Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρμα αγοράς- αναβάθμισης Υ/Η

i) Το ποσό που διαθέτουμε:2000€ 

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming /Program 

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:PR/PS/κτλπ

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη:Nαι και κατά προτίμηση 27 inches

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι:οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? : δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι αξιόπιστα με της εγγύησις 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: από έμενα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?: όχι έχω από το παλιό pc

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? sli πότε  μελλοντική αναβάθμιση καλύτερης κάρτα ίσως

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) :θα γινει σε normal επίπεδα ίσως στο μελών 

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? θα γινει οχι σε stock αλλα σε normal επίπεδα 

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:δεν θα χρησιμοποιησω αλλα εχω στο νου μου το case (coolermaster haf xb evo-εχω σκοπο για το συγκεκριμένο case για αυτο θέλω αυτό-

)

και το τροφοδοτικό (έχω ακούσει ότι τα evga είναι αξιόπιστα και ι εγγύησι είναι 10 χρονιά όποτε θα προτιμούσα από εκεί )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...