NikosRocknRolla Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Απέκτησα ένα MacBook(συγκεκριμένα το MacBook 2.1) πρόσφατα από έναν γνωστό μου που δεν το χρησιμοποιούσε.... Πως μπορώ να του κάνω ένα format; Γίνεται με τον κλασσικό τρόπο που γίνεται και στα windows???
atheatos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Απέκτησα ένα MacBook(συγκεκριμένα το MacBook 2.1) πρόσφατα από έναν γνωστό μου που δεν το χρησιμοποιούσε.... Πως μπορώ να του κάνω ένα format; Γίνεται με τον κλασσικό τρόπο που γίνεται και στα windows??? Αν εξαιρέσεις την έλλειψη bios ναι με τον ίδιο τροπο.
NikosRocknRolla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν εξαιρέσεις την έλλειψη bios ναι με τον ίδιο τροπο. Δηλαδή παίρνω cd με το λογισμικό που θέλω το βάζω και το τρέχω;;;
atheatos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή παίρνω cd με το λογισμικό που θέλω το βάζω και το τρέχω;;; ναι οπως σε κάθε pc...
iMarilina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Απέκτησα ένα MacBook(συγκεκριμένα το MacBook 2.1) πρόσφατα από έναν γνωστό μου που δεν το χρησιμοποιούσε.... Πως μπορώ να του κάνω ένα format; Γίνεται με τον κλασσικό τρόπο που γίνεται και στα windows??? Δεν είναι όλα έτσι απλά. Κατ'αρχάς τί έκδοση λογισμικού έχει μέσα? Αν δεν έχει app store θες διαδικασία και CD με την αμέσως επόμενη έκδοση ώστε να περάσεις από κει και μετά να πας στην τρέχουσα.
NikosRocknRolla Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι όλα έτσι απλά. Κατ'αρχάς τί έκδοση λογισμικού έχει μέσα? Αν δεν έχει app store θες διαδικασία και CD με την αμέσως επόμενη έκδοση ώστε να περάσεις από κει και μετά να πας στην τρέχουσα. Αυτήν την στιγμή έχει το MAC OS X Version 10.6...... Επίσης αυτό που είδα είναι ότι όταν πάω να κάνω μια αναβάθμιση μου ζητάει τον κωδικό τον οποίο δεν τον θυμάται να μου τον πει......
iMarilina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αυτήν την στιγμή έχει το MAC OS X Version 10.6...... Επίσης αυτό που είδα είναι ότι όταν πάω να κάνω μια αναβάθμιση μου ζητάει τον κωδικό τον οποίο δεν τον θυμάται να μου τον πει...... τον χρειάζεσαι όμως απόσο θυμάμαι.
NikosRocknRolla Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 τον χρειάζεσαι όμως απόσο θυμάμαι. Εδώ είναι το πρόβλημα!!! Δεν μπορούμε να τον βρούμε με τίποτα και είμαστε και άσχετοι!! Για αυτό θέλω να μάθω αν γίνεται να γίνει η δουλειά όπως σε έναν Windows π.χ. Βάζεις το CD ξεκινάει, σβήσιμο όλα και ξανά από την αρχή και ας έχεις ξεχάσει και τον κωδικό!!
Dredd81 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ είναι το πρόβλημα!!! Δεν μπορούμε να τον βρούμε με τίποτα και είμαστε και άσχετοι!! Για αυτό θέλω να μάθω αν γίνεται να γίνει η δουλειά όπως σε έναν Windows π.χ. Βάζεις το CD ξεκινάει, σβήσιμο όλα και ξανά από την αρχή και ας έχεις ξεχάσει και τον κωδικό!! Εάν έχεις το CD για την εγκατάσταση δες αυτόν τον οδηγό εδώ και έχεις καθαρίσει.
NikosRocknRolla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εάν έχεις το CD για την εγκατάσταση δες αυτόν τον οδηγό εδώ και έχεις καθαρίσει. Θα το ψάξουμε αν και δύσκολο γιατί είναι και παλιός ο υπολογιστής... Αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.... Αν δεν το βρω?
Dredd81 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θα το ψάξουμε αν και δύσκολο γιατί είναι και παλιός ο υπολογιστής... Αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.... Αν δεν το βρω? Εάν δεν το βρεις δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις στο eBay και να αγοράσεις κάποιο, εκτός και μπορέσεις να το βρεις από κάποιον εδώ στην Ελλάδα βάζοντας π.χ. κάποια αγγελία. Εάν υπάρχει και κανένας γνωστός σου που να είχε μηχάνημα Mac ή να ξέρει αυτός κανέναν κλπ και να του έχει ξεμείνει το CD. Δεν ξέρεις καμιά φορά.
NikosRocknRolla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Εάν δεν το βρεις δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις στο eBay και να αγοράσεις κάποιο, εκτός και μπορέσεις να το βρεις από κάποιον εδώ στην Ελλάδα βάζοντας π.χ. κάποια αγγελία. Εάν υπάρχει και κανένας γνωστός σου που να είχε μηχάνημα Mac ή να ξέρει αυτός κανέναν κλπ και να του έχει ξεμείνει το CD. Δεν ξέρεις καμιά φορά. Θα το ψάξω μήπως βρω από άλλον. Έχουν γνωστοί μου Mac αλλά είναι 2011 μοντέλα και πάνω και φοβάμαι μην είναι βαρύ το λογισμικό που έχουν εκείνοι για το δικό μου.... Στο τέλος βλέπω να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να τον βάζω windows........
iMarilina Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θα το ψάξω μήπως βρω από άλλον. Έχουν γνωστοί μου Mac αλλά είναι 2011 μοντέλα και πάνω και φοβάμαι μην είναι βαρύ το λογισμικό που έχουν εκείνοι για το δικό μου.... Στο τέλος βλέπω να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να τον βάζω windows........Δε Δεν είναι βαρύ το λογισμικό μη λες σαχλαμαρίτσες χαχα.
NikosRocknRolla Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι βαρύ το λογισμικό μη λες σαχλαμαρίτσες χαχα. Χαχαχα....Τώρα είναι η στιγμή που δεν ξέρω πως να το πάρω αυτό διότι είμαι άσχετος.... Όντως είναι βαρύ η πέταξα κοτσάνα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα