Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα αυτό δεν θα ναι στην ουσία; Διπλό επεισοδίο one piece αυτή την Κυριακή και διπλό super την άλλη;

πιο πανω ειπαν 2 μισαωρα επεισοδια αυτη και την επομενη και οχι ενα επεισοδιο μιας ωρας την επομενη Κυριακη οπως λεει το link που εβαλα εγω, αναφερομαι στο dragonball super

edit : λεει την Κυριακη δεν εχει ep : http://animetribune.com/dragon-ball-super-reveals-episode-107-110-spoilers/

DJPnJ60XcAU2f8C.jpg

Δημοσ.

Γιατί μου μπερδεύεστε; 

1/10/2017- Δεν έχουμε επεισόδιο.

8/10/2017- 2 επεισοδια από 30 λεπτά το ένα  -σύνολο 1 ώρα-

Κατά τα άλλα αναμένουμε της 8/10 να γίνει χαμός, τόσο hype την έχουν κάνει αυτήν την μάχη . 

Δημοσ.

Παντα τα 1 hour special που γίνονται σε anime είναι 2 κανονικά επεισόδια και όχι 2 30λεπτα. Εκεί θα βάζουν λογικά και τον χρόνο των διαφημίσεων. Άρα στην ουσία 2πλο επεισόδιο 20λεπτο

Δημοσ.

Παντα τα 1 hour special που γίνονται σε anime είναι 2 κανονικά επεισόδια και όχι 2 30λεπτα. Εκεί θα βάζουν λογικά και τον χρόνο των διαφημίσεων. Άρα στην ουσία 2πλο επεισόδιο 20λεπτο

Επειδή παρακολουθώ τα επεισόδια live stream, βάζουν μόνο 1 διαφημιστικό διάλειμμα στην μέση της διάρκειας του επεισοδίου, το πολύ πολύ 4-5 λεπτά διαρκεί. Άρα λογικά θα είναι περισσότερος χρόνος η κανονική διάρκεια.

Δημοσ.

Επειδή παρακολουθώ τα επεισόδια live stream, βάζουν μόνο 1 διαφημιστικό διάλειμμα στην μέση της διάρκειας του επεισοδίου, το πολύ πολύ 4-5 λεπτά διαρκεί. Άρα λογικά θα είναι περισσότερος χρόνος η κανονική διάρκεια.

Εχω δει σε αρκετα anime να γραφουν 1 hour special και παντα ειναι 2 απλα επεισοδια.Θα δειξει βεβαια οταν προβληθει για το τι ισχυει.

Αλλα και ετσι οπως το λες παλι βγαζει νοημα αυτο που λεω,23-24 λεπτα το επεισοδιο μαζι με τα opening-ending μαζι με τα διαφημηστικα βγαινει στο μισαωρο ολο μαζι,αρα περιπου 1 ωρα και τα δυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...