Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nope...

Βγήκε leak σήμερα,δεν έχει σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Μπείτε στο yt να δείτε...

Επεξ/σία από Chrysostomos
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λινκ;

σου στελνω pm 

@Metaksas Οχι βρε σημερα εγινε leaked.. :)

με τον ρυθμό που πάνε,θα περιμένουμε πολύ :P

το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!

ελπίζω και στο anime να την ζωγραφίσουν  έτσι όπως και στο περιοδικό και να μην την φαιλαρουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ήταν απ' τα καλύτερα επεισόδια που είδαμε μέχρι τώρα σε αυτό το arc.

Το επόμενο δεν φαίνεται βέβαια να είναι το ίδιο καλό.

Θα έχουμε Mr. Roshi κτλ

• Like 1
Δημοσ.

αντέγραψαν την μάχη του Vegeta vs black Goku όταν άλλαζε από God σε Blue στο μάνγκα,

Το περίμενα βασικά όταν είδα το τρέιλερ

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο επεισόδιο το επόμενο δεν φαίνεται και τόσο καλό

Ο Red σύμφωνα με την ιστορία και τις εξηγήσεις που έχει δώσει το Anime χρειάζεται το ritual και έχει Time limit αυτή η μορφή, σήμερα μας την εμφάνισαν από το πουθενά, εγώ το έχω αποδεχτεί βέβαια ότι τα έχουν κάνει σκάτα αλλά βλέπω πολλούς να κράζουν

Δημοσ.

Ο Red σύμφωνα με την ιστορία και τις εξηγήσεις που έχει δώσει το Anime χρειάζεται το ritual και έχει Time limit αυτή η μορφή, σήμερα μας την εμφάνισαν από το πουθενά, εγώ το έχω αποδεχτεί βέβαια ότι τα έχουν κάνει σκάτα αλλά βλέπω πολλούς να κράζουν

Εχουν μπλεξει πραγματα απο manga με το anime..Και μην περιμενεις να παρεις εξηγησεις στο μελλον για πολλα απο αυτα..Ετσι χυμα θα παρουσιαζουν ως δεδομενο οτι τους βολευει..

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά το δείχνουν... στο μάνγκα το κάνουν έτσι... υποτίθεται στο god form (κοκκινο μαλλι) ειναι το base form του σαν god και μπορει να το χρησιμοποιει unlimited , το ssb ειναι η μορφη που του σκιζει το stamina. στο μανγκα εχει γινει ολοκληρη επεξήγηση σχετικά με αυτό σε ένα fight του vegeta με τον black οπου ηταν permanent ssg και γύριζε στο ssb instant μόνο τη στιγμή που πήγαινε να επιτεθεί και καπάκια γύριζε πάλι σε ssg. Για εμένα το επεισόδιο ήταν fail , ως προς το Hype για το tag team και δεν είδαμε τον goku να κάνει τίποτα πέρα απο flashy entry , ο dyspo που δεν μπορούσε να νικήσει ένα τέρας πριν μερικά επεισόδια καιι το έκανε one shot ο toppo , ξαφνικά έκανε ώπα goku & hit... αυτά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά το δείχνουν... στο μάνγκα το κάνουν έτσι... υποτίθεται στο god form (κοκκινο μαλλι) ειναι το base form του σαν god και μπορει να το χρησιμοποιει unlimited , το ssb ειναι η μορφη που του σκιζει το stamina. στο μανγκα εχει γινει ολοκληρη επεξήγηση σχετικά με αυτό σε ένα fight του vegeta με τον black οπου ηταν permanent ssg και γύριζε στο ssb instant μόνο τη στιγμή που πήγαινε να επιτεθεί και καπάκια γύριζε πάλι σε ssg. Για εμένα το επεισόδιο ήταν fail , ως προς το Hype για το tag team και δεν είδαμε τον goku να κάνει τίποτα πέρα απο flashy entry , ο dyspo που δεν μπορούσε να νικήσει ένα τέρας πριν μερικά επεισόδια καιι το έκανε one shot ο toppo , ξαφνικά έκανε ώπα goku & hit... αυτά!

To bold τα λεει ολα

Στο anime απλως ανεφεραν ότι ο ssg ειναι πιο γρηγορος απο τον ssj, οτι κανει λιγοτερο drain την stamina αλλα ειναι πιο αδύναμος απο το ssb

Στην αρχη με το beerus ειχαν πει οτι ο ssg εχει time limit και γινεται μονο με το ritual και χθες το εμφανισαν απο το πουθενα.

Η ιδεα ωραια ηταν αλλα προτιμω να κοψουν ενα επεισοδιο απο τον roshi, krillin η απο τις γυναικες με τις καρδιες και να το εξηγησουν οπως πρεπει και οχι να χρειαζεσαι να διαβασεις το manga να καταλαβεις τι γινεται(αν και δεν ξερω αν και εκει το εχουν εξηγησει )

Επεξ/σία από solidsnake222
Δημοσ.

To bold τα λεει ολα

Στο anime απλως ανεφεραν οτι ssg ειναι πιο γρηγορος απο το ssj, οτι κανει λιγοτερο drain την stamina αλλα ειναι πιο αδυνατος απο το ssb

Στην αρχη με το beerus ειχαν πει οτι ο ssg εχει time limit και γινεται μονο με το  ritual και χθες το εμφανισαν απο το πουθενα.

Η ιδεα ωραια ηταν αλλα προτιμω να κοψουν ενα επεισοδιο απο τον roshi, krillin η απο τις γυναικες με τις καρδιες και να το εξηγησουν οπως πρεπει και οχι να χρειαζεσαι να διαβασεις το manga να καταλαβεις τι γινεται(αν και δεν ξερω αν και εκει το εχουν εξηγησει )

Δεν είναι πιο γρήγορος απο ssB , μονο απο ssj1-2-3. ssg , ssb. το ssb ειναι καλύτερο σε όλα. Βασικα είναι οτι κάθε transformation στο db πολλαπλασιαστής δύναμης σε σχέση με το προηγούμενο. Γενικά είδαμε αρκετό κρίλιν ρόσι και τιέν (ακόμα και αν δν εχει πολεμησει) και εχουμε δει ελαχιστο gohan picollo... φριζα... τα εχουν χαμενα? :Ρ βεβαια ισως εχει πολυ δρομο το αρκ ακομα και να τους δουμε αργοτερα οσο τους αναλογει... a man can hope

• Like 1
Δημοσ.

καλά όντως καμία σχέση το manga με anime, εδώ στο manga ο Goku ξέρει μέχρι και hakai που μόνο οι God of destruction έχουν την δυνατότητα να τ κανουν και γενικά το manga μ φαίνεται πολυ πιο σοβαρό

• Like 1
Δημοσ.

Θα το βρεις σαν Dragon Ball Chou, 26 chapters (τέλος του arc με τον Trunks) φαίνεται να έχει μέχρι στιγμής.

Το mangafox φαίνεται να τα έχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...