makiss8 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 1) Μενουν Jiren + Goku τελευταιοι και επιβιωνουν και τα 2 Universes 2) Goku γινεται extreme OP και νικαει 3) Frieza χανει απο τον jiren 4) Γιατι στον πεοντα δεν τον πεταξαν απο κατω οταν ειχαν την ευκαιρία ? 5) Γιατι δεν διαολοστελνουν τις κωλο sailor moon μας τα χουν κανει τσουρεκια? 6) O Καμπαλ ισως γινει τρελο OP επισης 7) Πιστευω οτι θα δουμε ενα γρηγορο ξεσκαρταρισμα χαρακτηρων στα επομενα 1-2 επεισοδια Εχει καποιος τη λιστα με τους χαρακτηρες που εχουν μεινει ? για το 5 συμφωνω απειραααα
vlasiospakis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Για καποιο λογο πιστευω οτι αφου νικησει ο γκοκου και παρει τις ντραγκον μπολς μετα θα ζητησει να αναστηθουν ολα τα Universe. Επίσης δεν ξερω αν θα τελιωσει με τον jiren το σκηνικο. Ισως σκασει μυτη κανενας uber κακος στο τελος και δουμε και συνεργασια jiren/goku. Πολυ αλαζονας ο jiren ειμαι περιεργος να δω πως θα το πληρωσει αυτο. 1
Metaksas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως μετραω 6 saiyans στο τουρνουα οσοι χρειαζονται για ενα τελετουργικο για god μορφη οποτε λετε να δουμε και το universe 6 να πετυχει αυτη την μορφη ειδικα η τραβελοbrolly vs jiren?!!
panos9553 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μια σουμα για τα τελευταια επεισοδια τα οποια ηταν πραγματικα χορταστικα.Ειδικα το 110 το κατατάσσω στα καλυτερα Ολου του Dbz γενικα,. Ηταν ενα επος απο αρκετες αποψεις..Μουσικη, animation αρκετα δυνατο, ομορφες χορογραφιες κινησεις γενικοτερα διαλογους. Το δα 3 φορες..χεχεΠαμε στο σημερα...Ηταν εμφανεστατο οτι o frieza θα βοηθουσε τον Goku..Οπως και οτι ο Hit θα εχανε...Εστω και με το κεφαλι ψηλα..Αυτο που εγω βλεπω να ερχεται ειναι το εξης...Καποια δυνατη εκπληξη απο Vegeta..Κρυβει κατι πολυ δυνατο αλλα πολυ δυνατο ομως, εγινε ξανα πατερα προσφατα και τον νοιαζει πολυ η Γη.....Οπως και αυτος ο μικρουλης ο cabba εχει κατι το ιδιαιτερο..Βεβαια αν και θα γουσταρα ενα Vegeta να καθαριζει Τον <<Τελικο>> ετσι για αλλαγη, νομιζω πως ο Goku θα κοντρολαρει το Ultra instict,θα το παει ενα βημα πιο περα με κανα kaio ken και θα παιξει στα ισα τον Jiren που ειναι πραγματικα ενα Τερας.
panosno1com Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αρα επρεπε να κρατησουν τον κριλιν τοτε κριμας
patsi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Θα μας κάνουν καμία πλάκα να πετάξει η Ribrianne κανέναν σημαντικό έξω και θα φάμε τις οθόνες μας. Φτάνει έλεος τέλος αρκετά κάποιος να την πετάξει έξω(μαζί με τη φίλη της) να τελειώνουμε.
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για καποιο λογο πιστευω οτι αφου νικησει ο γκοκου και παρει τις ντραγκον μπολς μετα θα ζητησει να αναστηθουν ολα τα Universe. Επίσης δεν ξερω αν θα τελιωσει με τον jiren το σκηνικο. Ισως σκασει μυτη κανενας uber κακος στο τελος και δουμε και συνεργασια jiren/goku. Πολυ αλαζονας ο jiren ειμαι περιεργος να δω πως θα το πληρωσει αυτο. και τι εμποδιζει τους Zemo να τα εξαφανισουν ξανα;
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 και τι εμποδιζει τους Zemo να τα εξαφανισουν ξανα; Δεν τους εμποδίζει τίποτα, απλά η λογική λέει οτι θα σεβαστούν την απόφαση του νικητή στο tournament και αυτό που θα ζητήσει από τον shenron. Εγω παντως μετραω 6 saiyans στο τουρνουα οσοι χρειαζονται για ενα τελετουργικο για god μορφη οποτε λετε να δουμε και το universe 6 να πετυχει αυτη την μορφη ειδικα η τραβελοbrolly vs jiren?!! Είναι ένα πιθανό σενάριο αυτό.
Metaksas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σαν πολυ ευκολα δεν ητηθηκε ο Hit? Λετε να εχει βαλει κανενα κλωνο να καθετε εξω? εγω δεν ειδα τον Ζενο να παταει το κουμπι στο ταμπλετακι του!
Selvian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλά μπορεί να το έστειλε για service.Επίσης,με android ταμπλετ δεν πας μπροστά.
Chrysostomos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σαν πολυ ευκολα δεν ητηθηκε ο Hit? Λετε να εχει βαλει κανενα κλωνο να καθετε εξω? εγω δεν ειδα τον Ζενο να παταει το κουμπι στο ταμπλετακι του! είναι ένα πιθανό σενάριο. τον έστειλαν έξω εύκολα.
Selvian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 παίζει να γίνει και fusion dance μεταξύ Piccolo και Gohan.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ωραίο και το σημερινό επεισόδιο. 1. Φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο οτι ο/η frieza δεν έχει καθόλου αθώο ρόλο σε αυτό το arc. Κάτι σκαρώνει για την τελευταία στιγμή που θα πάρουν τις super dragonballs και θα προσπαθήσει κάτι να κάνει με αυτές, άγνωστο μέχρι στιγμής. Επειδή γνωρίζει οτι ο goku είναι ίσος ή δυνατότερός της, του έδωσε ενέργεια για να φανεί οτι δεν έχει κακές προθέσεις και να νικήσει τον jiren, αν θέλει όλους τους υπόλοιπους πλην goku/vegeta τους καθαρίζει άνετα. Όταν καταφέρει και πάρει το δικό της universe της dbs τότε κάτι ετοιμάζει. Το τι θα συμβεί ακόμα δεν το ξέρουμε, πάντως κάτι σκαρώνει. 2. Ο jiren μαζεύει δυνάμεις για να δώσει μια τελική μάχη, λογικά με goku ή μπορεί και με άλλους μαζί όταν και όποτε έρθει η ώρα. 3. Έρχεται μάχη με vegeta και toppo. Μετά τον jiren o toppo και ο dyspho είναι ο δυνατότερος, οπότε αν εξουδετερωθούν αυτοί οι δύο δεν μένει άλλος εκτός από τον jiren.. 4. Gohan και piccolo δεν ξέρω τι θα κάνουνε. Λογικά θα παραμείνουν περιφερειακοί μαχητές που θα δώσουν μάχες και θα εξουδετερώσουν διάφορους αντιπάλους μέχρι να πεταχτούν εκτός από κάποιον ισχυρότερό τους κάποια στιγμή. 5. Είναι πιθανό το σενάριο που είχε αναφέρει κάποιος, να παραμείνουν μέχρι το τέλος goku vegeta caulifia gaba kale και να γίνει οτι έγινε στο 1ο arc με τον κόκκινο super saiyan god, αυτός ο ssg θα παλέψει μαζί με goku και vegeta ssb εναντίον του jiren. 6. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί μαχητές μέσα, μόνο 2 universes έχουν αποχωρήσει, άρα έχουμε δρόμο ακόμα εκτός αν πεταχτούν εκτός πάρα πολλοί. 7. Λογικά η επόμενη μάχη με goku - caulifia είναι ανούσια, απλά θα παλέψουν για να παλέψουν χωρίς να αποχωρήσει ή να νικήσει κανένας. 1
Selvian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Fusion Gohan με Πικολο θα γίνει,αλλιώς θα βγουν όλοι εκτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα