γροσερισοπ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 όταν κάθεστε και στέλνετε ολόκρηρα pc έτσι καλά να πάθετε sorry και ολας, δεν παν να το χεις και με κανα 50 κουβέρτες. ολα ξεβίδωμα στα κουτιά όμορφα και νοικηρηεμένα.στη τελική πάρε τα parts από μεσα που πιάνουν χώρο ελάχιστο μαζί σου, και πάρε ενα κουτί ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ με 110 ΕΥΡΩ ΟΛΟ το twoer.. αν ειναι δυνατον ρε χαιβάνια. 9
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Περιμένουμε να μας στείλει αυτή κάποια έγγραφα ακόμη για να συμπληρωθούν κάποια ακόμη στοιχεία και να συνεχιστεί το θέμα και δεν τα έχει στείλει ακόμη η κυρία, γιατί μας πάει από Δευτέρα σε Δευτέρα. Επίσης ο λόγος που αρνήθηκε, δεν καταγράφεται πουθενά, οπότε δεν είναι βάσιμος. Το κουτί είναι το κλασσικό της Coolermaster , το original δηλαδή του σκέτου κουτιού όταν το είχα πρωτοαγοράσει. Αυτός ο κανονισμός, πίστεψε με, δεν αναφέρεται πουθενά , που αναφέρει η κυρία. (Θα έλεγα το όνομα της, αλλά δε ξέρω εαν επιτρέπεται.) Η επιτροπή, έτσι όπως το λέει αυτή, θα είναι ουσιαστικά κάτι σαν "claim" της υπόθεσης, (Dispute = Το αρνήθηκαν, οπότε τώρα >Claim, κάπως έτσι το καταλαβαίνω) για να ξαναδουν τα στοιχεία και να καταλήξουν σε ένα τελειωτικό συμπέρασμα. Θα το ψάξω και άλλο το θέμα, αλλά επειδή όπως ανάφερα, η υπομονή τελειώνει, θα γίνει καταγγελία. Ήθελα απλά να ρωτήσω γνώμες και να δω εάν αυτό είχε ξανατύχει σε κάποιον. Ποτέ. Κοιτα εγω δεν θα εφευγα από εκει θα τους πιεζα αρκετά όπως έχω κάνει και σε άλλες περιπτώσεις που πηγαν να μου την κάνουν διοτι σε κάποιες συναλλαγές στη ζωη σου κάποιοι θα πάνε να σε πιάσουν κοροιδο να το ξέρεις αυτό να μη βάλεις ευκολα το κεφάλι κατω και σηκωθείς να φυγεις δικαιολογωντας τους. Απλα από ότι καταλαβαινω τωρα κάποιος εκει μεσα έκανε τη μλκια και κοιτάνε να σε κάνουν να βαρεθείς θα σε ειδαν και ηπιων τονων και σου λεει εδώ ειμαστε. Και δεν καταλαβαινω αυτή η επιτροπή τι ρολο βαράει δηλαδή θα συνεδριασουν να βγάλουν πορισμα για ποιο πραγμα? ότι το μηχανημα δεν σου ηρθε άχρηστο? ή μηπως ότι δεν σε ενημερωσαν ότι έπρεπε να το βάλεις σε πλαστικο κουτι παρολαυτα το δέχτηκαν? αν είναι έτσι μπορεις να κάνεις γραπτη αναφορά εινα πειθαρχικο αυτό μαζι με τη μηνυση βεβαια που θα κανεις. Εγω θα τους το ελεγα και αυτό. Βεβαια θα μου πεις αμα ο άλλος έχει βυσμα παιζει να τσαλακωσουν την αναφορά και να την πετάξουν ως συνηθως γινεται. ΥΓ Πριν το μεταφερουν σου εδωσαν να υπογράψεις κάτι που ελεγε ότι δεν φέρουν ευθυνη για την μεταφορα ή στο ειπαν έτσι? το κουτι ειχε απεξω προσοχη ευθραστο? http://www.insomnia.gr/topic/550773-μεταφορα-ηυ-μεσω-ελτα/page-2
Ancallagon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 όταν κάθεστε και στέλνετε ολόκρηρα pc έτσι καλά να πάθετε sorry και ολας, δεν παν να το χεις και με κανα 50 κουβέρτες. ολα ξεβίδωμα στα κουτιά όμορφα και νοικηρηεμένα. στη τελική πάρε τα parts από μεσα που πιάνουν χώρο ελάχιστο μαζί σου, και πάρε ενα κουτί ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ με 110 ΕΥΡΩ ΟΛΟ το twoer.. αν ειναι δυνατον ρε χαιβάνια. Και τι σημαίνει αυτό? Πρέπει να τα κακομεταχειρίζεται ο καθένας , ότι και αν έχει μέσα? Εύθραυστο από όσο ξέρω δε σε αφήνουν να κολλήσεις επάνω. Άμα είναι να κάνω 2-3 ταξίδια πήγαινε έλα, πιο φθηνά θα μου κόστιζε να φτιάξω ένα καινούργιο PC από την αρχή. Έμ τα χαλάνε άλλοι, εμ φταίει ο άλλος? Ήρθα εδώ μέσα για συμβουλές και όχι εξυπνάδες παρακαλώ. 6
benign Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οι ζημιες που περιγραφεις γινονται μονο αν καποιος εχει ανοιξει το κουτι του υπολογιστη.Ξεβιδωμα μητρικης και αποκολληση της pci-e δεν γινονται απο πεσιμο ,ουτε και απο τον 10ο οροφο πολυκατοικιας. Το χαρτινο κουτι που σου το εστειλε ο πατερας σου ειχε σημαδια παραβιασης?
Ancallagon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Οι ζημιες που περιγραφεις γινονται μονο αν καποιος εχει ανοιξει το κουτι του υπολογιστη.Ξεβιδωμα μητρικης και αποκολληση της pci-e δεν γινονται απο πεσιμο ,ουτε και απο τον 10ο οροφο πολυκατοικιας. Το χαρτινο κουτι που σου το εστειλε ο πατερας σου ειχε σημαδια παραβιασης? Όχι δεν ήταν παραβιασμένο το δέμα. Η κάρτα γραφικών ήταν αρκετά βαριά, το ίδιο και η ψύκτρα του επεξεργαστή, οπότε εάν το έριξαν από το αεροπλάνο δε νομίζω να σωζόταν.
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Παντως σε ένα άλλο θρεντ σε αυτό που σου εχω βαλει στο ΥΓ πιο πανω λενε ότι τα ΕΛΤΑ δεν παρεχουν καμια εγγυηση και στο λενε κιολας αμα είναι ετσι φταις εσυ που στο ειπαν από την αρχη.
benign Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Νομικα να κινηθεις και γρηγορα,γιατι ισως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να μην εχουν ευθυνη.Ευχομαι καλη τυχη και μην στεναχωριεσαι.την υγεια σου να εχεις,κακοτυχιες συμβαινουν σε ολους μας. 3
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Νομικα να κινηθεις και γρηγορα,γιατι ισως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να μην εχουν ευθυνη.Ευχομαι καλη τυχη και μην στεναχωριεσαι.την υγεια σου να εχεις,κακοτυχιες συμβαινουν σε ολους μας. Αυτό σκεφτηκα και εγω αυτοι για να καθυστερουν ετσι εχουν κάποιο λογο .... ειτε να βαρεθεί ειτε να την γλιτώσουν. 1
Ancallagon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Παντως σε ένα άλλο θρεντ σε αυτό που σου εχω βαλει στο ΥΓ πιο πανω λενε ότι τα ΕΛΤΑ δεν παρεχουν καμια εγγυηση και στο λενε κιολας αμα είναι ετσι φταις εσυ που στο ειπαν από την αρχη. Το πρόβλημα είναι ότι αν όντως ισχύει αυτό, τότε έγινε λάθος υπόδειξη από τον δειυθυντή των ΕΛΤΑ και δεν έγινε καμία αναφορά για αυτό, γιατί ανέφερα πριν ότι τους είχε ρωτήσει ο πατέρας μου τι να γράψει που, σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας και του είπαν να δηλώσει την αξία και ότι το πακετάρισμα ήταν μια χαρά + ότι ήταν ασφαλισμένο. Τότε γιατί όλες αυτές οι δικαιολογίες από τη κυρία?? Νομικα να κινηθεις και γρηγορα,γιατι ισως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να μην εχουν ευθυνη.Ευχομαι καλη τυχη και μην στεναχωριεσαι.την υγεια σου να εχεις,κακοτυχιες συμβαινουν σε ολους μας. Ναι ναι εννοείται! Διαβάσαμε μέσα ότι μέσα σε 6 μήνες πρέπει να έχει γίνει το όλο θέμα. Ευτυχώς ακόμη είμαστε στον 1,5
DDevil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Από την στιγμη που δεν σου ειπαν ότι δεν φερουν ευθυνη κατά τη μεταφορα επειδή στοιβάζουν και αλλα πράγματα πανω του εισαι οκ. Οποτε πες στον πατέρα σου να τους πάρει αυριο ένα τηλεφωνο και να τους πει ότι ετοιμάζεστε να κινηθείτε νομικά και αν έχουν κάτι τελευταιο να σας προτεινουν μπας και γλιτώσετε αμφότεροι τα τρεξίματα. Αν τελικα δεν .... ετοιμασε ένα 150αρι παραβολο για τη μηνυση και ότι σου ζητησει ο δικηγόρος φανταζομαι αν είναι και γνωστος σου δεν θα σου πάρει πολλά εξηγησε του και το σκηνικο να σου πει και αυτος τη γνωμη του κ καλη τυχη. 2
Ancallagon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις συμβουλές. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά... Μακάρι να γλυτώσουμε τα τρεξίματα, αλλά δε το βλέπω.
kage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει ασφαλεια δεματων στα ελτα προς εξωτερικο μας ειπε μια κυρα κατινα στα ελτα που δεν εδειχνε και σιγουρη βεβαια!! ουτε εξηγεισε για α-β προτεραιοτητα ή epg ή σακους ή οτι αλλο εχουν... το προιον ηταν πιο ακριβο απο το pc και παλι καλα πηγε usa.. δηλωμενη αξια βαση ποιου πραγματος?δεν υπαρχει καν τιμολογιο αλλα και να υπηρχε χλωμο να σε αποζημιωναν βαση αυτου,ειτε κουριερ ειτε ελτα... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από kage
kfyros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εαν το pc σου καταστράφηκε αφότου έφτασε στην Σκωτία, πάλι έχουν τα ελτα ευθύνη; Από αυτόν που έκανες τη συναλλαγή και στο ασφάλισε απαιτείς. τους συνεργάτες του δεν τους "ξέρεις" εσύ. Η δηλωμένη αξία δε σημαίνει ότι αποζημιώνουν ότι γράψεις. Απαιτείται να αποδείξεις ότι αυτή είναι η πραγματική αξία. Με τιμολόγια κλπ. Και πάλι καλύπτουν μόνο ότι γουστάρουν αυτοί (ότι σύμβαση έχουν με κάποια ασφαλιστική). Νομίζω 500 ευρώ έχουν όριο . Για τα υπόλοιπα ασχολείται το customer service τους. Επίσης, νομίζω απαιτείται να δηλώσεις ότι είναι εύθραυστο (που όντως είναι) . Δεν ξέρω αν τα ελτα κάνουν τέτοιες μεταφορές, σίγουρα όμως θα ήταν ακριβότερη η μεταφορά του και θα χρειαζόταν ειδική συσκευασία (bubble rap). Απ΄ότι καταλαβαίνω μιλάμε για κόστος ζημιάς κάτω από τα 100 ευρώ. Δε σε συμφέρει να μπλέξεις νομικά και το ξέρουν. Αν κάνεις αγωγή (μήνυση γίνεται μόνο σε ποινικά) θα εκδικαστεί μετά από χρόνια και μαζί με την αμοιβή δικηγόρου θα θες κανένα πεντακοσάρικο. Αν γίνει έφεση ακόμα περισσότερα. βέβαια αυτό δεν συμφέρει ούτε τα ΕΛΤΑ γιατί μιλάμε για κέρδος από τη συγκεκριμένη μεταφορά λιγότερο από 50 ευρώ. Και δεν καταλαβαίνω γιατί έστειλες ολόκληρο το ντενεκέ στο πακέτο. Λύσε τα όλα και στείλτα όμορφα όπως έγραψε και φίλος παραπάνω. 1
defacer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Υπόψιν, η μητρική ήταν πολύ καλά βιδωμένη, το ίδιο και η κάρτα γραφικών. Σόρι που θα βγω λίγο offtopic, αλλά αυτό ήταν τραγικά λάθος απόφαση. Όταν στέλνεις desktop σύστημα ταξίδι πάντα χωρίς καμία εξαίρεση πρέπει να είναι τελείως λυμένο και οτιδήποτε ηλεκτρονικό συσκευασμένο μόνο του ξεχωριστά. Μην το ξανακάνεις γιατί θα κλάψεις και άλλο υπολογιστή. 4
zousgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το PC είχε σταλεί σαν απλό δέμα εξωτερικού ή δέμα EPG;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα