panosflow Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Παιδια μάθαμε τελικά την διάρκεια του επόμενου επεισοδίου και πως θα είναι η μορφή του;
solidsnake222 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Παιδια μάθαμε τελικά την διάρκεια του επόμενου επεισοδίου και πως θα είναι η μορφή του; Το one piece που υποτίθεται ηταν και αυτό μια ώρα αποδείχτηκε ότι ήταν 30 λεπτά μαζί με το opening Πιθανώς έτσι θα είναι το το dbs Ορίστε και ενα νεο trailer που στο τέλος δείχνει και λιγο την νεα μορφή https://www.youtube.com/watch?v=JGPHuipt_fw&feature=youtu.be Αντε να έρθει Κυριακή
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το βράδυ αν μπορέσω θα δω live stream τα επεισόδια (αν δεν πέσουν οι servers), θα αφήσω spoilers.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ρε παιδια σε ποιο καναλι το βλεπετε (Στο yt εννοω )
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ρε παιδια σε ποιο καναλι το βλεπετε (Στο yt εννοω ) Στο yt μέχρι πριν 3-4 βδομάδες, υπήρχαν διάφορα κανάλια που προέβαλλαν live stream τα επεισόδια. Τώρα κάτι έγινε και μπανάρονται σε χρόνο dt λόγω copyrights από το youtube. Οπότε με δυσκολία κατάφερα και βρήκα μια ιστοσελίδα που δείχνει τα επεισόδια από το fuji tv live.
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πραγματικά γίνεται της πουτάνας σε όσα site προσπαθούν να βγάλουν τα επεισόδια live stream, οτι σελίδα και να επιλέξεις έχει κρασάρει. Οτι κατάφερα και είδα υπήρχαν συνεχώς διακοπές λόγω κρασαρίσματος των server. Στο μεταξύ διαπίστωσα οτι στο gogoanime έχουν διαγράψει τα επεισόδια του dbsuper που ήταν upload. Την λύση έδωσε ένας τυπάς που σήκωσε το επεισόδιο στο fb. Το μοναδικό που θα πω εκτός spoiler, επικό transformation του goku εκεί στην φάση με την μπάλα genki, μόνο έκρηξη super nova και μαύρη τρύπα δεν είδαμε.... Μερικά σχόλια για τα επεισόδια. Ep. 109. To 1o 10λεπτο του επεισοδίου εμετός πάλι με τις τύπισσες από το Universe 2. Στο επόμενα λεπτά έχουμε μια πολύ καλή μάχη με Jiren. Ο Jiren είναι πραγματικά ανίκητος από οποιονδήποτε, θεούς δαίμονες κτλ. Γνώμη μου μέχρι πριν την εξέλιξη του επεισοδίου, οτι κάτι απρόοπτο θα συμβεί στο tournament και θα διακοπεί ξαφνικά. Ep. 110. Επίπεδα δυναμικότητας που πιστεύω μόνο σε αυτό το arc θα φτάσει ο goku και γενικά θα τα δούμε στην σειρά. Νομίζω η πρώτη φορά που έπαιζαν τραγουδάκι με λόγια κατά την δεύτερη φάση της μάχης με jiren, θύμισε λίγο παλιό db, dbz. Τα διαφημιστικά διαλείμματα ήτανε περισσότερα σε σχέση με πριν, άρα προκύπτουν 25 καθαρά λεπτά/επεισόδιο. Αρκετά απρόβλεπτο το επεισόδιο, ο Jiren με μια κίνηση ξέκανε τον goku με το νέο form. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με τα επόμενα επεισόδια και τι σκαρώνει ο/η frieza. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάτι απρόβλεπτο θα γίνει και δεν θα νικήσει ο Jiren. 2
jakegate7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 απίστευτο επεισόδιο!! @Βασίλης_29 νομίζω δεν τον ξέκανε στο τέλος ο jiren στο νεο form. δείχνει ξεκάθαρα λιγο πριν οτι το χρώμα τον ματιών του έχει αλλάξει σε φυσιολογικό μαύρο.
Chrysostomos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Επιτέλους και 2 καλά επεισόδια.Με τις κλασσικές πατάτες με το universe 2 βεβαια. Ωραία μάχη και απίστευτα καλή η σκηνή για την μεταμόρφωση. Βασίλη,στο τέλος ο Goku,είναι σε base form μόλις φτάνει στον jiren. Για τον Frieza τώρα,μάλλον δίνει ενέργεια στον Goku από αυτά που κατάλαβα εγώ,αν και κάνει μπαμ ότι έχει κακό σκοπό για το τέλος,πάντα.
Manoleros95 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλυτερο και απο σεξ ηταν το σημερινο. Αν εξαιρεσουμε λιγο την χοντρουλα που μας επριξε λιγο στην αρχη... 1
Metaksas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Επιτέλους και 2 καλά επεισόδια.Με τις κλασσικές πατάτες με το universe 2 βεβαια. Ωραία μάχη και απίστευτα καλή η σκηνή για την μεταμόρφωση. Βασίλη,στο τέλος ο Goku,είναι σε base form μόλις φτάνει στον jiren. Για τον Frieza τώρα,μάλλον δίνει ενέργεια στον Goku από αυτά που κατάλαβα εγώ,αν και κάνει μπαμ ότι έχει κακό σκοπό για το τέλος,πάντα. Και εγώ αυτό πιστεύω θα κάνει ένα δυο καλες πραξεις γ τ μάτια τ κόσμου να κερδίσει έμπιστοσυνη και να τν αναστήσουν κανονικά
hellojim Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Η χοντρη μας επρηξε... παντως πηραμε κατι αξιο της αναμονης...! sukeee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα