Metaksas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι το επίπεδο δύναμης του ενός δεν μετραει με τα potara, μόνο με manual fusion. Με τα potara απλά συνδυάζονται οι δυνάμεις και των 2. Πχ black Goku - Zamasu. ο Μπλάκ ήταν πολύ ανώτερος σε δύναμη και ήταν και σε rose μορφή.
solidsnake222 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι το επίπεδο δύναμης του ενός δεν μετραει με τα potara, μόνο με manual fusion. Με τα potara απλά συνδυάζονται οι δυνάμεις και των 2. Πχ black Goku - Zamasu. ο Μπλάκ ήταν πολύ ανώτερος σε δύναμη και ήταν και σε rose μορφή. Θεωρώ πως δεν πρόκειται να δούμε fusion γιατί τα σκουλαρίκια πιάνονται σαν όπλο και τα όπλα στο τουρνουά δεν επιτρέπονται(όπως και τα senzu bean ) Ούτε τον χορό που κάνει ο goten και trunks γιατί ο gogeta (που εμφανίστηκε στο GT και σε μια ταινια) ειναι non-canon Μερικές εικόνες από το αυριανό επεισόδιο 1
omghi2u Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Aυτα τα δεν πιάνονται ξέρεις οτι είναι κλαπ@@διλίκια έτσι? Βλέπε mafuba. Zeno : its cool i like it. Daishinkan : he likes it its legit.
solidsnake222 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Aυτα τα δεν πιάνονται ξέρεις οτι είναι κλαπ@@διλίκια έτσι? Βλέπε mafuba. Zeno : its cool i like it. Daishinkan : he likes it its legit. Μπορεί να έχεις δίκαιο Άλλα άλλο τα mafuba και άλλο τα σκουλαρίκια των θεών που κάνουν fuse 2 warriors Αν και δεν νομίζω να θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο δηλαδή σε κάθε δύσκολη στιγμή fuse Θα δούμε βεβαία
omghi2u Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 και το mafuba με item που δεν επιτρεποταν έγινε. απο τη στιγμή που θα το βρει ο zeno "ooooooooooooooooooooooo, coooooool , woooooooooooow" its on! Ούτε εγώ πιστεύω πως θα δούμε fuse.
solidsnake222 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Σωστά, εδώ στην αρχή είχαν πει ότι δεν μπορούν να πετάξουν και στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν μια ώρα στον αέρα αλλά βέβαια εμείς οι καλοπροαιρετοι fans το λέμε κάνουν μεγάλα άλματα ΥΓ. Βγήκαν και πληροφορίες πως μπορεί να νικηθεί ο Jiren 1
omghi2u Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 λολ ^ δεν υπηρχε κανονας οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεταξουν ρε μπρο... οτι δεν μπορουν ειχαν πει.
solidsnake222 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 λολ ^ δεν υπηρχε κανονας οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεταξουν ρε μπρο... οτι δεν μπορουν ειχαν πει. εγώ τι έγραψα βρε? ότι δεν μπορούν να πετάξουν Όχι τους είπε κάποιος ΌΤΙ δεν ''μπορούν'' δηλαδή οτι απαγορεύεται ότι δεν ''μπορούν'' με την έννοια ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί ειναι ''αδύνατον'' . Λάθος μου έπρεπε να το είχα γράψει πιο καλά
omghi2u Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 απο την άλλη το να βρείς inconsistencies στο db είναι το πιο εύκολο χρόνια τώρα xD 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Από το σημερινό επεισόδιο βγάζω το συμπέρασμα οτι αν δεν μπορέσει να κάνει κάτι ο goku για να νικήσει τον jiren, κάτι άσχετο θα συμβεί και δεν θα νικήσει κανένας.
mrfan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ο Jiren αποτελείωσε τον hit με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αποτελείωσε και την KaleΤεμπέληδες!
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 1) Μενουν Jiren + Goku τελευταιοι και επιβιωνουν και τα 2 Universes 2) Goku γινεται extreme OP και νικαει 3) Frieza χανει απο τον jiren 4) Γιατι στον πεοντα δεν τον πεταξαν απο κατω οταν ειχαν την ευκαιρία ? 5) Γιατι δεν διαολοστελνουν τις κωλο sailor moon μας τα χουν κανει τσουρεκια? 6) O Καμπαλ ισως γινει τρελο OP επισης 7) Πιστευω οτι θα δουμε ενα γρηγορο ξεσκαρταρισμα χαρακτηρων στα επομενα 1-2 επεισοδια Εχει καποιος τη λιστα με τους χαρακτηρες που εχουν μεινει ?
mrfan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πωπω ο vegeta έχει φάει τρελό κόλλημα με τις απομιμήσεις sailor moon
KilliK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 τον Vegeta γιατι τον εχουν στο σοου δεν μπορω να καταλαβω.. αφου οι Goku/Gohan θα σωσουν το συμπαν τους στο τελος..
hellojim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 εμενα με εχει τρελανει με τον jiren που δεν μπορει να τον ακουμπησει κανενας και δεν εχουν εξηγησει τιποτα για τις δυναμεις του. Αυτος κοιταει και τον σαπιζει τον αλλον στο ξυλο, ο χρονος δεν τον επηρεαζει, οτι ναναι γινεται. Ουτε ο goku σε ultra instict δεν τον φτανει... fusion δεν νομιζω να γινει παντως, και δεν θελω να γινει. Μας τα χουν κανει τσουρεκια με τα fusion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα