Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι το επίπεδο δύναμης του ενός δεν μετραει με τα potara, μόνο με manual fusion. Με τα potara απλά συνδυάζονται οι δυνάμεις και των 2. Πχ black Goku - Zamasu. ο Μπλάκ ήταν πολύ ανώτερος σε δύναμη και ήταν και σε rose μορφή.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι το επίπεδο δύναμης του ενός δεν μετραει με τα potara, μόνο με manual fusion. Με τα potara απλά συνδυάζονται οι δυνάμεις και των 2. Πχ black Goku - Zamasu. ο Μπλάκ ήταν πολύ ανώτερος σε δύναμη και ήταν και σε rose μορφή.

Θεωρώ πως δεν πρόκειται να δούμε fusion γιατί τα σκουλαρίκια πιάνονται σαν όπλο και τα όπλα στο τουρνουά δεν επιτρέπονται(όπως και τα senzu bean )

Ούτε τον χορό που κάνει ο goten και trunks γιατί ο gogeta (που εμφανίστηκε στο GT και σε μια ταινια) ειναι non-canon

Μερικές εικόνες από το αυριανό επεισόδιο 

22519837_1476170215794027_27742773598904

22538852_1476170169127365_74472132320237

22426549_1476170295794019_39868843187872

22467651_1476170772460638_79946420794839

• Like 1
Δημοσ.

Aυτα τα δεν πιάνονται ξέρεις οτι είναι κλαπ@@διλίκια έτσι? Βλέπε mafuba. Zeno : its cool i like it. Daishinkan : he likes it its legit.

Μπορεί να έχεις δίκαιο

Άλλα άλλο τα mafuba και άλλο τα σκουλαρίκια των θεών που κάνουν fuse 2 warriors

Αν και δεν νομίζω να θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο δηλαδή σε κάθε δύσκολη στιγμή fuse

Θα δούμε βεβαία :)

Δημοσ.

και το mafuba με item που δεν επιτρεποταν έγινε. απο τη στιγμή που θα το βρει ο zeno "ooooooooooooooooooooooo, coooooool , woooooooooooow" its on!

Ούτε εγώ πιστεύω πως θα δούμε fuse.

Δημοσ.

Σωστά, εδώ στην αρχή είχαν πει ότι δεν μπορούν να πετάξουν και στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν μια ώρα στον αέρα

αλλά βέβαια εμείς οι καλοπροαιρετοι fans το λέμε κάνουν μεγάλα άλματα :P

ΥΓ. Βγήκαν και πληροφορίες πως μπορεί να νικηθεί ο Jiren

22310453_1428630303921726_22448980351350

• Like 1
Δημοσ.

λολ ^

δεν υπηρχε κανονας οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεταξουν ρε μπρο... οτι δεν μπορουν ειχαν πει. ^_^

εγώ τι έγραψα βρε? ότι δεν μπορούν να πετάξουν 

Όχι τους είπε κάποιος ΌΤΙ δεν ''μπορούν''  δηλαδή οτι απαγορεύεται 

ότι δεν ''μπορούν'' με την έννοια ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί ειναι ''αδύνατον'' . 

Λάθος μου έπρεπε να το είχα γράψει πιο καλά :P 

Δημοσ.

Από το σημερινό επεισόδιο βγάζω το συμπέρασμα οτι αν δεν μπορέσει να κάνει κάτι ο goku για να νικήσει τον jiren, κάτι άσχετο θα συμβεί και δεν θα νικήσει κανένας.

• Moderators
Δημοσ.

1) Μενουν Jiren + Goku τελευταιοι και επιβιωνουν και τα 2 Universes

2) Goku γινεται extreme OP και νικαει

3) Frieza χανει απο τον jiren

4) Γιατι στον πεοντα δεν τον πεταξαν απο κατω οταν ειχαν την ευκαιρία ?

5) Γιατι δεν διαολοστελνουν τις κωλο sailor moon μας τα χουν κανει τσουρεκια?

6) O Καμπαλ ισως γινει τρελο OP επισης

7) Πιστευω οτι θα δουμε ενα γρηγορο ξεσκαρταρισμα χαρακτηρων στα επομενα 1-2 επεισοδια

Εχει καποιος τη λιστα με τους χαρακτηρες που εχουν μεινει ?

Δημοσ.

εμενα με εχει τρελανει με τον jiren που δεν μπορει να τον ακουμπησει κανενας και δεν εχουν εξηγησει τιποτα για τις δυναμεις του. Αυτος κοιταει και τον σαπιζει τον αλλον στο ξυλο, ο χρονος δεν τον επηρεαζει, οτι ναναι γινεται. Ουτε ο goku σε ultra instict δεν τον φτανει...

fusion δεν νομιζω να γινει παντως, και δεν θελω να γινει. Μας τα χουν κανει τσουρεκια με τα fusion.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...