johni41 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα! ειμαι λιγο ασχετος αλλα θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για συσκευες σαν αυτη που ειδα πριν μερικες μερες της xiaomi το mi band 1s (νομιζω) που δεν θα ειναι πολυ ακριβο και θα εχει και αισθητηρα καρδιακων παλμων σε σχεση με το παλιο μοντελο που ειναι κι αυτο πολυ φθηνο. αραγε τετοιες συσκευες κανουν σωστη δουλεια? δηλαδη μπορουν και μετρουν σωστα τους παλμους ή δειχνουν οτι να ναι ή κατα προσεγγιση? υπαρχουν αλλες τετοιες συσκευες σε αυτη την κατηγορια τιμης? ρολογια δεν κοιταω γιατι νομιζω ειναι πιο ακριβα. ευχαριστω!
reviewit Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε δοκιμασε το xiaomi mi band 1s οπως ειπες και παραπανω, η εταιρεια εχει εξελιχθει πολυ και ειναι αρκετα καλη δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα..οσο για τους παλμους νομιζω ειναι σχετικα ακριβης αυτα τα εργαλεια..οσο πιο σφιχτα στο χερι τοσο καλυτερα θα μετραει..λογικα?!?! Το εχουν σε στοκ αν θες να το αγορασεις ειδα την αναρτηση στο φειςμπουκ
GianniSM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω ακριβώς το ίδιο πράγμα, (είμαι ποδηλάτης) με όριο τα 150. Καμιά καλή πρόταση;
johni41 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε δοκιμασε το xiaomi mi band 1s οπως ειπες και παραπανω, η εταιρεια εχει εξελιχθει πολυ και ειναι αρκετα καλη δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα..οσο για τους παλμους νομιζω ειναι σχετικα ακριβης αυτα τα εργαλεια..οσο πιο σφιχτα στο χερι τοσο καλυτερα θα μετραει..λογικα?!?! Το εχουν σε στοκ αν θες να το αγορασεις ειδα την αναρτηση στο φειςμπουκ ευχαριστω φιλε ! το εχω ηδη παραγγειλει απο tinydeal στα 19ευρω που το ειχε προσφορα!
armin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω ακριβώς το ίδιο πράγμα, (είμαι ποδηλάτης) με όριο τα 150. Καμιά καλή πρόταση; Με τετοιο περιπου οριο τιμης εχεις αρκετες πολυ αξιολογες επιλογες οπως garmin vivofit 2 /garmin vivofit 2 hrm σχεδον εξισου καλη και πιο στυλατη επιλογη εχεις το fitbit charge/ fitbit charge hr και μια λιγο πιο οικονομικη επιλογη, αλλα πιστευω πολυ πιο αποδοτικη αν θες συγκεκριμενα και μονο για ποδηλασια ειναι το moov now. Παντως για να αναφερθω και στο αρχικο ερωτημα του θεματος και εγω θα προτεινα το mi band 1s ως μια φτηνη επιλογη,που ειναι φτιαγμενη για ανθρωπους που αποφασισανε προσφατα να μπουνε στο κοσμο του fitness tracking,αν και δεν μπορω να καλαταβω το all day heart rate monitor τι πλεονεκτηματα εχει....εκτος φυσικα απο το να μειωνει την διαρκεια μπαταριας σε τεραστιο βαθμο σε σχεση με το κανονικο mi band που μου κρατησε για τετραμηνο+ αφορτιστο το θηριακι. Καλα και προφανως οσοι περιμενουνε με 20 ευρω να παρουν hrm που να καταγραφει σωστα τους παλμους κατα τη διαρκεια ασκησης,κοροιδευουνε τον εαυτο τους,εδω προιοντα με 200 ευρω + και εχουνε συνηθως μικρη ακριβεια αν το hrm ειναι στον καρπο και οχι στο στηθος.
GianniSM Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Με τετοιο περιπου οριο τιμης εχεις αρκετες πολυ αξιολογες επιλογες οπως garmin vivofit 2 /garmin vivofit 2 hrm σχεδον εξισου καλη και πιο στυλατη επιλογη εχεις το fitbit charge/ fitbit charge hr και μια λιγο πιο οικονομικη επιλογη, αλλα πιστευω πολυ πιο αποδοτικη αν θες συγκεκριμενα και μονο για ποδηλασια ειναι το moov now. Πήγα και τα είδα σήμερα. Τελικά είδα και το alcatel watch. Τι λες για αυτό; επειδή θέλω και τα notifications και το heart rate δεδομένου πως υπάρχουν αρκετά περιστατικά καρδιοπάθειας στην οικογένεια.
armin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Α δεν μου ειχες αναφερει ενδιαφερον για smartwatch.Για εμενα δεν πολυαξιζουνε ,ακομα τουλαχιστον λογω της μικρης μπαταριας που εχουνε και του αναμενομενου lagg που θα εμφανιζεται.Γιαυτο και εγω θα προτεινα για εσενα ενα activity tracker(το GARMIN VIVOSMART HR) αλλα με smart features ,δηλαδη που να σου δειχνει ολα τα βασικα notifications πχ emails sms phone calls και την αυξομειωση της εντασης μουασικης στο κινητο σου κ.α. Πιστευω οτι αμα κυριως σε ενδιαφερει το activity tracking και οχι ta smart features που θα εχει το ρολοι σου να επενδυσεις σε μαρκες οπως garmin,και fitbit.
GianniSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Α δεν μου ειχες αναφερει ενδιαφερον για smartwatch.Για εμενα δεν πολυαξιζουνε ,ακομα τουλαχιστον λογω της μικρης μπαταριας που εχουνε και του αναμενομενου lagg που θα εμφανιζεται.Γιαυτο και εγω θα προτεινα για εσενα ενα activity tracker(το GARMIN VIVOSMART HR) αλλα με smart features ,δηλαδη που να σου δειχνει ολα τα βασικα notifications πχ emails sms phone calls και την αυξομειωση της εντασης μουασικης στο κινητο σου κ.α. Πιστευω οτι αμα κυριως σε ενδιαφερει το activity tracking και οχι ta smart features που θα εχει το ρολοι σου να επενδυσεις σε μαρκες οπως garmin,και fitbit. Ναι τελικά κατέληξα σε αυτά τα 2, ποιο προτιμάς; το garmin? ή το fitbit?
armin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα κανονικα αν ηταν να τα αγορασω εγω και ειχα αυτα τα λεφτα στη διαθεση μου θα αγοραζα το garmin.Το προβλημα ειναι οτι η κυρια ασκηση που θα εκανα θα ητανε το τρεξιμο κατι οπου εκει περα η garmin εχει προφανες πλεονεκτημα,διοτι το συγκεκριμενο προιον αμα δεις και στην περιγραφη του,επικεντρωνεται στο τρεξιμο.Α και ας θυμομαστε οτι η garmin εχει δικους της δορυφορους.Και ενας ακομα προσωπικος κυριος λογος για εμενα ειναι οτι η εφαρμογη που εχει η garmin ειναι απλα πολυ πιο μπροστα σε σχεση με εφαρμογες αλλων εταιριων.Αλλα δες και το βιντεο αυτο,παρακολουθω τον τυπο αυτο εδω και κανα χρονο,ειναι πολυ επαγγελματιας και οι αποψεις του για τα προιοντα ειναι αντικειμενικοτατες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα