djnoizeteck Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εχω αγορασει προσφατα καινουριο ενα Toshiba satellite l50b23p με Intel core i5 5200u 4gb ram 1600mhz ssd 256gb 2 καρτες γραφικών του επεξεργαστή και την AMD Radeon R7 m260 2gb Ενα παιχνίδι παίζω όλο κι όλο, δεν ασχολούμαι πολύ, το League of Legends. Οταν το εβαλα και δοκιμασα να παιξω λιγο, το εβαλα φουλ ολα τα γραφικα και με anti alising και επαιζε σφαίρα, σαν τον σταθερό μου, δεν κολλούσε πουθενά. Την επομενη φορα που πηγα να παιξω το παιχνίδι πέφτει στιγμιαία στα 5 fps π.χ. και γενικα κολλαει παρα πολυ, παει καρε καρε ενα πράγμα. Μεχρι και στα low γραφικα που το εβαλα το ιδιο κανει οποτε δεν ειναι το προβλημα τα high γραφικα, αφου το ετρεχα τελεια στα high την πρωτη φορα. Ολα τα drivers ειναι updated οπως και τα windows εχουν κανει ολα τα updates, Οπως και το παιχνιδι. Νομιζω οτι φταιει το switchable graphics, οτι δεν αλλαζει καρτα γραφικων απο την onboard στην AMD οταν μπαινω στο παιχνιδι και γι αυτο κολλαει. Κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι στο speccy οταν ειμαι σε windows περιβάλλον και οχι σε παιχνίδι και ειναι ενεργοποιημενη η intel καρτα γραφικων, την AMD που ειναι απενεργοποιημενη αυτη τη στιγμη μου την δειχνει οτι και καλα εχει 511 βαθμούς θερμοκρασία. Οταν ειμαι στο παιχνιδι και ειναι ενεργοποιημενη η AMD, μου την δειχνει κανονικα την θερμοκρασια που εχει εκεινη τη στιγμη (40-45 βαθμους αν θυμαμαι καλα) - Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο, απλα το παρατηρησα και ειπα να το αναφέρω. Ξερετε τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Πάτα δεξί κλικ στη επιφανεια εργασιας και επελεξε 'Διαμόρφωση εναλλαξιμων γραφικών', βάλε το εκτελέσιμο αρχείο του παιχνιδιού με 'υψηλή απόδοση΄. Η βασική κάρτα είναι η intel και τρέχει πάντα, εκτός τις εφαρμογές που έχεις ορίσει την τρέχουν με την amd.
djnoizeteck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Update: Παρατήρησα οτι οταν δεν το εχω συνδεμένο στον φορτιστή παίζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αμα συνδέσω τον φορτιστή αρχίζει και κολλάει. Δοκίμασα να ανοίξω το league of legends χωρις να ειναι συνδεμενο στον φορτιστή και με το που ξεκινησει το παιχνιδι να βαλω τον φορτιστη και δεν κολλάει. Εαν ομως οταν ανοιξω το παιχνιδι ειναι συνδεμενο στον φορτιστή, ακομα και να τον βγαλω ενω εχει ξεκινησει το παιχνιδι θα κολλάει πάλι. Οι ρυθμίσεις στα switchable graphics ειναι στο high performance και στην μπαταρια και στον φορτιστή. Δεν εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα