heavyrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μετα απο 2 βδομαδες και βαλε που περιμενω να ερθει η 24cw,και ενω επρεπε να χε ερθει εδω και μια βδομαδα εχω απηυδήσει με το κατάστημα, τις τελευταιες 3 εργασιμες μερες με διαβεβαιωνουν καθε μερα οτι σημερα θα την εχω και ακομα περιμενω...οποτε δεν προκειται να την παρω και οποτε τη φέρουν θα τους πω να την βαλουν ...ξερετε που... Ο μονος λογος που ανεβηκα σε ιντσες και λεφτα ειναι η συγκεκριμενη lg που λογω ultra wide δεν θα ειναι τοσο μεγαλη οσο θα ηταν μια πχ 27αρα 16:9. Θα ειναι σαν μια πεπλατισμενη 24αρα που ειναι το μεγεθος που εψαχνα αρχικα. Επίσης έχει πολύ καλό πάνελ απ οτι διαβαζω σωστα; Οπότε ρωτάω τωρα το συστημα μου (φαινεται στην υπογραφη) θα την σηκωνει ανετα λογικά σε fHD; δεν παιζω σχεδον τιποτα αλλο περαν του lol και wow. Κανα action adventure καινουριο μπορει να παιξω αραια και που αλλα δεν μ ενδιαφερουν ultra settings εννοείται. Ειδα την 34αρα ultra wide στην εκθεση και μ αρεσε πολυ. Επίσης υπάρχει ετοιμοπαράδοτη μεγαλο συν μετα απο τοσο καιρο που περιμενα αδικα... Ενα αλλο που με απασχολει τα παιχνιδια που παιζω μηπως θα ειναι strechαρισμενα σε 2550*1080;
Millennium Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ούτε η 24cw φαίνεται στον ορίζοντα..; Για τα λεφτά της καλή είναι η LG και αν παίζεις ελαφριά δε θα χεις θέμα σε γενικές γραμμές.Έχουν υποστήριξη αυτά αν και θα χρειαστεί να συνηθίσεις το πως τα δείχνει.
heavyrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 φιλαρακι την ειχα κανει παραγγελιά απ τις 31/10 ηταν με διαθεσιμοτητα 4-5 εργάσιμες. με πηραν τηλ και ειπαν οτι θα καθυστερήσει λιγο 4-7 μερες το πολυ. εχουνε περασει πανω απο 10 και με δουλευουν απ τη προηγουμενη βδομαδα απο μερα σε μερα με διαβεβαιωναν οτι θα την εχω οπως εγραψα και πανω. καλα που ειχα επιλεξει να πληρωσω στο καταστημα και δεν εχω δωσει ευρω, δεν μ ενδιαφερει πλεον ξενερωσα... αλλα καλύτερα στην τελικη να παρω μια με καλυτερο πανελ. Τσεκαρα διαστασεις ειναι σχεδον διπλασια σε πλατος απο αυτη που εχω τωρα (μια παλια 19αρα 4:3 TFT) και ιδια σε υψος. Αυριο θα παρω τηλεφωνο να επιβεβαιωσω τη διαθεσιμοτητα και να παω να την παρω επιτόπου. Το μονο κακο ειναι οτι ανεβηκα αρκετα σε λεφτα, ελπιζω να την ευχαριστηθω, η 34αρα παντως που παρατηρουσα αρκετη ωρα προχθες στην εκθεση ηταν υπεροχη!
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να'ναι για καλό η καθυστέρηση Ποιά 34'' έβλεπες;
heavyrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ε σιγουρα. Τουλαχιστον θα παρω κατι καλυτερο... πρεπει να ηταν η lg 34um95 μια μονο ειχαν ultrawide 1
nik69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ε σιγουρα. Τουλαχιστον θα παρω κατι καλυτερο... πρεπει να ηταν η lg 34um95 μια μονο ειχαν ultrawide Σε ποιο καταστημα ηταν ; Με ενδιαφερει να δω μια απο κοντα!
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ε σιγουρα. Τουλαχιστον θα παρω κατι καλυτερο... πρεπει να ηταν η lg 34um95 μια μονο ειχαν ultrawide Αυτή πέρα από το μεγαλύτερο μέγεθος και την ανάλυση είναι και "πιο premium" μοντέλο.
heavyrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Σε ποιο καταστημα ηταν ; Με ενδιαφερει να δω μια απο κοντα! Στην εκθεση τεχνολογιας στο τεχνοπολις 1
heavyrain Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τελικα ακυρο για την lg... παω να παρω την hp με πηραν μολις τηλ ζητοντας αλλη μια φορα 1000 συγνωμη... ας διαγραφει το θεμα αυτο
seloner Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Φιλε απο ποιο μαγαζι την εχεις παραγγειλει;Γιατι ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη.Γραψε και εντυπωσεις οταν με το καλο την παρεις.
heavyrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Φιλε απο ποιο μαγαζι την εχεις παραγγειλει;Γιατι ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη.Γραψε και εντυπωσεις οταν με το καλο την παρεις. http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-99
Gentleman88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/592414-ultrawide-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-219-lg-29um57-p-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
panimania Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 εχω παραγγειλη και εγω την συγκεκριμενη οθονη πριν 3 μερες , τωρα διαβασα οτι μπορει να μην την σηκωνει το συστημα ισχυει κατι τετοιο εγω στο pc πεζω κανα λολ πιο πολυ πεζω το ps4 που θα το συνδεσω με το hdlm θα εχω προβλημα ?
seloner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θα εχεις λιγοτερα fps αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα στο Lol επειδη ειναι πολυ ελαφρυ παιχνιδι.Με ποσα fps παιζεις;Επισης αν δεν κανω λαθος το ps4 δεν υποστηριζει την αναλυση της συγκεκριμενης οθονης και θα αναγκαστεις να παιζεις με μαυρα πλαισια στο πλαι h να παιζεις με streched εικονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα