Metaksas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ωραίο και το σημερινό επεισόδιο. 1. Φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο οτι ο/η frieza δεν έχει καθόλου αθώο ρόλο σε αυτό το arc. Κάτι σκαρώνει για την τελευταία στιγμή που θα πάρουν τις super dragonballs και θα προσπαθήσει κάτι να κάνει με αυτές, άγνωστο μέχρι στιγμής. Επειδή γνωρίζει οτι ο goku είναι ίσος ή δυνατότερός της, του έδωσε ενέργεια για να φανεί οτι δεν έχει κακές προθέσεις και να νικήσει τον jiren, αν θέλει όλους τους υπόλοιπους πλην goku/vegeta τους καθαρίζει άνετα. Όταν καταφέρει και πάρει το δικό της universe της dbs τότε κάτι ετοιμάζει. Το τι θα συμβεί ακόμα δεν το ξέρουμε, πάντως κάτι σκαρώνει. 2. Ο jiren μαζεύει δυνάμεις για να δώσει μια τελική μάχη, λογικά με goku ή μπορεί και με άλλους μαζί όταν και όποτε έρθει η ώρα. 3. Έρχεται μάχη με vegeta και toppo. Μετά τον jiren o toppo και ο dyspho είναι ο δυνατότερος, οπότε αν εξουδετερωθούν αυτοί οι δύο δεν μένει άλλος εκτός από τον jiren.. 4. Gohan και piccolo δεν ξέρω τι θα κάνουνε. Λογικά θα παραμείνουν περιφερειακοί μαχητές που θα δώσουν μάχες και θα εξουδετερώσουν διάφορους αντιπάλους μέχρι να πεταχτούν εκτός από κάποιον ισχυρότερό τους κάποια στιγμή. 5. Είναι πιθανό το σενάριο που είχε αναφέρει κάποιος, να παραμείνουν μέχρι το τέλος goku vegeta caulifia gaba kale και να γίνει οτι έγινε στο 1ο arc με τον κόκκινο super saiyan god, αυτός ο ssg θα παλέψει μαζί με goku και vegeta ssb εναντίον του jiren. 6. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί μαχητές μέσα, μόνο 2 universes έχουν αποχωρήσει, άρα έχουμε δρόμο ακόμα εκτός αν πεταχτούν εκτός πάρα πολλοί. 7. Λογικά η επόμενη μάχη με goku - caulifia είναι ανούσια, απλά θα παλέψουν για να παλέψουν χωρίς να αποχωρήσει ή να νικήσει κανένας. ναι αλλά ο caba έμεινε εκτός πλέον οπότε άκυρο τ 5 που είχα προαναφέρει
hellojim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 τις εχουν ξεφτιλισει τις ssj μορφες, ο αλλος πηρε ssj2 μεσα σε μια μερα. Τωρα ειναι απιθανο ο ο goku να βοηθησει την καλιφα να παει ssj3. Αν γινει αυτο παντως, εγω το σταματαω το dragon ball.
mrfan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 τις εχουν ξεφτιλισει τις ssj μορφες, ο αλλος πηρε ssj2 μεσα σε μια μερα. Τωρα ειναι απιθανο ο ο goku να βοηθησει την καλιφα να παει ssj3. Αν γινει αυτο παντως, εγω το σταματαω το dragon ball. Αυτό θα γίνει χαχα
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Και αν η καλιφα βοηθησει το Goku να εξελίξει τη νεα του μορφη?
W0zzAp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγω με τις μορφες που παιρνουν χωρις κοπο εχω παψει να ασχολουμαι απτον cell και μετα ετσι παει. τις εχουν ξεφτιλισει τις ssj μορφες, ο αλλος πηρε ssj2 μεσα σε μια μερα. Τωρα ειναι απιθανο ο ο goku να βοηθησει την καλιφα να παει ssj3. Αν γινει αυτο παντως, εγω το σταματαω το dragon ball. Μην παιρνεις και ορκο
Selvian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εάν η Καλίφα πάει ssj3 τότε σε βλέπω για Μία καλίφα
Chrysostomos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 τις εχουν ξεφτιλισει τις ssj μορφες, ο αλλος πηρε ssj2 μεσα σε μια μερα. Τωρα ειναι απιθανο ο ο goku να βοηθησει την καλιφα να παει ssj3. Αν γινει αυτο παντως, εγω το σταματαω το dragon ball.Έτσι όπως παει,Μια από τις δύο κοπέλες,θα την παρει.Μπορει όχι άμεσα,αλλά πιστεύω στα επόμενα επεισόδια..
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 ναι αλλά ο caba έμεινε εκτός πλέον οπότε άκυρο τ 5 που είχα προαναφέρει Υπάρχει και ο gohan.
Selvian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει και ο gohan. Επίσης, υπάρχουν και 2 γυναίκες σέγεν,μπορεί 1 από τις 2 να είναι έγγυος όπως στο 1ο τρανσφορμάσον και να μετρήσει. Δείτε εδώ
omghi2u Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Γιατί σας φαίνεται τόσο ακραίο ρε μανγκες μου το πόσο γρήγορα εξελίσονται οι αλλοι σαγιανς??? τρανκς και γκοτεν το ιδιο γρηγορα δεν ανεβηκαν? Γιατι? Γιατι όλοι αυτοί σε αντίθεση με γκόκου βετζίτα που ξεκίνησαν με μηδενική βάση προσπαθόντας μόνοι τους να υπερέβουν εαυτό... αυτοί όλοι έχουν μέτρο σύγκρισης , μπορούν να το δουν να το βιώσουν και να το νιώσουν... its not that odd.
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 trunks/goten ειναι υβριδια και πιο δυνατοι. οποτε υπαρχει μια λογικη εξηγηση γιατι ηταν ssj απο μικρα παιδια.
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Επίσης, υπάρχουν και 2 γυναίκες σέγεν,μπορεί 1 από τις 2 να είναι έγγυος όπως στο 1ο τρανσφορμάσον και να μετρήσει. Δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Ότι είναι να συμβεί θα γίνει με τους υπάρχοντες που έχουν μεταφερθεί σε εκείνον τον χώρο της μάχης. Να επιστρέψουν στην Γη και να φέρουν άλλο άτομο πολύ χλωμό. Αυτό που κατάλαβα είναι οτι μέχρι να τελειώσει η μάχη, ο μόνος τρόπος να εξαφανιστεί κάποιος από εκεί είναι να χάσει και να διαγραφεί το σύμπαν του, δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να φύγει.
hellojim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Βασικα ηθελα να γραψω "ΔΕΝ το βρισκω απιθανο ο goku να βοηθησει την καλιφα να παρει ssj." Και λγκ κατι τετοιο θα γινει, γιατι εχει ηδη αναφερει ο goku οτι υπαρχει μετεπειτα μορφη απο ssj2 στην καλιφα! Τωρα να βοηθησει αυτη να παρει μορφη ο goku, αυτο ειναι το απιθανο! Οσο για trunks/goten, ισχυει το εξης: αυτοι μεγαλωσαν σε περιβαλλον οπου ηταν ολοι ssj2 οποτε λογικο να παρουν γρηγορα ssj μορφη. Τωρα οι αλλοι οι Plebουρες ηταν μια ζωη saiyans,οπως ηταν ο goku πριν το freeza arc, και φτασαν μεσα σε 1 μερα στο cell, χωρις περαιτερω practice, απλα συσσωρευοντας την ενεργεια τους στην πλατη μεχρι να νιωσουν ενα μικρο τσιμπημα -____- omg και 3 lol
Metaksas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Αυτοί είναι sj "μαϊμού", αλλά δεν ξέρω αν τους λες κ έτσι, ούτε ουρά δεν έχουν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα