Soulseeker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά συνήθως (και ειδικα αν το παιχνιδι με εχει βαλει 100% στην ατμοσφαίρα) παίρνω αποφάσεις που θα επερνα εγω αν ημουν ο "ταδε" χαρακτήρας και με βαση τα δεδομένα που έχω.Αν το παιχνίδι ειναι τοσο καλό που θελω να το ξαναπαίξω τοτε συνηθως παίρνω τις αντίθετες αποφάσεις ή παίζω κυρίως evil. Το περίεργο ειναι οτι πάντα νιώθω άβολα στην αρχή με αυτο αλλα στην πορεία λύνομαι και σφαζω/κλεβω κτλ χωρις ενοχές.
supernino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ότι πετάνε το μπαλάκι στον gamer να αποφασίσει αν θα είναι ο κακός λύκος ή η κοκκινοσκουφιτσα στο παιχνίδι.Μήπως μας βλέπουν σαν πειραματοζωα;;
gon1332 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ότι πετάνε το μπαλάκι στον gamer να αποφασίσει αν θα είναι ο κακός λύκος ή η κοκκινοσκουφιτσα στο παιχνίδι.Μήπως μας βλέπουν σαν πειραματοζωα;; Ο ψεκασμένος ξερωγώ.
Sotosgl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αληθεια το ποσοστο των επιλογων του Walking Dead της Telltale που μας εδειχνε τι διαλεξαν οι αλλοι που το επαιξαν που βασιζοταν;Σε metadata ή απο το Control Group των Testers; Το θέμα είναι ότι πετάνε το μπαλάκι στον gamer να αποφασίσει αν θα είναι ο κακός λύκος ή η κοκκινοσκουφιτσα στο παιχνίδι.Μήπως μας βλέπουν σαν πειραματοζωα;; Κοιτα να δεις πως εχει. Οι μεγαλες εταιριες Videogame δεν βασιζονται μονο στις πωλησεις που θα κανουν αλλα και στα metadata που συλλεγουν απο τις επιλογες του χρηστη στο παιχνιδι χρησιμοποιωντας μας οπως σωστα ειπες σαν πειραματοζωα και αργοτερα τα πουλανε σε εταιριες της ΝΤΠ. Του βαζω μεσα στο παιχνιδι ενα σεναριο με 2 επιλογες. Τι θα επιλεξει αυτος που ειναι 18-25 με πτυχιο πανεπιστημιου εχει 400 φιλους στο Facebook του αρεσει η RnB και ψηφισε ΟΧΙ στο δημοψηφισμα μιας και ολες αυτες οι πληροφοριες ειναι αμεσα προσβασιμες ποια. Αν εχεις παιξει το The Walking Dead της Telltale θυμασαι που σου εδειχνε και το ποσοστο που διαλεξαν οι αλλοι που επαιξαν το παιχνιδι; Που το βρηκε;! Το ιδιο κανουν και τα Supermarket με τις καρτουλες που βγαζεις,η Google και ολοι αυτοι με το χαραγμα. Πχ αγοραζεις φετα Βαλμα βγαζουν προσφορα 20 λεπτα κατω την Ολυμπος,την παιρνεις σου αρεσει και δεν ξαναπαιρνεις την Βαλμα.Τωρα καθε φορα που θελουν να κανουν αγορες απο προμηθευτες εχουν ενα ισχυρο χαρτι και τους εκβιαζουν με το προσεχε μη βαλω 3 εβδομαδες προσφορα την "Ταδε Φετα ανταγωνιστη" και πατωσεις. Γιαυτο οταν θελουμε να παιξουμε ενα single player παιχνιδι,βγαζουμε το Router απο την πριζα τελειως,φοραμε ενα καπελο απο αλουμινοχαρτο (μπλοκαρει τα εγκεφαλικα σηματα που εκπεμπουμε) και μολις το τελειωσουμε τραβαμε ενα Format. 1
BlackBird79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 The Witcher 3 το πρώτο μου quest. Βρές τον τάδε που μου έκανε το δείνα. Τον βρίσκω τον δίνω, ενώ μου έχει εξιστορήσει μια δακρύβρεχτη ιστορία δικαιολογώντας την πράξη του, τελικά τον έδωσα. Και ενώ περίμενα ο τάδε να είναι μεγαλόψυχος για ένα τόσο μικρό παράπτωμα, τσουπ τον κρεμάνε απο ένα δεντράκι στην άκρη του δρόμου! Έμεινα μ...κας. Ακόμα τον θυμάμαι όταν τον σούρνανε για την κρεμάλα... κλαψ
21century Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι οι χαρακτήρες στα παιχνίδια μας απελευθερώνουν... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν και λόγω τελειομανίας δυσκολεύομαι πολύ να το κάνω, συμφωνώ ότι είναι προτιμότερο να παίζει κανείς την ιστορία χωρίς load/save και να δέχεται τις συνέπειες των πράξεών του. Είναι πιο αξιομνημόνευτα τα όσα συμβαίνουν. Ιδιαίτερα σε παιχνίδια όπου δεν υπάρχουν σωστές και λάθος επιλογές, απλά οι πράξεις σου διαμορφώνουν τον κόσμο όπου ζεις και όλα έχουν να κάνουν στο τέλος με το πως θα ήθελες να είναι αυτός ο κόσμος. SPOILERS DRAGON AGE ORIGINS Όταν έφτασα στο τέλος, δεν κατάλαβα σε ποιο ακριβώς σημείο θα παρθεί η απόφαση για το ποιος θα γίνει βασιλιάς κτλ. Είχα αποφασίσει ότι θα παντρέψω τους δύο χαρακτήρες, γιατί the needs of the many outweigh the needs of the few, αλλά δε χειρίστηκα σωστά τους διαλόγους θεωρώντας ότι "έχω χρόνο" και ο Alistair θύμωσε και έφυγε. Κράτησα το λάθος μου στο παιχνίδι χωρίς να κάνω load και προχώρησα έτσι. Ακόμη έχω τύψεις. Όταν δε, έπαιξα το Dragon Age 2 και διαπίστωσα ότι ο Alistair έχει γίνει μεθύστακας και μπεκρουλιάζει στα μπαρ... σφίχτηκα. Θέλω να κάτσω να παίξω ξανά όλο το παιχνίδι, μόνο και μόνο για να διορθώσω αυτό το λάθος! Θεωρώ όμως ότι έκανα το καλύτερο φινάλε που θα μπορούσα όταν άφησα τον "κακό" χαρακτήρα του παιχνιδιού να εξιλεωθεί και να θυσιαστεί σκοτώνοντας το δράκο. Awesome.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μετά απο αλλεπάλληλες και δυνατές ενοχές που με στιγμάτισαν παίζω μόνο φιδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα