padelis71992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να βρώ ενα πρόγραμμα αν υπάρχει δηλαδή, που να μπορώ να κόψω κάποιες συχνότητες που θα περνάνε μέσα στο μικρόφωνο μου. Για αρχή φαντάζομαι οτι πρέπει να μετρήσω τη συχνότητα με κάποιο πρόγραμμα που θα μου εμφανίζει τις συχνότητες κάθε στιγμή που δέχεται το μικρόφωνο και έπειτα να τις κόψω. Γίνεται; Εψαξα στο google αλλα δε βρήκα και πολλά ίσως λόγω "κακής" αναζήτησης.Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο αναλυτικός και να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Δηλαδή κατά την ηχογράφιση σου περνάτε κάποιοι ήχοι που θέλει να κόψεις όπως π.χ. κάποιος ήχος από μοτέρ; Έτσι όπως το αναφέρεις είναι απλά μια περίπτωση όπου χρειάζεσαι ένα equalizer, είτε μηχανικό είτε software. Αυτά έχουν πάνω συχνότητες και μπορείς να ανεβοκατεβάζεις την ανάλογη συχνότητα που θέλεις. π.χ. οι μεσαίες συνότητες γύρω από το 1khz είναι συνήθως η ανθρώπινη φωνή. οι χαμηλές είναι τα μπάσα και οι υψηλές είναι τα πρίμα.
padelis71992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εχεις δικιο για να γινω πιο ξεκαθαρος. Δε θελω πανω σε ηχογραφηση, θελω οταν εχω συνομιλια live πχ teamspeak. Ο λογος που θελω να το κανω ειναι λιγο "χαζος" αλλα αυτο που θελω να κανω νομιζω ειναι ενδιαφερον. Λοιπον, οταν παιζω καποιο ονλινε game και ειμαι σε συνομιλια teamspeak και θελει ησυχια καμια φορα γαυγιζει ο σκυλος και τρυπαει τυμπανα. Ακομα και αν εχω το sensitivity του μικροφωνου στο teamspeak ψηλα η συχνοτητα του σκυλου περναει. Τι θελω τωρα, για αρχη να βρω τις συχνοτητες του γαυγισματος με καποιο προγραμμα. Επειτα με καποιο αλλο προγραμμα που θα λειτουργει background να κοβω τις συχνοτητες που θα του δωσω εγω. Αυτο θελω να γινεται live διοτι ειναι ονλινε επικοινωνια. Ελπιζω να εγινα πιο ξεκαθαρος
heavyrain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχουν headset που αντιλαμβανονται μονο τους ηχους απ το στομα σου και δουλευουν περιφημα. Ειχε ενας φιλος κατι microsoft, μιλαγε στο skype ακουγα εγω την συνομιλια απ τα ηχεια και μιλαγα και εγω στο το παιδι στην αλλη ακρη της επικοινωνιας και δεν μ ακουγε, και φαντασου καθομουν ακριβως διπλα του.
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λέει ο heavyrain νομίζω είναι το καλύτερο. Οι συχνότητες που θέλεις να κόψεις μάλλον θα πέφτουν πάνω στις συχνότητες της ομιλίας σου, οπότε θα κόβεις και από τη φωνή σου. Εκτός αν ο σκύλος είναι υπερβολικά μπάσος (χαμηλές συχνότητες) ή κουνίστρα (πολύ υψηλές), οπότε θα μπορούσες να κόψεις τις συχνότητες αυτές με κάποιο in-line equalizer. Μιλάω για συσκευή που θα συνδέσεις το μικρόφωνο και θα αυξομειώνεις τις μπάντες με το χέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα