Metaksas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ δεν έχω δει πουθενά αυτό π λεει ο killik μόνο την μάχη με τ Goku έχω δει στο manga.
hellojim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν παλευει με τον κεντρικο "κακο", ο οποιος ειναι Jiren. Οποτε ότι και να γινει δεν εχει σημασια..
managerre Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 του αλλου αυριο και καλα του εστειλαν φωτο απο σκυλο για να δειξουν οτι τα αγαπαει τελικα παιζει να μας θεωρουν εγκαιφαλικα νεεκρους
Metaksas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 του αλλου αυριο και καλα του εστειλαν φωτο απο σκυλο για να δειξουν οτι τα αγαπαει τελικα παιζει να μας θεωρουν εγκαιφαλικα νεεκρους Wut? 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αυτός ο τζιρεν πως έχει γίνει πιο δυνατός από τους θεούς της καταστροφής; πως τον αφήνουν ζωντανό ακόμη;
nemesiskp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ποιος θα του την πέσει για να τον σκοτώσει δηλαδή;
panosflow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Βασικά δεν ξερουμε αν ο Jiren ειναι πιο δυνατος απο ολους τους Destruction. Απλα ξέρουμε οτι είναι πιο δυνατός απο τον θεο του δικού του σύμπαντος.
LittyMeek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Βασικά δεν ξερουμε αν ο Jiren ειναι πιο δυνατος απο ολους τους Destruction. Απλα ξέρουμε οτι είναι πιο δυνατός απο τον θεο του δικού του σύμπαντος. ο θεος αυτος ομως ειναι απο τους δυνατότερους, λογικά ο jiren ισως είναι στο 1.1 οσον αφορα εναν θεο, ίσως όμως το εξηγήσουν αλλιώς στα επόμενα επεισόδια ( το meditation που κάνει συνέχεια ίσως σημαινει κάτι)
panosno1com Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 WOW Εγω έμεινα έκπληκτος με το art του επεισοδίου. Ήταν το style του Z στο super (Όσοι είστε από κινητό με χρέωση μην τις ανοίξετε θα σας φάει πολλά megabytes) Όσο για το στορυ Αμάν με την kefla μας την έχουν κάνει op εύχομαι να ξυπνήσει ο jiren και να την..... Ταράξει στις φάπες νομιζω οτι ουτως η αλλιως φορτωνει τις εικονες , οχι ? (ανεξαρτητα απ το σποιλερ εννοω)
xrist0s4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Τα εχουν κανει σκατα με τις δυναμεις..Ο Γκοκου για να γινει σουπερ περασε τα πανδυνα κ οι σαγιαν απ το αλλο συμπαν εγιναν σε μια μερα με το ετσι θελω κ σε λιγο θα γινουν κ μπλε...Συγκρινω αυτους που ειναι ιδια ρατσα.Ο κριλιν ο τιποτας εγινε κ αυτος γαμαο ταο κτλ. Παει η ισοροπια πανε ολα! Για τους απο πανω που λενε για τον Τζιρεν οτι ειναι πιο δυνατος πιστευω οτι ακομα κ να ειναι,οι θεοι μπορουν να τον αφανισουν με μια λεξη ''hakai''
solidsnake222 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 νομιζω οτι ουτως η αλλιως φορτωνει τις εικονες , οχι ? (ανεξαρτητα απ το σποιλερ εννοω)Νομίζω αν ανοίξεις το spoil τις φορτώνει Είμαστε και offtopic
Metaksas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Τα εχουν κανει σκατα με τις δυναμεις..Ο Γκοκου για να γινει σουπερ περασε τα πανδυνα κ οι σαγιαν απ το αλλο συμπαν εγιναν σε μια μερα με το ετσι θελω κ σε λιγο θα γινουν κ μπλε...Συγκρινω αυτους που ειναι ιδια ρατσα.Ο κριλιν ο τιποτας εγινε κ αυτος γαμαο ταο κτλ. Παει η ισοροπια πανε ολα! Για τους απο πανω που λενε για τον Τζιρεν οτι ειναι πιο δυνατος πιστευω οτι ακομα κ να ειναι,οι θεοι μπορουν να τον αφανισουν με μια λεξη ''hakai'' και ο Goku ξερει το hakai, λες να μην το ξερει και ο ιδιος ο Jiren? αλλα γιατι να τον αφανίσουν?
Chrysostomos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 και ο Goku ξερει το hakai, λες να μην το ξερει και ο ιδιος ο Jiren? αλλα γιατι να τον αφανίσουν? στο manga,στο anime,νομίζω δεν το ξέρει...
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Βασικά δεν ξερουμε αν ο Jiren ειναι πιο δυνατος απο ολους τους Destruction. Απλα ξέρουμε οτι είναι πιο δυνατός απο τον θεο του δικού του σύμπαντος. Το αυτό. Εδώ νομίζω είχε διαφανεί στην πρώτη μάχη του anime οτι ο Whis είναι δυνατότερος του Beerus. Γενικά αν δεν παλέψουν μεταξύ τους όλοι οι gods δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται και ποιος είναι δυνατότερος ποιου. Επίσης ισχύει αυτό με το hakai. Το hakai από οτι κατάλαβα μέχρι τώρα δεν είναι κάποια δύναμη ή αποτέλεσμα εξάσκησης αλλά είναι κάτι που δίνεται σε όποιον γίνει god of destruction, οπότε σε καταστρέφει ο god ασχέτως της δύναμής και της ικανότητας μάχης. και ο Goku ξερει το hakai, λες να μην το ξερει και ο ιδιος ο Jiren? αλλα γιατι να τον αφανίσουν? Μόνο στο manga οχι στο anime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα