Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως είχαμε δει στο παλιό preview

τον Goku με σκισμένη την μπλούζα, οπότε έχουμε σίγουρα και συνέχεια

Έτσι για να το κάνουν προφανώς όπως όταν είχε γίνει πρώτη φορά SSJ.

Δημοσ.

Απίστευτες σκηνές, κινηματογραφικές, μπράβο στους Ιάπωνες. Το καλύτερο DB ever. Πάλι ο Vegeta έμεινε πίσω και θα ψάχνεται τώρα πως ο κάκαροτ ανέβηκε level :-D ...αν και είχε ήδη μείνει πίσω αφού ο Goku χρησιμοποιεί το kaioken για να ανεβάζει δύναμη

Δημοσ.

Ενταξει δεν υπηρχε το σημερινο......

Αυτη την χοντρη γιατι δεν της τραβαγε μια κλωτσια ο jiren οταν επεσε στα ποδια του να την στειλει απο κει που ρθε;;;;;;;;

Δημοσ.

εκεί στο "he is coming" μου έφυγε μια σταγονίτσα...απίστευτο επεισόδιο...

Τι σταγονίτσα, πήγα έκανα μπάνιο όταν τελείωσε το επ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ.

Παντως δεν νομιζω να χασει ο goku.Οταν προσπαθουσε να εξηγησει ο Whis για την μορφη που ειχε παρει,ανεφερε οτι δεν μπορουσε να καταλαβει τι ειναι αυτη η αυρα ("heat") που εβγαζε.

Οποτε καποιο μπαμ θα γινει.

Δημοσ.

Παντως δεν νομιζω να χασει ο goku.Οταν προσπαθουσε να εξηγησει ο Whis για την μορφη που ειχε παρει,ανεφερε οτι δεν μπορουσε να καταλαβει τι ειναι αυτη η αυρα ("heat") που εβγαζε.

Οποτε καποιο μπαμ θα γινει.

Ο Jiren πάντως το σχολίασε σαν το limit του Goku.

Ίσως αν μάθει να κουμαντάρει αυτό το "heat" να είναι αντάξιος η και καλύτερος του...

Δημοσ.

Εμενα το μονο που δν μου αρεσει ειναι αυτη η μουσικη που βαζουν στο transformation σε blue  και στην καινουρια σε φαση Godly. Μου την σπαει απιστευτα ομως, θα ηθελα κατι που θυμιζει του Ζ και ειναι πιο badass..

Δημοσ.

Κοντεψα να μπω μεσα στην οθονη με το επεισοδιο!!! Απιστευτο απλα απιστευτο...Αντε να δω τωρα σε πόσα επεισοδια θα ξαναχουμε τέτοια μαχη! Ελπιζω να τον νικησει ο goku και να μην γινει τιποτα οπως με ΣΕΛ που τον αφησε για τον γιο του....

Δημοσ.

Πάω για την 3 επανάληψη του επεισοδίου και ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που είδα

Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή

Όταν το θέλει η toei, μας δείχνει ότι το dragonball ειναι και ΘΑ ειναι το No 1 anime (προσωπική μου άποψη αυτό ) 

ΥΓ Spect που είσαι φίλε δεν μας είπες αν αυτό το επεισόδιο ξεπέρασε την αγαπημένη σου σκηνή hit vs goku blue kaioken x10

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...