LittyMeek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 ετσι οπως παει το πραμα στο τελος, το πθανοτερο ειναι να του κανουν ζημια οι fused λεσβιες μπα αυτες στο 116 θα φανε γερο ξυλο
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Στο 2ο μισό του επεισοδίου πιστεύω το απογείωσαν. Τελικά με το σημερινό επιβεβαιώνεται οτι ο goku πηγαίνει σε ultra instict απορροφώντας ενέργεια, την πρώτη φορά έγινε στην spirit ball τώρα έγινε με τις επιθέσεις της kefla. Αν και κατάλαβα οτι goku ssb = kefla σε δυναμικότητα, με goku ultra instict μάλλον την καθαρίζει εύκολα Κατά τα άλλα, εντύπωση μου έκανε προς το τέλος που γκάριζε ο champa στην kefla, κάτι έλεγε για τα potara, το επεισόδιο το έβλεπα στα ιαπωνικά οπότε δεν κατάλαβα τι είπε, μάλλον οτι έχουν χρόνο λήξης. μπα αυτες στο 116 θα φανε γερο ξυλο Έτσι φαίνεται, αλλά βλέποντας το preview δεν το νομίζω και τόσο. Πάντως το σημαντικό είναι οτι όσο προχωράει αποκτάει ενδιαφέρον.
Metaksas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κρατάει το ultra Instict και αν θα προλάβει να κρατησει μέχρι να τον δούμε με jiren, δεν μας το εξηγούν και πιο ξεκάθαρα, πάλι τον βλέπουμε να έχει κάτι σαν "διαροη" ενεργειας (η αυρα π έλεγε ο whis) Θέλω ο Vegeta να πάρει ένα power up,ssb2 τον κακομοίρη μέχρι κ μουστάκι είχε αφήσει από την προπόνηση.
Pansar24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Εγω αυτο που ειδα ειναι ο Goku να μην εχει stamina ( το οποιο το αναφεραν και ο Champa και ο Berus)για αυτο μας φανηκε πως ειναι στα ιδια επιπεδα η δυναμη του με της Kefla.Επισης μολις χρησιμοποιησε το Kaioken μαζι με την blue μορφη φανηκε εστω και λιγο πως δεν συγκρινονται οι δυο. Ultra Instict is back baby,αν και απο οτι φανηκε απο το preview δυσκολα θα μπορεσει να την κρατησει αυτη την μορφη Ωραιο το επεισοδιο,αναμενουμε την συνεχεια
panosflow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Πάντως ο Whis φάνηκε από την έκφραση του να παραξενευτηκε ,(φοβήθηκε);; ότι ο γκοκου αρχίζει να δαμαζει τόσο γρήγορα το ultra instict. Οποτε η λογική ότι ίσως θορυβηθει ο grand priest και οι angels, αν αρχίζουν να ανέβουν πολύ οι δυνάμεις δεν ει ναι τόσο ατοπη.
LittyMeek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Πάντως ο Whis φάνηκε από την έκφραση του να παραξενευτηκε ,(φοβήθηκε);; ότι ο γκοκου αρχίζει να δαμαζει τόσο γρήγορα το ultra instict. Οποτε η λογική ότι ίσως θορυβηθει ο grand priest και οι angels, αν αρχίζουν να ανέβουν πολύ οι δυνάμεις δεν ει ναι τόσο ατοπη. και ο beerus φανηκε κάπως θυμωμένος
patsi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πιθανολογώ επειδή είναι νωρίς ακόμη ότι θα χάσει πάλι το ultra instinct ο Goku και αργότερα θα το ξαναχρησημοποιησει με ακόμη καλύτερο έλεγχο. Γιατί και αυτή η φορά φαίνεται πιο δυνατή απ τη προηγούμενη. Την Kefla η θα την νικήσει κάποιος άλλος αν δεν προλαβει ο Goku η όπως είπατε και πιο πριν θα εξαντληθεί ο χρόνος της.
JohnJohn3484 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Υποτίθεται ότι τα potara είναι για μία ώρα. Να καταπιώ οτι o vegito blue κατανάλωνε αρκετή ενέργεια και έσπασε πολύ νωρίτερα. Αλλά ακόμα και super saiyan; Ε είπαμε!!
Metaksas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 το εχει δει κανεις αυτο το fan made ταινιακι? λενε οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το εκτρωμα το evolution 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πιθανολογώ επειδή είναι νωρίς ακόμη ότι θα χάσει πάλι το ultra instinct ο Goku και αργότερα θα το ξαναχρησημοποιησει με ακόμη καλύτερο έλεγχο. Γιατί και αυτή η φορά φαίνεται πιο δυνατή απ τη προηγούμενη. Την Kefla η θα την νικήσει κάποιος άλλος αν δεν προλαβει ο Goku η όπως είπατε και πιο πριν θα εξαντληθεί ο χρόνος της. Και εγώ πιθανολογώ οτι στο μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων που ακολουθούν, θα προσπαθεί ο goku να ελέγξει το ultra instict για να πολεμίσει με τον jiren στο τέλος.
randomcat Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=D4CBnytkpHI&t=19s 1
LittyMeek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ πιθανολογώ οτι στο μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων που ακολουθούν, θα προσπαθεί ο goku να ελέγξει το ultra instict για να πολεμίσει με τον jiren στο τέλος. όντως λιγο θα μας πρίξουν με αυτη τη φαση
Metaksas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 παει η Bulma μας αφησε χρονους! https://otakukart.com/news/dragon-ball-super-legendary-voice-actor-found-dead-car/?im 1
solidsnake222 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα ένας απο τους πιο παλιούς VA του DB απεβίωσε. RIP 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω το σημερινό επεισόδιο δεν είχε να ζηλέψει και πολλά από τα δύο επεισόδια με τον Jiren. Δεν το περίμενα. Το μόνο σημείο που δεν μου άρεσε είναι οτι έβαλαν τον goku αλλά και άλλους μέσα στην μάχη να αναφέρονται στο ultra instict λες και το ξέρουνε ήδη, ενώ στην πραγματικότητα μόνο ο Whis το πρότεινε και το άκουσαν όσοι ήταν εκτός μάχης. Το επόμενο επεισόδιο θα είναι μαλακία.... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα