Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κρίμα ο τσάμπα. Πιστεύω ότι θα γυρίσει με κάποιο τρόπο.

O vegeta δεν σημαίνει ότι παλεύει όλη την ώρα, απλά δεν μας έχουν δείξει τη μάχη του

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι ο Vegeta παιδεύεται ακόμα με τον go go power ranger με ξεπερνάει! Κατα τ' άλλα πάλι καλά που γλυτώσαμε από το Universe 2.

Ακόμα δεν ξεκίνησε να μάχεται μ' αυτόν, απλά μας έδειξαν λίγες μαλακιούλες και νούμερα του άλλου.

Δημοσ.

εγω οπως ειδα τον beerus σαν πιο πολυ νευριασμενος μου φανηκε και λιγοτερο στεναχωρημενος. σαν να ηθελενα επιτεθει στον zeno αλλα ηξερε οτι ειναι ματαιο. Εγω παντως κατι μου λεει οτι δεν εξαφανιζονται τα συμπαντα και οι μαχητες απλα μεταφερονται καπου.

• Moderators
Δημοσ.

Τώρα που το παιδί του vegeta θα γεννηθεί έτοιμο ssb, να δω τι θα λέτε....

Θα ανοίξει η Bra μόνη της την κοιλιά και θα κόψει τον ομφάλιο λώρο με τα δόντια της. :P

Δημοσ.

Εγω παντως κατι μου λεει οτι δεν εξαφανιζονται τα συμπαντα και οι μαχητες απλα μεταφερονται καπου.

Το συζητούσαμε πριν καιρό όταν εξαφανίστηκε το πρώτο σύμπαν στο tournament και έκανε ένα περίεργο νεύμα ο angel. Είτε δεν εξαφανίζονται και μεταφέρονται αλλού, είτε εξαφανίζονται αλλά θα τα επαναφέρουν με κάποιον τρόπο στο τέλος (είτε με super dragonballs είτε ο zeno με κάποιον τρόπο). Ο μπούσουλας της εξαφάνισης/καταστροφής του universe υπάρχει μόνο και μόνο για να δώσει κίνητρα στους μαχητές να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να νικήσουν.

Δημοσ.

δεν νομιζω να επιστραφουν τα συμπαντα. δεν μου φαινεται οι γιαπωνεζοι σεναριογραφοι να εχουν ριξει πολυ σκεψη πανω σε αυτο. μια αφορμη θελανε για να εχουν τον Goku να παλεψει με τους δυνατοτερους απο τα αλλα συμπαντα. και ανεβασανε τα stakes, ωστε το εβεντ να ειναι κοσμικο και να 

διαχωριζεται απο τα Budokai η τις απειλες σε πλανητικο επιπεδο. οποια εκπληξη θα συμβει στο τελος θα εχει να κανει με τον Frieza.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...