manosfp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να δώσει αναβάθμιση. Δεν έχει όμως καμμία σημασία. Ελληνική γλώσσα, κανάλια όλα κομπλέ με επιλογή χώρας Ολλανδία. Το θέμα είναι όμως οι υπότιτλοι. Δώρον άδωρον προς το παρόν... Να υπήρχε τρόπος να μπει το popcorn!
unforgiven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να δώσει αναβάθμιση. Δεν έχει όμως καμμία σημασία. Ελληνική γλώσσα, κανάλια όλα κομπλέ με επιλογή χώρας Ολλανδία. Το θέμα είναι όμως οι υπότιτλοι. Δώρον άδωρον προς το παρόν... Να υπήρχε τρόπος να μπει το popcorn! Ενα android tv box και τελειωσες...
manosfp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το έκανα κι αυτό. Άλλο τηλεκοντρόλ, καλώδια εδώ κι εκεί, σπάσιμο νεύρων.
aristarhos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ενα android tv box και τελειωσες... Για να δεις Netflix σε HD και 4K δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Με ένα οποιοδήποτε Android tv box θα δεις μόνο SD. Διάβασε Site: ΕΔΩ
unforgiven Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Για να δεις Netflix σε HD και 4K δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Με ένα οποιοδήποτε Android tv box θα δεις μόνο SD. Διάβασε Site: ΕΔΩ Για το Popcorn λέγαμε.
DeareN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Είναι πολύ καλή προσφορά αλλά ακόμα έχει θεματακια από ότι διάβασα πχ δεν παίζει 4k στο YouTube λόγω προβλήματος της εφαρμογής. Αν γνωρίζει κάποιος κάτοχος ας το επιβεβαιώσει τουλάχιστον έτσι αναφέρεται στο avforums. Αλλά δεν είναι θέμα tv γιατί έχει vp9 απλά για κάποιο λόγο η εφαρμογή πάει ως 1080. Αντίθετα μέσω του Browser τα παίζει. Αυτό όπως και το Netflix θα διορθωθούν κάποια στιγμή τώρα το πότε άγνωστο. Πολύ καλό το tip του Μάνου αν γνωρίζει κάποιος υποστηρίζει 4k αν δηλώσεις Ολλανδία και το αντέχει η γραμμή σου?
mberg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά σκέφτομαι να τη χτυπήσω για να αντικαταστήσει μια lg 50 pk 550. Απόσταση θέασης στα 3-3,5μ και χρήση κυρίως για σειρές ταινίες kodi Kai Ote tv. Τηλεοπτικό ελαχιςτα. Τι λέτε αξίζει το κόπο?
germants Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αξίζει. Την έχει ο αδερφός μου σε απόσταση 3 μέτρων και είναι εξαιρετική σε οτε tv. Καλή επίσης σε τηλεοπτικό, σε σχέση με κάτι άλλες (πχ ue55h6400), αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο λόγω του άθλιου τηλεοπτικού σήματος. Κάνει όμως upscaling και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικο. Τα επίπεδο μαύρου, όσο έχω δει, το έχω βρει ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ο.
ababapanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Είναι πολύ καλή προσφορά αλλά ακόμα έχει θεματακια από ότι διάβασα πχ δεν παίζει 4k στο YouTube λόγω προβλήματος της εφαρμογής. Αν γνωρίζει κάποιος κάτοχος ας το επιβεβαιώσει τουλάχιστον έτσι αναφέρεται στο avforums. Αλλά δεν είναι θέμα tv γιατί έχει vp9 απλά για κάποιο λόγο η εφαρμογή πάει ως 1080. Αντίθετα μέσω του Browser τα παίζει. Αυτό όπως και το Netflix θα διορθωθούν κάποια στιγμή τώρα το πότε άγνωστο. Πολύ καλό το tip του Μάνου αν γνωρίζει κάποιος υποστηρίζει 4k αν δηλώσεις Ολλανδία και το αντέχει η γραμμή σου? Σε εμένα παίζει 4Κ video στο YouTube πάντως.
mberg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Να σαι καλα φίλε μου, σ ευχαριστω πολυ. Βασικά γι αυτό θέλω να την πάρω. Εχω διαβάσει διαφορά ποστ οτι το μαύρο της ειναι εξαιρετικό πραγματικά, κάτι που δεν ισχύει στην πλάσμα που εχω τωρα. Με προβληματίζει βέβαια το πάνελ με τα 50hz, αλλά δε μπορείς να τα εχεις όλα.
mberg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 200 ΗΖ γραφει στο σαιτ.... Αυτά ειναι τα πλασματικά φίλε μου όπως και σε κάθε τηλεόραση. Τα πραγματικά αν δε κανω λάθος στο πάνελ ειναι 50.
tigergreg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτά ειναι τα πλασματικά φίλε μου όπως και σε κάθε τηλεόραση. Τα πραγματικά αν δε κανω λάθος στο πάνελ ειναι 50. Kαι τα 200HZ BMR που γραφουν τα σαιτ εξωτερικου ειναι ουσιαστικα 50ΗΖ?
gpap8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 παρα πολυ καλη η τηλεοραση τελικα παιδια, οσοι προλαβαν ειναι super η αγορα! Τι να πεις οταν με 700 ευρω σε 55 ιντσες , δεν περνεις ουτε καν καλη 1080P , πηραμε 4Κ Smart και πολυ καλη εικονα ,καταπληκτικο μαυρο , wifi και γενικα εχει αρκετε ευκολιες.... στην αρχη δεν ειχα καλη εικονα στα 1080P γιατι ειχα συνδεσει την Tv μεσω xbox one και δεν πηγενε καλα και νομιζα οτι μονο στα 4Κ ειναι καλη που την δοκιμασα και ηταν super, αλλα μολις εβαλα κανονικα τον αποκωδικοποιητη κατευθιαν στην TV και οχι μεσω του XBOX , τοτε φανηκε αμεσως η διαφορα και πλεον παιζει τελεια! Το θεμα ειναι τι βλακεια προβλημα παιζεται με το ΟΝΕ και αν θα το φτιαξουν με κανα update Φιλε μου καλησπερα. θα σου ηταν ευκολο να παραθεσεις τις ρυθμισεις που εχεις κανει στην τηλεοραση?
parkos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ξανα σε προσφορα....μολις ειδα διαφημιση της στην τιβι. Στο site του mediamarkt τη δειχνει 999 ακομη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις