Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και στην αρχή ήταν μαλακία, δεν μπορώ να πω οτι ήταν άσχημο επεισόδιο.

Βέβαια απορώ πως έκανε ο roshi mafuba και δεν πέθανε αμέσως μετά.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Είσαι πονοψυχος, γι αυτό

Λες? Καλά εγώ γενικά το βλέπω για να το απολαύσω και δεν δίνω σημασία σε ότι κάνουν για να βγει το σενάριο όπως ξαφνικά να είναι όλοι op

Δημοσ.

Το καλύτερο επεισόδιο στο τουρνουά μεχρι τώρα δεν το περίμενα αλλά η αληθεια να λέγεται

Θύμισε Z αυτό το επεισόδιο και εγώ προσωπικα αυτό θέλω από το super

• Like 2
Δημοσ.

και για μενα μαλλον το καλυτερο επεισοδειο του τουρνουα.Μπορει να ειναι και αυτο που λεει ο solidsnake,μας θυμησε τα παλια

post-158153-0-19361500-1503832888_thumb.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Respect στο σημερινο,αν και εκανε επικληση στο συναισθημα οποτε δεν μπορω να ειμαι απολυτα αντικειμενικος.Τετοια θελουμε οι νοσταλγοι του Dragonball ,Τοριγιαμα επειδη με ακους ασε τις σειλορμουν και τον winnie the pooh και δωσε στον λαο τετοια επεισοδια και ας μην εξηγησεις ποτε τα up and downs των powerups και τον χαβαλε που κανει ως τωρα ο Goku.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και στην αρχή ήταν μαλακία, δεν μπορώ να πω οτι ήταν άσχημο επεισόδιο.

Βέβαια απορώ πως έκανε ο roshi mafuba και δεν πέθανε αμέσως μετά.

το Super δεν ενδιαφερεται καν για το καθιερωμενο canon. fanfiction ειναι.

Δημοσ.

Ο roshi έβγαλε εκτός τρεις μαχητές, εγώ περίμενα να βγάλει μόνο έναν και με το ζόρι. Τώρα στο επόμενο λογικά θα δείξουν Tien.

Άμα το κάνουν αυτό, καλό θα είναι να τον βγάλουν εκτός απ το πρώτο δευτερόλεπτο ώστε να ευχαριστηθούμε το επεισόδιο if you know what i mean :P

Δημοσ.

Άμα το κάνουν αυτό, καλό θα είναι να τον βγάλουν εκτός απ το πρώτο δευτερόλεπτο ώστε να ευχαριστηθούμε το επεισόδιο if you know what i mean :P

Όχι, όχι να τον σώσει και αυτόν ο goku για να με λέμε "το καλύτερο επεισόδιο στο τουρνουά"

Δημοσ.

Όχι, όχι να τον σώσει και αυτόν ο goku για να με λέμε "το καλύτερο επεισόδιο στο τουρνουά"

Το είπαν κ αυτό; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

• Moderators
Δημοσ.

Και να μην τον έσωζε 9 γκοκου δεν θα πέθαινε είτε γιατί θα τον επανέφερε στη ζωή κάποιος από τα μπος ή στο τέλος του τουρνουά με τις ντραγκον μπολ.

Εγώ περίμενα ο γκοκου να τον βγάλει εκτός αρένας για να γυρίσει στον παγκο να πάρει ένα σενζου μπιν να αναρρώσει και να δει το υπόλοιπο τουρνουά από εκεί. Αυτό θα μου άρεσε περισσότερο

Δημοσ.

Και να μην τον έσωζε 9 γκοκου δεν θα πέθαινε είτε γιατί θα τον επανέφερε στη ζωή κάποιος από τα μπος ή στο τέλος του τουρνουά με τις ντραγκον μπολ.

Εγώ περίμενα ο γκοκου να τον βγάλει εκτός αρένας για να γυρίσει στον παγκο να πάρει ένα σενζου μπιν να αναρρώσει και να δει το υπόλοιπο τουρνουά από εκεί. Αυτό θα μου άρεσε περισσότερο

Εμένα θα μου άρεσε θα πέθαινε ο Roshi, να θυμωσει ο goku, να αλλάξει μορφή και να επιταχυνουμε λίγο τα πράγματα στο τουρνουά.

Αλλά που τέτοια τύχη.... Η μάχη με τον jiren ξεκινάει τον Οκτώβρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...