Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια για οσους θελουν εναν καλο, γρηγορο SSD σε καλη τιμη, στο monday upgrade στο Πλαισιο..!! 

http://newsletter.plaisio.gr/c/mv?EMID=08604NB6OHG09QDK500PUG520&TYPE=HTML

επομενη τιμη skroutz   €67,19   και €96,26 αντιστοιχα..!! 

επειδη δεν βλεπω να βγαινει το λινκ, βαζω φωτο..!! 

post-121902-0-95777200-1447692568_thumb.jpg

post-121902-0-14936400-1447692578_thumb.jpg

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια για οσους θελουν εναν καλο, γρηγορο SSD σε καλη τιμη, στο monday upgrade στο Πλαισιο..!! 

http://newsletter.plaisio.gr/c/mv

επομενη τιμη skroutz   €67,19   και €96,26 αντιστοιχα..!! 

για  -5Ε σαν πολλά θαυμαστικά δεν έχει ο τίτλος ...

• Like 5
Δημοσ.

εβγαλα ενα...θαυμαστικο...!!!  :-D

η διαφορα ειναι -7€, και αν υπολογισεις και τα μεταφορικα, ομως.... ειναι πανω απο -10€...!!!  οποτε, μαλλον για καλη προσφορα το βλεπω..!

αντι για INTENSO - Mushkin, παντως, εγω θα προτιμουσα τον ARC..!! 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εφυγαν ΟΛΑ τα θαυμαστικα, τα οποια δεν ειναι δεκτα ουτε σε σουπερ προσφορα. Εδω εχουμε και δεν εχουμε προσφορα αφου η διαφορα ειναι οριακη για να την μετρησουμε ως προσφορουλα. :)

Πριν 10-11 μηνες τον αγορασα τον 240αρη καπου 75 ευρω, ειναι στο συστημα που γραφω, αλλα οκ ηταν ευκαιρια τοτε η αγορα μου. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως φίλος μου μου έλεγε ότι τις τελευταίες 15 μέρες παίζανε πολλές προσφορές στο Amazon σε οτιδήποτε είχε την στάμπα της OCZ πάνω, ακόμα και στους Radeon R7, οπότε μάλλον δεν είναι παράξενο που και το Πλαίσιο έβγαλε προσφορά. Έστω και μικρή.

Δημοσ.

Τσιμπησα 2 120αρηδες με δωρεαν μεταφορικα, αντικαταβολη και τιμολογιο. Τον ειχα βαλει στο ματι εδω και αρκετο καιρο, μιας και διαβαζα τα καλυτερα, και συμφωνα με τα δεδομενα ισως ειναι το καλυτερο deal για ssd αυτη τη στιγμη. Ευχαριστω τον ts!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως φίλος μου μου έλεγε ότι τις τελευταίες 15 μέρες παίζανε πολλές προσφορές στο Amazon σε οτιδήποτε είχε την στάμπα της OCZ πάνω, ακόμα και στους Radeon R7, οπότε μάλλον δεν είναι παράξενο που και το Πλαίσιο έβγαλε προσφορά. Έστω και μικρή.

Λες να τους πήρε από τον Αμαζόνιο?

Λίγο αργός δεν είναι; :huh:

Όχι καλά είναι. Υπάρχουν άλλοι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...