Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,λοιπον μετα απο 7+ χρονια  ηρθε η ωρα αλλαγης μπαταριας,καθως εχει νεκρωσει το αμαξι, τουλαχιστον 3 φορες μεσα σε διαστημα 1 εβδομαδας.Η τωρινη που εχει το αμαξι ειναι bosch 72ah και ο ηλεκτρολογος προτεινε την αγορα 75ah.Η πρωτη επιλογη ηταν η αγορα ιδιας μαρκας ,αλλα με μια αναζητηση στο ιντερνετ παρατηρησα οτι δεν πολυφημιζονται πλεον οι Bosch για την αξιοπιστια τους,+ οτι κυκλοφορουν πολλες κινεζικες απομιμησεις.Συνεπως υπαρχει καποια αλλη αξιολογη προταση?

Δημοσ.

7+ χρονια ????????????????????? Θηριο σου βγηκε . Βεβια μην περιμενεις απο την δευετρη ιδια διαρκεια .

Ξαναβαλε Bosch ( κι εγω αυτη εχω) κατι μηνες τωρα αλλα ειναι η τριτη σε 7 χρονια !!!

Και κατι για την εγγυηση επειδη ρωτησα στην Bosch . Την δινει ο πωλητης και οχι ο κατασκευαστης και εχει να κανει με το ποσσες μπαταριες αγοραζει απο καθε κατασκευαστη .

Εμενα σε honda CRV μου εδωσαν 2 χρονια .

• Like 1
Δημοσ.

Μήν σέ φοβίζει η κινέζικη μπαταρία.Η Κίνα είναι αυτήν τήν στιγμή ηγέτης στόν κλάδο μπαταρία.Ακολουθεί η Νότιος Κορέα.Η αξιοπιστία της Bosch,έχει τρωθεί όντως.Πάρε μπαταρία από κατάστημα πού πουλάει μπαταρίες οχημάτων αποκλειστικά.Θά είναι είναι φρέσκια καί σέ καλή τιμή.

Δημοσ.

Bosch και varta του εμποριου ειναι τα ιδια σκ@ τα... Δεν εχουν επαφη με αυτες που ερχονται τα αυτοκινητα σαν καινουρια.

Βαζεις ή Moll (made in germany)  ή Banner (made in austria)  

Και οι δυο πολυ καλες και στα ιδια επιπεδα. Με 2 χρονια εγγυηση 

Δημοσ.

ΟΚ θα το ψαξω περαιτερω,παντως σε 2 καταστηματα που πηγα και ρωτησα και ανεφερα περι εγγυησης,με κοιταζαν περιεργα,και ξεκινησαν συζητησεις του στυλ ''δεν παθαινουν τπτ,και εδω ειμαστε,και φερτην κλπ''.

Παντως και η οδικη που ερχοταν να βαλει μπροστα το αμαξι,οσες φορες εμεινε,τους εκανε εντυπωση ποσο καιρο κρατησε,αλλα γενικα την ψιλοπροσεχαμε,του στυλ κλειναμε τα παραθυρα/καθρεφτες οταν παρκαραμε με ανοιχτη τη μηχανη,σπανια επαιζε το ραδιοφωνο με κλειστη μηχανη κλπ

Mol & banner ειναι λιγο πιο τσιμπημενες σε τιμη απο οτι οι bosch αλλα θα τις τσεκαρω και αυτες

ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.

ΟΚ θα το ψαξω περαιτερω,παντως σε 2 καταστηματα που πηγα και ρωτησα και ανεφερα περι εγγυησης,με κοιταζαν περιεργα,και ξεκινησαν συζητησεις του στυλ ''δεν παθαινουν τπτ,και εδω ειμαστε,και φερτην κλπ''

Εγραψα πιο πανω :

Και κατι για την εγγυηση επειδη ρωτησα στην Bosch . Την δινει ο πωλητης και οχι ο κατασκευαστης και εχει να κανει με το ποσσες μπαταριες αγοραζει απο καθε κατασκευαστη .

Δημοσ.
Φίλε μου βάλε Hankook και θα με θυμηθείς.
Banner, Bosch, Varta πληρώνεις μάρκα να το ξέρεις.

Banner γιατι πλητωνεις μαρκα;
Αφου δεν ειναι φημισμενη οπως οι αλλες δυο, ισα ισα.
Στις αλλες δυο το προβλημα επισης ειναι οχι οτι πληρωνεις μαρκα,αλλα οτι 99% πληρωνεις ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ..;)
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...