Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για οσους εχουν χαθει πλεον μεσα ειναι

Universe 7, 11 (Topo, Jiren, Dyspo) και απο Universe 3 5 χαρακτηρες. 

Το σημερινο μου φανηκε ετσι και ετσι. 

Δημοσ.

Καλη πετσα το σημερινο. Ελπιζω ο gohan να κανει τιποτα αξιοπρεπες στα επομενα. Ο vegeta γελαω που βαριεται το μπλα μπλα και εχει τρελαθει που ο goku τον ξεπερασε εις διπλουν (μια με το kaioken και τωρα με ui). Αντε να κανει ui offensive και να κανουν strat με goku που να χρησιμοποιει το δικο του που ειναι defensive

• Moderators
Δημοσ.

Τρελό σκούπισμα έγινε. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στα 2 επόμενα επεισόδια με αποκλεισμό Universe 3, No. 17 & No. 18. 

Στο επομενο φευγει ενας απο το Universe 4 στο μεθεπομενο οι επομενοι 4κανουν συνεργασια εναντίων universe 7 και μετα 7 vs 11 (vegeta vs jireN)

Δημοσ.

εν το μεταξύ

όλα τα σπόιλερς λένε ότι στο πρώτο επεισόδιο του 18 ο Vegeta θα παλέψει με τον Gandalf εεεεε...τον Jiren The Grey και πως θα αποκτήσει το επιθετικό κομμάτι του UI.

Ωραία.Φουλ επίθεση ρε μαν,αλλά αν δε μπορείς να κόψεις ούτε μια φάπα του Jiren τι να το κάνεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και ο Gohan τι θα κανει; θα βγαζει selfies? ηταν που ηρθε η ωρα του να λαμψει σε αυτο το αρκ.. 

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

και ο Gohan τι θα κανει; θα βγαζει selfies? ητα που ηρθε η ωρα του να λαμψει σε αυτο το αρκ.. 

Νομίζω ότι θα έχει την στιγμή του στο επόμενο επεισόδιο.

Δημοσ.

Καλά ο vegeta ούτε μισή φάπα δεν πρόκειται να δώσει στον jiren.

Πάντως χωρίς πλάκα μου είχε διαφύγει οτι έμεινε μόνο ένα universe με εξαίρεση το 7 και το άλλο με jiren toppo dyspho.

Η έκπληξη παραμένει τι ρόλο βαράει ο frieza και τι θα κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...