jason97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Συνήθως το φορτίζω όταν πέφτει κάτω από το 20 η καμιά φορά όταν είναι 25%.Έχω τις περισσότερες φορές το κινητό για 5 ώρες την ημέρα ανοιχτό.χρησιμοποιω δεδομένα κινητού κάποιες φορές μπαίνω από το wifi και δεν ανοίγω καθόλου gpu Συμφερει να αλλαξω μπαταρία η να πάρω αλλο? Μπορώ να το πάω στον Γερμανό να μου το τεσταρουν η θα εχω θεμα με εγγύηση ς? δεν το αγορασα από εκει
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δν πρεπει να αφηνουμε το κινητο να πεφτει κατω απο 20% σε καθημερινη βαση!1-2 φορες τον μηνα και 1 φορα καλο θα ηταν να την τελειωνουμε σχεδων ολη!Επισης δν ειναι καλο να το αφηνουμε ολη την νυχτα δλδ ενω ειναι στο 100% να το αφηνουμε να φορτιζει κ αλλο(ουτε 100% κανονικα δν πρεπει να φτανει αλλα ποιος το κανει αυτος?!)Αμα δν ειναι αγορασμενο απο τν γερμανο θα πρεπει να το στειλεις στο σερβις τις samsung η αμα ειναι γνωστη αλυσιδα παντο απο εκει που το πηρες αλλα και αυτοι στο σερβις τις samsung θα το στειλεις οποτε γλιτωνεις τον μεσαζοντα!ΑΜα δν εχει εγγυηση θα πληρωσεις για τον ελεγχο και για τα ανταλλακτικα αμα εχει δν πληρωνεις τπτ!Ποσο κανει μια καινουρια μπαταρια?Αμα εχει γυρο στα 10 παρε μια δν εχεις να χασεις τπτ! Και να μν ειναι ελατωματικη θα εχεις 2 μετα και θα διπλασιασεις την ζωη του κινητου σου οποτε παλι κερδισμενος βγαινεις!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δν πρεπει να αφηνουμε το κινητο να πεφτει κατω απο 20% σε καθημερινη βαση! 1-2 φορες τον μηνα και 1 φορα καλο θα ηταν να την τελειωνουμε σχεδων ολη! Επισης δν ειναι καλο να το αφηνουμε ολη την νυχτα δλδ ενω ειναι στο 100% να το αφηνουμε να φορτιζει κ αλλο(ουτε 100% κανονικα δν πρεπει να φτανει αλλα ποιος το κανει αυτος?!) και κάπου εδώ ειναι που γράφω πάντα οτι το κινητό είναι για να μας υπηρετεί και όχι το ανάποδο. Και αυτό να κάνει,άντε να βγάλει 2-5 μήνες παραπάνω ζωή η μπαταρία. Σιγά τα ΩΑ όταν θεωρείται αναλώσιμη απ τον κατασκευαστή. προσωπικά δεν έχω δει άτομο,να ακολουθεί πιστά αυτά που γράφεις,θα το φορτίσει το βράδυ πριν κοιμηθεί και θα το βγάλει το πρωί πριν φύγει.Εαν δεν του φτάσει η μπαταρία και πέσει κάτω απ το 20% τι θα κάνει θα το κλείσει η θα ψάχνει πρίζα; ούτε και εγώ το κάνω, και δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία απο εποχής Sony ericcson K850i που πραγματικά αυτά ΠΙΝΑΝΕ την μπαταρία μέσα στην ημέρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο. Όπως και να έχει smartphone είναι και όπως όλα στην μπαταρία πονάνε και θα πονάνε πάντα. Συνήθως το φορτίζω όταν πέφτει κάτω από το 20 η καμιά φορά όταν είναι 25%.Έχω τις περισσότερες φορές το κινητό για 5 ώρες την ημέρα ανοιχτό.χρησιμοποιω δεδομένα κινητού κάποιες φορές μπαίνω από το wifi και δεν ανοίγω καθόλου gpu Συμφερει να αλλαξω μπαταρία η να πάρω αλλο? Μπορώ να το πάω στον Γερμανό να μου το τεσταρουν η θα εχω θεμα με εγγύηση ς? δεν το αγορασα από εκει Το τηλέφωνο είναι για να μένει ανοιχτό,εκτός κ αν εννοείς οτι έχεις 5 ώρες την οθόνη να φωτίζει συνέχεια,οπότε και η κατανάλωση της μπαταρίας είναι φυσιολογική. προσωπικά θα σου έλεγα εαν θες να αλλάξεις τηλέφωνο,πάρε αλλο.Φίλος ειχε το core και είχε περίπου ίδια συμπεριφορά η συσκευή του με μέτρια χρήση. κακή οθόνη και ανάλυση,κόλλαγε και έκλεινε εφαρμογές.
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 και κάπου εδώ ειναι που γράφω πάντα οτι το κινητό είναι για να μας υπηρετεί και όχι το ανάποδο. Και αυτό να κάνει,άντε να βγάλει 2-5 μήνες παραπάνω ζωή η μπαταρία. Σιγά τα ΩΑ όταν θεωρείται αναλώσιμη απ τον κατασκευαστή. προσωπικά δεν έχω δει άτομο,να ακολουθεί πιστά αυτά που γράφεις,θα το φορτίσει το βράδυ πριν κοιμηθεί και θα το βγάλει το πρωί πριν φύγει.Εαν δεν του φτάσει η μπαταρία και πέσει κάτω απ το 20% τι θα κάνει θα το κλείσει η θα ψάχνει πρίζα; ούτε και εγώ το κάνω, και δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία απο εποχής Sony ericcson K850i που πραγματικά αυτά ΠΙΝΑΝΕ την μπαταρία μέσα στην ημέρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο. Όπως και να έχει smartphone είναι και όπως όλα στην μπαταρία πονάνε και θα πονάνε πάντα. Το τηλέφωνο είναι για να μένει ανοιχτό,εκτός κ αν εννοείς οτι έχεις 5 ώρες την οθόνη να φωτίζει συνέχεια,οπότε και η κατανάλωση της μπαταρίας είναι φυσιολογική. προσωπικά θα σου έλεγα εαν θες να αλλάξεις τηλέφωνο,πάρε αλλο.Φίλος ειχε το core και είχε περίπου ίδια συμπεριφορά η συσκευή του με μέτρια χρήση. κακή οθόνη και ανάλυση,κόλλαγε και έκλεινε εφαρμογές. Ουτε εγω το ακολουθαω οποτε μπορω ναι αμα ειμαι στο ποδι η θελω φορτισμα εννοειται κ ολο το βραδυ το αφηνω και κλεινει απο μπαταρια το κινητο απλα αμα μ χαλασει στον χρονο δν θα αναρωτιθω οο τι εγινε κ εχω ελλατωματικο κινητο! Απλα το κακομεταχειριζομουν για αυτο κ με αφησε!
jason97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δν πρεπει να αφηνουμε το κινητο να πεφτει κατω απο 20% σε καθημερινη βαση! 1-2 φορες τον μηνα και 1 φορα καλο θα ηταν να την τελειωνουμε σχεδων ολη! Επισης δν ειναι καλο να το αφηνουμε ολη την νυχτα δλδ ενω ειναι στο 100% να το αφηνουμε να φορτιζει κ αλλο(ουτε 100% κανονικα δν πρεπει να φτανει αλλα ποιος το κανει αυτος?!) Αμα δν ειναι αγορασμενο απο τν γερμανο θα πρεπει να το στειλεις στο σερβις τις samsung η αμα ειναι γνωστη αλυσιδα παντο απο εκει που το πηρες αλλα και αυτοι στο σερβις τις samsung θα το στειλεις οποτε γλιτωνεις τον μεσαζοντα! ΑΜα δν εχει εγγυηση θα πληρωσεις για τον ελεγχο και για τα ανταλλακτικα αμα εχει δν πληρωνεις τπτ! Ποσο κανει μια καινουρια μπαταρια? Αμα εχει γυρο στα 10 παρε μια δν εχεις να χασεις τπτ! Και να μν ειναι ελατωματικη θα εχεις 2 μετα και θα διπλασιασεις την ζωη του κινητου σου οποτε παλι κερδισμενος βγαινεις! Εχει εγγύηση το κινητο Αλλα δεν ειπατε οτι η μπαταρία εχει 6μηνες εγγύηση Ποια μπαταρια προτεινεται;
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εχει εγγύηση το κινητο Αλλα δεν ειπατε οτι η μπαταρία εχει 6μηνες εγγύηση Ποια μπαταρια προτεινεται; πέρα απο την εργοστασιακή, μην μπλέκεις με κινέζικες. Διαφορετικά μείνε με αυτή που έχεις και δώσε λεφτά για βαρβάτο powerbank να σου μείνει και για τα επόμενά σου τηλέφωνα. Προσωπικά επέλεξα το δεύτερο για το 435 μου ότι οτι το αδειάζω μέσα στη μέρα,η χρήση ειναι τελείως τυπική(τηλέφωνα μηνύματα). Ουτε εγω το ακολουθαω οποτε μπορω ναι αμα ειμαι στο ποδι η θελω φορτισμα εννοειται κ ολο το βραδυ το αφηνω και κλεινει απο μπαταρια το κινητο απλα αμα μ χαλασει στον χρονο δν θα αναρωτιθω οο τι εγινε κ εχω ελλατωματικο κινητο! Απλα το κακομεταχειριζομουν για αυτο κ με αφησε! Στον χρόνο θα χαλάσει η μπαταρία απλά εκτός κ αν σου πέφτει κάτω συχνά οπότε εκεί μαζί με την αγορά κάνεις και ευχέλαιο εαν κάποιος αγοράζει την οποιαδηποτε συσκευή και της πίνει το αίμα καθημερινώς,θα πρέπει και να γνωρίζει τις επιπτώσεις φυσικά. εγω πραγματικά απορώ γιατί συνεχίζουν τα smartphones και βγάινουν με τέτοιες μπαταρίες,δηλαδή πριν 10 χρόνια οταν ειχες πχ το Ν95 γιατί ΔΕΝ σε ένοιαζε το μέγεθός του ας κάνουν το ιδιο και τώρα,χαλαρά θα μπορουσαν να βάλουν 2500+Mah μπαταρίες στα μικρά τηλέφωνα για μεγαλύτερη αυτονομία.
jason97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τη να μου κανει το powerbank δεν το βαζω για φορτισμα το ιδιο δεν ειναι; Μπαταρια να ψαξω στην ελλαδα η εξωτερικο;
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τη να μου κανει το powerbank δεν το βαζω για φορτισμα το ιδιο δεν ειναι; Μπαταρια να ψαξω στην ελλαδα η εξωτερικο; Ελλαδα να εισαι σιγουρος και την εργοστασιακη του μν μπλεκεις με μαιμουδες! Και προφανως και μπορουν αλλα αμα κανουν κινητο που αντεχει 2-3 μερες εξω απο την μπριζα πως θα πουλησουν τα features οπως fast charging wireless charging η το επομενο μοντελο τους που θα υποσχοντε βελτιωμενη μπαταρια κτλ?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Και προφανως και μπορουν αλλα αμα κανουν κινητο που αντεχει 2-3 μερες εξω απο την μπριζα πως θα πουλησουν τα features οπως fast charging wireless charging η το επομενο μοντελο τους που θα υποσχοντε βελτιωμενη μπαταρια κτλ? Προσωπικά βλέπω μονίμως το ίδιο σκηνικό.Αύξηση των επιδόσεων και αύξηση χωρητικότητας ίσα για να κρατάει οριακά μια μέρα. δεν μπορεί το τηλεφωνάκι των 40€ να βγάζει 5+μέρες εκτός κ των 700€ να βγάζει 1+
visualizer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Άμα κάνεις σωστή χρήση της μπαταρίας και με απλή χρήση άνετα βγάζεις 2 μερούλες με τα περισσότερα .
jason97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Για τα κανονικά κινητά τη ισχύει; πως πρεπει να τα φορτιζω; λεω να παρω τωρα ενα προσωρινά
Xristaras12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Για τα κανονικά κινητά τη ισχύει; πως πρεπει να τα φορτιζω; λεω να παρω τωρα ενα προσωρινά τι εννοείς κανονικό; τα απλά με τα κουμπάκια; Μην σε απασχολεί το πως θα τα φορτίσεις τα συγκεκριμένα,η μπαταρία τους δεν θα χαλάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εχω ακόμα ενα νοκια 206 δικαρτο(2+κάτι χρονών) που καθημερινώς του επινα το αιμα σε μουσικη-τηλέφωνα-μηνύματα,ανοιχτό την νύχτα κλπ και το φόρτιζα ανα 2,5 μέρες επειδή έφτανε η μπαταρία στη μέση. Η απόδοση της μπαταρίας δεν έχει πέσει στο ελάχιστο.
jason97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ναι με τα κουμπια θελω ετσι προσωρινα
jason97 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 αυτη λετε να ειναι συμβατη με το core plus? http://www.skroutz.gr/s/5819686/Samsung-EB-B185-Galaxy-Core-Plus.html?keyphrase=galaxy+core+plus+battery
panos- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Βγάλε την μπαταρία που έχεις τώρα και δες το μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα