ntin4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 γεια χαρα,βρισκομαι σε αναζητηση κινητου γιατι το neo-v μου πλεον δεν κανει ουτε τα βασικα,ακουω καλα λογια για το samsung j5,οπως και για το meizu m2,εχετε κατι αλλο υπ οψιν σας;δωστε μια βοηθεια γιατι εχω μεινει πολυ πισω στα κινητα,οπως ειπα πιο πανω αυτο που εχω τωρα ειναι του 2011.
papp0us Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αν σε ενδιαφέρει η περίπτωση να αγοράσεις κινητό απο κίνα, ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.angroid.gr/android/smartphones/ta-kalitera-kinezika-kinita-mechri-150e
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αν σε ενδιαφέρει η περίπτωση να αγοράσεις κινητό απο κίνα, ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.angroid.gr/android/smartphones/ta-kalitera-kinezika-kinita-mechri-150e Καλά το post που έβαλες είναι τραγικούλι τέτοιες τιμές που ακριβώς τις βρήκε να πάρω 10 από Όλα!! Ακόμα κ με τιμές Κίνας πιο ακριβά βγαίνουν! Το letv βγαίνει κοντά στα 170 αξίζει με χίλια αλλά έχει λίγο μέτρια οθόνη! Xiaomi επίσης αλλά κ αυτό κοντά στα 170 αλλά μέτρια οθόνη κ αυτό κ 2ραμ(τα οποία είναι υπεραρκετά) αντί για 3! Το meizu έχει μέτριο επεξεργαστή και 2 ραμ αλλα έχει μακράν κλτρη οθόνη που συγκρίνεται με τα flagships για αυτό είναι και η νο1 επιλογή μ κάτω από 200€ κινητά! Τον πιο πολύ χρόνο με τον κινητό σ τον περνάς βλέποντας την οθόνη οπότε αξίζει να είναι η κλτρη! Και βγαίνει κ γύρο στα 150 αυτό δλδ δν θα υπερβεί το budget σ! Έχε στα υπόψιν όμως αμα πάρεις από κινεζική αποθήκη υπάρχει περίπτωση να πληρωσεις τελωνείο εγώ πάντως πλήρωσα δυστυχώς και από ότι με ενημέρωσαν στα ΕΛΤΑ οι ελέγχει θα γίνονται πιο σχολαστικα από δω κ πέρα
corsair04 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 γεια χαρα,βρισκομαι σε αναζητηση κινητου γιατι το neo-v μου πλεον δεν κανει ουτε τα βασικα,ακουω καλα λογια για το samsung j5,οπως και για το meizu m2,εχετε κατι αλλο υπ οψιν σας;δωστε μια βοηθεια γιατι εχω μεινει πολυ πισω στα κινητα,οπως ειπα πιο πανω αυτο που εχω τωρα ειναι του 2011. εάν δεν σκέφτεσαι μόνο andrοιd ένα κάλο κινητό windows είναι αυτό στα χρήματα σου το έχω δουλέψει και μου άφησε καλές εντυπώσεις ταχύτατο,καλή ποιότητα κατασκευής
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εάν δεν σκέφτεσαι μόνο andrοιd ένα κάλο κινητό windows είναι αυτό στα χρήματα σου το έχω δουλέψει και μου άφησε καλές εντυπώσεις ταχύτατο,καλή ποιότητα κατασκευής Eιπε για ανδροιδ και εγω προτινα μονο ανδροιδ η αληθεια ειναι οτι και το 640 και το 640 XL που ειχα στην κατοχη μ απιστευτα κινητα! Λιγο το στορε του ειναι ακομα κακο αλλα σαν ταχυτητα smoothness ειναι αψογα και καμερες πολυ καλες και οθονες πολυ καλες! Αλλα πιστευω αξιζει πιο πολυ να παρει κανεις ενα απο xiami- meizu παρα το 640! 1
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 γεια χαρα,βρισκομαι σε αναζητηση κινητου γιατι το neo-v μου πλεον δεν κανει ουτε τα βασικα,ακουω καλα λογια για το samsung j5,οπως και για το meizu m2,εχετε κατι αλλο υπ οψιν σας;δωστε μια βοηθεια γιατι εχω μεινει πολυ πισω στα κινητα,οπως ειπα πιο πανω αυτο που εχω τωρα ειναι του 2011. Το j5.
ntin4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 απο Ελλαδα θα γινει η αγορα,τελικα ειναι ελαχιστες οι επιλογες στα χρηματα αυτα,η προτεραιοτητα μου ειναι να εχει android αλλα αν δεν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη θα παω για το 640,το meizu m2 mini(5'' οθονη)εχει ελληνικο μενου;μονο και μονο τα 2GB εναντι του 1GB του 640 αλλα το 640 ειναι windows phone ισως ισοσκελιζεται η δαφορα;.
vdeseris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) lenovo s60 σε μαύρο και σε άσπρο. (προσφορά στα 149€) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2015 από vdeseris
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 απο Ελλαδα θα γινει η αγορα,τελικα ειναι ελαχιστες οι επιλογες στα χρηματα αυτα,η προτεραιοτητα μου ειναι να εχει android αλλα αν δεν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη θα παω για το 640,το meizu m2 mini(5'' οθονη)εχει ελληνικο μενου;μονο και μονο τα 2GB εναντι του 1GB του 640 αλλα το 640 ειναι windows phone ισως ισοσκελιζεται η δαφορα;. Τα windows δν χρειαζονται πολυ ραμ για να παιξουν καλα! Και με 1 τα παιζει ολα και το υι τους ειναι τελειως lagg free πιστεψε με!(ειχα nexus 6 ,g4 κ μετα πηγα σε Lumia 640XL και δν μ ψινισε καθολου ισα ισα μ φαινοταν απιστευτα smooth! Στην Ελλαδα σε αυτα τα λεφτα υπαρχει το Vodafone smart ultra 6 το οποια ξεχασα να το αναφερω και λεει με τα 1000000 αμα δν σε ενδιαφερει και τοσο το γεγενονος αναβαθμισεις η αμα σκεφτεσε να το κανεις ροοτ και να βαλεις εσυ οποια ρομ θελεις! Παντως ακομα και ετσι ειναι οτι πιο vfm υπαρχει στην Ελλαδα!
ntin4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 το vodafone smart ultra 6 απ αυτα που διαβαζω ειναι πολυ καλο κινητο νομιζω η ZTE το κατασκευαζει,αλλα ειναι πολυ μεγαλο δεν θα με βολεψει,μεχρι 5'' ειμαι οκ,αρα,meizu m2,samsung j5 και το lenovo s60 που προτεινε ο φιλος δειχνει πολυ καλο βαση χαρακτηριστικων,απλα δεν ξερω αν παιρνει ενημερωσεις(lenovo).
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 το vodafone smart ultra 6 απ αυτα που διαβαζω ειναι πολυ καλο κινητο νομιζω η ZTE το κατασκευαζει,αλλα ειναι πολυ μεγαλο δεν θα με βολεψει,μεχρι 5'' ειμαι οκ,αρα,meizu m2,samsung j5 και το lenovo s60 που προτεινε ο φιλος δειχνει πολυ καλο βαση χαρακτηριστικων,απλα δεν ξερω αν παιρνει ενημερωσεις(lenovo). Ναι το ZTE blade s6 ειναι σε λιγο αλλαγμενο desing! Το Μ2 δν στο προτεινω καθαρα γιατι η τιμη του ειναι τσιμπημενη Ελλαδα 170 ευρω ενω απο κινα το περνεις με 110! Το j5 - s60 στα 200+ δν θα τα προτεινα! Αμα τα βρεις μεχρι 150 ειναι οκ! Κοιτα και το Huawei p8 lite κλτρο απο τα πανω δυο πιστευω λιγο κατωτερο του Μ2! (το Μ2 δν πρεπει να εχει εγγυηση Ελλαδα οποτε ειναι σαν να το περνεις απο κινα οποτε γιατι δν κοιτας αμα υπαρχει σε καμια Ευρωπαικη αποθηκη Κινεζομαγαζου που θα σ βγει γυρο στα 130-140 μαξ και θα σ ερθει και σε 2-3 μερες?!)
vdeseris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 το vodafone smart ultra 6 απ αυτα που διαβαζω ειναι πολυ καλο κινητο νομιζω η ZTE το κατασκευαζει,αλλα ειναι πολυ μεγαλο δεν θα με βολεψει,μεχρι 5'' ειμαι οκ,αρα,meizu m2,samsung j5 και το lenovo s60 που προτεινε ο φιλος δειχνει πολυ καλο βαση χαρακτηριστικων,απλα δεν ξερω αν παιρνει ενημερωσεις(lenovo). Έχει βγει ενημέρωση για lollipop. Για περισσότερα δες και εδώ.
ntin4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5462883/Lenovo-Golden-Warrior-A8-A806-16GB.htmlεχετε γνωμη για αυτο;
ntin4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 μαλλον θα παρω το meizu m2 mini,δεν θελω 5,5'' ειναι πολυ μεγαλο,τι λετε για το mini?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα