίο πέσιμο.

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τι σημαίνει αυτό? Πρέπει να τα κακομεταχειρίζεται ο καθένας , ότι και αν έχει μέσα? 

Εύθραυστο από όσο ξέρω δε σε αφήνουν να κολλήσεις επάνω. 

Άμα είναι να κάνω 2-3 ταξίδια πήγαινε έλα, πιο φθηνά θα μου κόστιζε να φτιάξω ένα καινούργιο PC από την αρχή.

Έμ τα χαλάνε άλλοι, εμ φταίει ο άλλος?

Ήρθα εδώ μέσα για συμβουλές και όχι εξυπνάδες παρακαλώ.

To εχω γραψει και σε αλλα σχετικα ποστς, βαλεις δεν βαλεις FRAGILE το ιδιο και το αυτο.

Υπαλληλος των ΕΛΤΑ μου ειπε ξεκαθαρα οτι τα δεματα τα πετανε σαν σκουπιδια.

Συμφωνω παντως, δεν επρεπε να το στειλεις ετσι, τουλαχιστον ας εβγαζες την καρτα γραφικων

που ειναι πιο ευκολο να κανει boing boing παρολο που εχει 2 βιδες πανω της.

Με το που διαβασα τι εστειλες και πως, καταλαβα σε τι κατασταση το παρελαβες.

Λογικο, ησουν αμαθη. Ετσι και εγω, επαθα και εμαθα.

Ο πατερας σου δεν σου ειπε τιποτα με τοση εμπειρια?

• Like 3
Δημοσ.

To εχω γραψει και σε αλλα σχετικα ποστς, βαλεις δεν βαλεις FRAGILE το ιδιο και το αυτο.

Υπαλληλος των ΕΛΤΑ μου ειπε ξεκαθαρα οτι τα δεματα τα πετανε σαν σκουπιδια.

Δηλαδη για να στειλεις τιποτα πορσελανες ή γυαλικα δεν ειναι καλη ιδεα ε? :)

Δημοσ.

Δηλαδη για να στειλεις τιποτα πορσελανες ή γυαλικα δεν ειναι καλη ιδεα ε? :)

Αναλογα αν εχεις ορεξη να κανεις παζλ.

Δημοσ.

Το δέμα ήταν με την EPG.

Παιδιά Η συσκευασία έχει ως εξής.

Ο υπολογιστής στην ορίτζιναλ κούτα που είχα πρωτοαγορασει το σκέτο κουτί μαζί με άλλες δύο κουβέρτες . Στο εσωτερικό του υπολογιστή bubble wrap, και μόλις έφτιαξε τη κούτα, μετά τριγύρω άλλες 3 κουβέρτες και όλα αυτά τυλιγμένα σε έναν σάκο των ελτα. Τόσα χρόνια που στέλνει ο πατέρας μου εξωτερικό βαριά μηχανήματα, δεν του είχε ξανατυχει κάτι τέτοιο.

Δεν είχα τον απαιτουμενο χωρο Γιατί μετακόμισα πρόσφατα οπότε οι βαλίτσες ήταν γεμάτες ρούχα και άλλα πράγματα. Και επειδή χρειαζόμουν τον υπολογιστή για να κάνω τη δουλειά μου , Μου τον έστειλε. Το πρόβλημα παραμένει ότι ενώ τους ρώτησε αν γίνεται αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής είπαν Ναι και γι'αυτό το έστειλε. Αλλιώς αν το ήξερε από την αρχή και του λέγανε διάφορα δε θα το έστελνε προφανώς! Ο ίδιος ο διευθυντής των συγκεκριμένων ελτα του το είπε και του είπε ότι η συσκευασία ήταν κομπλέ!

Η ζημιά είναι μια μητρική Gigabyte 970A-DS3P και μια Sapphire Toxic r9 280x, Όποτε δυστυχως Δεν είναι ζημιά 50 ευρώ πχ.

Προφανώς μετά από αυτό δε θα ξαναγίνει το ίδιο λάθος γιατί μας κοροϊδεύουν μπροστά στη μούρη μας...

Δημοσ.

Καλά εμένα μου φαίνετε υπερβολικά λογικό πήγαινε αεροδρόμιο μαι μέρα εκεί στις βαλίτσες απλά έκοβε βόλτες ο άλλος με το αμαξάκι και βλέπω να του πέφτει ένα κουτί κάθως πηγενε και απλά σταματάει και το πετάει όπως να ναι πάνω στο yotube πρέπει να υπάρχουνε άπειρα βίντεο επίσης άλλο το βα΄ρυ μηχάνημα άλλο το μηχάνημα που έχει ένα κέντρο βάρους π΄χ στο κέντρο και γύρ γύρω κενό κάτι θα φύγει ακόμα και τσίμεντομενα να ήτανε επίσης πίστεύω ότι ο σκληρός μόνο και μόνο αν ήταν μηχανικός απλά παίζει να εχει καταστραφεί με τόσες αναταράξεις που θα έφαγε για να καταλάβεις δες εδώ ένα βιντεακι από ένα τέτοιο ύψος να έφυγε πάει https://www.youtube.com/watch?v=PgDizh4DMno ή αυτό στα τελευταία λεπτά δες πως τα πετάει https://www.youtube.com/watch?v=e4WTHL0HCgg και γενικά υπάρχουν άπειρα άπειρα βιντεο ή αυτό δες απλά πως πετάει τα δέατα https://www.youtube.com/watch?v=ERmgA2Zw4y8 πιστεύω σε έπεισα ότι απλά έπρεπε να γίνει κομμάτι κομμάτι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αρνούμαι ότι κομμάτι κομμάτι θα είχε φτάσει σωο.

Αλλά δεν έχει και κανένας το δικαίωμα να Στα πετάει έτσι λες και είναι σκουπίδια, από τη μιο μικρή βαλίτσα μέχρι το μεγαλύτερο δέμα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει περαστεί σαν φυσιολογικό το να Στα καταστρέφουν τα πράγματα και να μη μπορείς να στείλεις κάτι μεγαλύτερο από ένα γράμμα για να μη σπάσει.

Το πρόβλημα ξαναλέω παραμένει στο ότι μας είπαν ψέματα αλλά για κάποιο λόγο όλοι εστιαζετε στο γεγονός "γιατί έστειλα ολόκληρο το pc" και όχι στις δικαιολογίες όπως έγραψα της κάθε μιας, από έναν κανονισμό που δεν υπάρχει μέχρι ότι οι ίδιοι μας είπαν ότι όντως γίνεται αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής.

Δημοσ.

Καλα το τι εχει δικαιωμα να κανει ο καθενας ειναι αλλη συζητηση.
Προφανως και δεν πρεπει να τα πεταει αλλα δυστυχως ετσι γινεται ειτε το θες ειτε οχι.

Δημοσ.

Καλα το τι εχει δικαιωμα να κανει ο καθενας ειναι αλλη συζητηση.

Προφανως και δεν πρεπει να τα πεταει αλλα δυστυχως ετσι γινεται ειτε το θες ειτε οχι.

Καλά ναι ότ δεν έχει δικαιώμα να τα πετάιε ναι συμφώνω αλλά παντού έτσι κάνουν ακόμα και στα ταχυδρομία το πιο μικρο δέμα μπαπ το πετάνε

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ το ξέρω... Άλλωστε έγραψα για να πάρω καμία συμβουλή στο πως να κινηθώ γιατί το να σου λένε ψέματα μπροστά στη μούρη σου, αυτό πάρα πάει.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά με έσωσες από πιθανό μελλοντικό φιάσκο :P

όταν κάθεστε και στέλνετε ολόκρηρα pc έτσι καλά να πάθετε sorry και ολας, δεν παν να το χεις και με κανα 50 κουβέρτες. 

ολα ξεβίδωμα

στα κουτιά

όμορφα και νοικηρηεμένα.

στη τελική πάρε τα parts από μεσα που πιάνουν χώρο ελάχιστο μαζί σου, και πάρε ενα κουτί ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ με 110 ΕΥΡΩ ΟΛΟ το twoer.. αν ειναι δυνατον ρε χαιβάνια.

will do 

Δημοσ.

Κοίτα να δείς το κακό είναι ότι στις φώτο πχ η ψύχτρα φαι΄νετε λογικά απροστατευτη οποτε θα σου πουνε αφου παέι στην α΄΄λη ακρη της γης γιατί δεν το βγάλατε αυτό και πές ότ αυτή δεν το πέταξαν ένα κενο αερός να έπεσε το αεροπλάνο και η ψύχτρα να ήταν στον αέρα μπαμ απευθείας έγινε η ζημιά.Λογικά και ο σκληρός δίσκος σου αν ήταν μηχανικός θα έχει πλέον θέματα

Δημοσ.

Κοίτα να δείς το κακό είναι ότι στις φώτο πχ η ψύχτρα φαι΄νετε λογικά απροστατευτη οποτε θα σου πουνε αφου παέι στην α΄΄λη ακρη της γης γιατί δεν το βγάλατε αυτό και πές ότ αυτή δεν το πέταξαν ένα κενο αερός να έπεσε το αεροπλάνο και η ψύχτρα να ήταν στον αέρα μπαμ απευθείας έγινε η ζημιά.Λογικά και ο σκληρός δίσκος σου αν ήταν μηχανικός θα έχει πλέον θέματα

Κοίτα.... Ο σκληρός παραδόξως ακόμη δε μου έχει εμφανίσει πρόβλημα και δουλεύει κομπλέ . Δε ξέρω πως επέζησε :P

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά, αναφέρθηκαν και ρωτήθηκαν στα ελτα. Ότι αυτό είναι υπολογιστής στο κουτί, αν υπάρχει κάποια αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής και δε μας είπαν ότι ξέρετε υπάρχει πρόβλημα , και όχι αλλά ακριβώς το αντίθετο, ότι Ναι γίνεται αποζημίωση και η συσκευασία που έγινε στον υπολογιστή ήταν μια χαρά.

Pa0ki, ακόμη καλύτερα γιατί άμα είναι να σου πουν και εσένα ψέματα, η στον οποιοδήποτε ότι Ναι δίνουμε αποζημίωση και στο τέλος να στο σπάσουν και να τρέχεις, καλύτερα να το δουν κάποιοι αυτό και να μη το επιχειρήσουν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τα ελτά...πάντως αν το πάνε σαν τα αεροδρόμια....θα σου πούνε γράψε τί είχε μεσα το κουτί...πόσο έκανε καινούριο...τί αξία κρίνεις ότι έχει αυτή την χρονική στιγμή...σε τί κατάσταση ήταν....και θα σου δώσουν κάτι ψίχουλα...

Θα βρουν ένα σωρό δικαιολογίες  όπως αυτή που λέει το παλικάρι πιο πάνω...

Πρόσεξε το χρονικό όριο που υπάρχει και πίεστε ...

edit : Ναι γιατί ο υπάλληλος στα ελτά ξέρει νομίζεις τί ειναι ενας υπολογιστής....πώς είναι μέσα...κτλ.. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...