solidsnake222 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Γιατί ρε παιδιά από όταν άρχισε το τουρνουα πιο επεισόδιο θεωρείτε το καλύτερο ; Βγαίνει και tv special που θα έχει διάρκεια 1 ώρα και θα ειναι χωρισμένο σε 2 επεισόδια των 30 λεπτών Τον Οκτώβρη θα παιχτεί αυτό το special Για έναν περίεργο λόγο αυτό το tv special θα έχει την μάχη goku vs jiren και θα περιέχει και την καινούρια μορφή του goku ----- άγνωστο γιατί το κάνουν έτσι ----- Πάρτε και ένα μικρο preview που δείχνει την καινούρια μορφή του goku https://www.youtube.com/watch?v=ys0EBMQ7Niw 1
Grim Ripper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μου τα χάλασε το βίντεο, περίμενα κανένα crossover με το One Piece.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εμένα θα μου άρεσε θα πέθαινε ο Roshi, να θυμωσει ο goku, να αλλάξει μορφή και να επιταχυνουμε λίγο τα πράγματα στο τουρνουά. Αλλά που τέτοια τύχη.... Η μάχη με τον jiren ξεκινάει τον Οκτώβρη Μου πέρασε και εμένα απ' το μυαλό αυτό το σκηνικό. Όσο για Jiren, λογικά όταν θα αρχίσει η μάχη, ήδη θα έχουνε βγει εκτός όλοι οι υπόλοιποι μαχητές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μου τα χάλασε το βίντεο, περίμενα κανένα crossover με το One Piece. Σαν αυτό; https://youtu.be/RpOvpP7M8IU
Panikas13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω μια απορία ρε παιδιά, στο dragonball xenoverse αφηγείται την ιστορία του super? Γιατί ήδη ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος του τουρνουα
solidsnake222 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω μια απορία ρε παιδιά, στο dragonball xenoverse αφηγείται την ιστορία του super? Γιατί ήδη ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος του τουρνουα Μα και χωρίς το xenoverse ξέρουμε τι θα γίνει Έτσι και αλλιώς το super θα έχει το ending του Z Οπότε Το universe 7 θα επιβιώσει ΥΓ. Εκτός αν μας επιφυλάσσουν κάποια εκπληξη με τις θεωριες που έχουν βγει κατά καιρούς οτι οι angles ειναι evil κπλ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά οι παπάρες σταμάτησαν να δείχνουν live stream τα επεισόδια του anime από το youtube λόγω copyrights, έψαχνα αρκετή ώρα να βρω link για live και πρόλαβα μόνο το τέλος, αφού βρήκα ένα link είδα one piece μέχρι να γίνει upload από κάποιον το επεισόδιο του db super και να το βρω στο web. Καλό το σημερινό επεισόδιο. Μου άρεσαν τα abilities που είχανε οι αντίπαλοι. Στην αρχή που έδειχναν μόνο το μάτι του αντιπάλου, έμοιαζε πολύ με τα μάτια του cell που πίστευα μήπως παιζόταν τίποτα τέτοιο. Επιτέλους είδαμε τον Tien στις κλασσικές τεχνικές του όπως στο db, ο piccolo ξόδεψε πολύ ενέργεια για την αναγέννηση των χαμένων χεριών του, είναι κουρασμένος και προβλέπω να φύγει στο παραεπόμενο επεισόδιο δεν θα αντέξει να πολεμίσει καλά. Ο roshi θα δράσει πάλι στο επόμενο από οτι είδαμε στο preview. Κάτι θα γίνει με τον/την frieza και τον frost αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω μια απορία ρε παιδιά, στο dragonball xenoverse αφηγείται την ιστορία του super? Γιατί ήδη ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος του τουρνουα Όχι, έχει κλασσικά highlights της Z ιστορίας και λίγο Beerus απ' όσο θυμάμαι. Δεν έχει πάει στο τουρνουά, εκτός αν έβγαλαν κανένα expansion και δεν το πρόσεξα. Για το 2 αυτά. Επίσης videogame δεν γίνεται να προσπεράσει canon, θα ήταν κουλό.
omghi2u Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το τελευταίο επεισόδιο. Τίποτα ουσιαστικό ακόμα. Filler fights του λωκού.
Panikas13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Βγήκε πληροφορία για το "1"ωρο επεισόδιο στις 8 οκτοβρίου. Θα τα ντέι σκούρα ο goku
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω γιατί θα το δείξουν έτσι. Πιστεύω οτι μάλλον θα βάλουν όλη την τελική μάχη με τον jiren στο επεισόδιο εκείνο. Το οτι θα τα βρει σκούρα φαινόταν και όταν τον πρωτοαντιμετώπισε ανεπίσημα στην αρχή.
panosno1com Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εν τω μεταξυ προχθες δεν εδειξε επεισοδιο ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα