Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μάθαμε τελικά την διάρκεια του επόμενου επεισοδίου και πως θα είναι η μορφή του;

Το one piece που υποτίθεται ηταν και αυτό μια ώρα αποδείχτηκε ότι ήταν 30 λεπτά μαζί με το opening

Πιθανώς έτσι θα είναι το το dbs

Ορίστε και ενα νεο trailer που στο τέλος δείχνει και λιγο την νεα μορφή

https://www.youtube.com/watch?v=JGPHuipt_fw&feature=youtu.be

Αντε να έρθει Κυριακή

Δημοσ.

ρε παιδια σε ποιο καναλι το βλεπετε (Στο yt εννοω )

Στο yt μέχρι πριν 3-4 βδομάδες, υπήρχαν διάφορα κανάλια που προέβαλλαν live stream τα επεισόδια. Τώρα κάτι έγινε και μπανάρονται σε χρόνο dt λόγω copyrights από το youtube. Οπότε με δυσκολία κατάφερα και βρήκα μια ιστοσελίδα που δείχνει τα επεισόδια από το fuji tv live.

Δημοσ.

Πραγματικά γίνεται της πουτάνας σε όσα site προσπαθούν να βγάλουν τα επεισόδια live stream, οτι σελίδα και να επιλέξεις έχει κρασάρει. Οτι κατάφερα και είδα υπήρχαν συνεχώς διακοπές λόγω κρασαρίσματος των server. Στο μεταξύ διαπίστωσα οτι στο gogoanime έχουν διαγράψει τα επεισόδια του dbsuper που ήταν upload. Την λύση έδωσε ένας τυπάς που σήκωσε το επεισόδιο στο fb.

Το μοναδικό που θα πω εκτός spoiler, επικό transformation του goku εκεί στην φάση με την μπάλα genki, μόνο έκρηξη super nova και μαύρη τρύπα δεν είδαμε....

Μερικά σχόλια για τα επεισόδια.

Ep. 109.

To 1o 10λεπτο του επεισοδίου εμετός πάλι με τις τύπισσες από το Universe 2.

Στο επόμενα λεπτά έχουμε μια πολύ καλή μάχη με Jiren.

Ο Jiren είναι πραγματικά ανίκητος από οποιονδήποτε, θεούς δαίμονες κτλ.

Γνώμη μου μέχρι πριν την εξέλιξη του επεισοδίου, οτι κάτι απρόοπτο θα συμβεί στο tournament και θα διακοπεί ξαφνικά.

Ep. 110.

Επίπεδα δυναμικότητας που πιστεύω μόνο σε αυτό το arc θα φτάσει ο goku και γενικά θα τα δούμε στην σειρά.

Νομίζω η πρώτη φορά που έπαιζαν τραγουδάκι με λόγια κατά την δεύτερη φάση της μάχης με jiren, θύμισε λίγο παλιό db, dbz.

Τα διαφημιστικά διαλείμματα ήτανε περισσότερα σε σχέση με πριν, άρα προκύπτουν 25 καθαρά λεπτά/επεισόδιο.

Αρκετά απρόβλεπτο το επεισόδιο, ο Jiren με μια κίνηση ξέκανε τον goku με το νέο form.

Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με τα επόμενα επεισόδια και τι σκαρώνει ο/η frieza.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάτι απρόβλεπτο θα γίνει και δεν θα νικήσει ο Jiren.

• Like 2
Δημοσ.

απίστευτο επεισόδιο!!

@Βασίλης_29

νομίζω δεν τον ξέκανε στο τέλος ο jiren στο νεο form. δείχνει ξεκάθαρα λιγο πριν οτι το χρώμα τον ματιών του έχει αλλάξει σε φυσιολογικό μαύρο.

Δημοσ.

Επιτέλους και 2 καλά επεισόδια.Με τις κλασσικές πατάτες με το universe 2 βεβαια.

Ωραία μάχη και απίστευτα καλή η σκηνή για την μεταμόρφωση. 

Βασίλη,στο τέλος ο Goku,είναι σε base form μόλις φτάνει στον jiren.

Για τον Frieza τώρα,μάλλον δίνει ενέργεια στον Goku από αυτά που κατάλαβα εγώ,αν και κάνει μπαμ ότι έχει κακό σκοπό για το τέλος,πάντα.

Δημοσ.

Επιτέλους και 2 καλά επεισόδια.Με τις κλασσικές πατάτες με το universe 2 βεβαια.

Ωραία μάχη και απίστευτα καλή η σκηνή για την μεταμόρφωση.

Βασίλη,στο τέλος ο Goku,είναι σε base form μόλις φτάνει στον jiren.

Για τον Frieza τώρα,μάλλον δίνει ενέργεια στον Goku από αυτά που κατάλαβα εγώ,αν και κάνει μπαμ ότι έχει κακό σκοπό για το τέλος,πάντα.

Και εγώ αυτό πιστεύω θα κάνει ένα δυο καλες πραξεις γ τ μάτια τ κόσμου να κερδίσει έμπιστοσυνη και να τν αναστήσουν κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...