stevengreeceGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Το Meizu M2 mini είναι εξαιρετικό. Αυτό πιθανόν να είναι το επόμενο μου κινητό.
Bill_K Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 γεια χαρα,βρισκομαι σε αναζητηση κινητου γιατι το neo-v μου πλεον δεν κανει ουτε τα βασικα,ακουω καλα λογια για το samsung j5,οπως και για το meizu m2,εχετε κατι αλλο υπ οψιν σας;δωστε μια βοηθεια γιατι εχω μεινει πολυ πισω στα κινητα,οπως ειπα πιο πανω αυτο που εχω τωρα ειναι του 2011. THL T 100S σφραγισμένο με δώρο την θήκη 180 €
2.1Ohm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πολύ καλό αλλά δν νμζω να αξίζει τα 180 που πωλείται εδώ! Δλδ γτ να δώσεις 70 ευρω στον μεσαζοντα που θα κάνει απλά την παραγγελία ιδού κινητου από Κίνα απλά για να λες ότι το πήρες από Ελληνικό μαγαζί?
ntin4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 η αγορα θα γινει μαλλον απο σκρουτζ,δεν εχω paypal,η τελικη 3αδα ειναι,meizu m2 mini,samsung j5,huawei p8 lite,στα ιδια επιπεδα τιμης και τα 3,απλα το ψαχνω πολυ γιατι τα χρηματα εχουν συγκεντρωθει με μεγαλο κοπο,δεν θελω να εχω θεματα αξιοπιστιας,και για τα 3 ακουω καλα σχολια,αλλα,βαση χαρακτιριστικων το j5 θα "λαγκαρει" μετα απο καιρο;το meizu εχει πληρης υποστηριξη και εγγυηση;ακουω οτι το P8 εχει αρκετα σκοτεινη οθονη,επισης η χωρητικοτητα σε μνημη 16BG(meizu,huawei) εναντι 8GB(j5) ειναι σοβαρο αβανταζ των 2; τι λετε;
Panagiotis Mak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S3 NEO ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ !
Makeran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S3 NEO ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ! Ναι, αλλά το j5 είναι καλύτερο οπότε ποιος ο λόγος?
Panagiotis Mak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ναι, αλλά το j5 είναι καλύτερο οπότε ποιος ο λόγος? ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!
ntin4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 οχι ενα απο αυτα τα 3 θα παρω,μολις γυρισα απο μεγαλο καταστημα ειδα απο κοντα τα j5 και P8 lite,το samsung μου αφησε καλυτερες εντυπωσεις,πολυ μουντο οντος το huawei,ενω ειναι ωραια κατασκευη η οθονη ειναι απογοητευτικη.
glaza Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 XIAOMI RedMi Note 2 είναι το κινητό. 126 ευρώ και έχει ό,τι χρειάζεσαι. Στο price range του είναι ίσως το καλύτερο και έχει απίστευτη μπαταρία. Συναγωνίζεται πολύ ακριβότερα μοντέλα και είναι και στη λίστα απο το android.gr που έγραψε το παιδί στην πρώτη σελίδα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
yimmiyimmi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 XIAOMI RedMi Note 2 είναι το κινητό. 126 ευρώ και έχει ό,τι χρειάζεσαι. Στο price range του είναι ίσως το καλύτερο και έχει απίστευτη μπαταρία. Συναγωνίζεται πολύ ακριβότερα μοντέλα και είναι και στη λίστα απο το android.gr που έγραψε το παιδί στην πρώτη σελίδα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. συγνωμη απο τι site το προτεινεις αυτο?Γιατι και εδω μπορει να προτεινω τιμη amazon αλλα να παιζουν χιλια δυο προβληματα,μεταφορικα και ξερω εγω τι αλλο στο σκρουτζ ειναι 25 ας πουμε,Στα 150 παντα με τιμες σκρουτζ και για καινουριο θα ελεγα δες τα motorolla πολυ καλο και το moto e(2nd) και το motog
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 XIAOMI RedMi Note 2 είναι το κινητό. 126 ευρώ και έχει ό,τι χρειάζεσαι. Στο price range του είναι ίσως το καλύτερο και έχει απίστευτη μπαταρία. Συναγωνίζεται πολύ ακριβότερα μοντέλα και είναι και στη λίστα απο το android.gr που έγραψε το παιδί στην πρώτη σελίδα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. 126€ δν παίζει με τοτ Τπτ στα 170 εγώ το βλεπω! 126 το απλά ίσως όχι το note
newsformobiles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 To Xiaomi Redmi 2 ξεκινάει από 112€ Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-2-2gb To Xiaomi Redmi Note 2 από 127€ Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb To Prime από 155€ Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-pro
2.1Ohm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 σε noname μαγαζακια χαιρο πολυ εγω λεω στα "διασημα" καi Ευ αποθηκες απο κινα αμα ειναι ετσι αμα πας στο εργοστασιο μπορει να το βρεις και με 100..
newsformobiles Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 σε noname μαγαζακια χαιρο πολυ εγω λεω στα "διασημα" καi Ευ αποθηκες απο κινα αμα ειναι ετσι αμα πας στο εργοστασιο μπορει να το βρεις και με 100..Συγνώμη αλλά τα pandawill, geekbuying & everbuying, που είναι τα πιο φθηνά, μπορεί να μην είναι πρώτα στην λίστα των αξιόπιστων, είναι γνωστά μαγαζιά όμως. Από eu εννοείται θα είναι τουλάχιστον 1.5 φορά και πιο ακριβά.
Bill_K Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 MEIZU M2 MINI ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ EΓΓΥΗΣΗ 160 € ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 2 220€ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα