panos9553 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 δεν θα εξηγησουν τιποτα. περασε το novelty του Blue God Form, και το ξαναριξανε παλι σε underpowered Goku/OP αντιπαλο για να κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου. χωνουν μεσα νοσταλγια και fanservice, και εχουν ετοιμα τα επεισοδια προς μαζικη καταναλωση απο τους φανς. με λιγα λογια, το Dragonball εχει μετατραπει σε Jar Jar Abrams προιον, οπως και οτιδηποτε αλλο brand-related την τελευταια δεκαετια. μην περιμενετε ουσιαστικη ιστορια σε αυτο το αρκ, η να τιμησουν το world building που εχει γινει ολα αυτα τα χρονια. power levels? προπονηση; στρατηγικη; χαρακτηρες; βαρετα προσχηματα πλεον. βουρ στο θεαμα, και απο περιεχομενο μηδεν. Τα σεβη μου..περιεκτικοτατο σχολιο.. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εμένα το να γίνουν τόσο εύκολα ssj/ssj2 οι saiyans του άλλου Universe δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση, μπορεί να μιλάμε για άλλου είδους saiyans που ανεβάζουν τα επίπεδά τους με απείρως λιγότερη προπόνηση και κόπο, εξάλλου, ακόμα και στο dbz θυμάμαι πόσο εύκολα έγιναν ssj οι goten/trunks αλλά και πόσο εύκολα πήγαν ssj3 όταν ήταν merged. Προφανώς οι παλιές εποχές του db έχουν περάσει, δεν μπορούμε να περιμένουμε 50-100 επεισόδια μέχρι να δούμε πότε θα γίνει ο άλλος ssj/ssj2. Γενικώς ήτανε προφανές οτι αν δεν γινόντουσαν ssj form η Caulifia ή η Kale δεν θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν ούτε κλάσμα δευτερολέπτου στο tournament. Παρόλα αυτά, ναι αμα δώ καμιά Caulifia να γίνεται και ssj3 ή ακόμα χειρότερα ssb, ε τότε το παραχέσανε εντελώς το θέμα. Στο θέμα με τον ssb goku που έριξε το kamehame στην Kale (Brolly), είμαι 99% σίγουρος οτι δεν εφάρμοσε όλη την δύναμή και την ενέργειά του και απλά ήθελε να τεστάρει μέχρι πιο σημείο ή κατά πόσο περισσότερο δυνατή ήταν η θηλυκή Brolly. Ας δούμε οτι στην μάχη που ξεκίνησε όλοι οι μαχητές κυρίως του universe 7 αποφεύγουν να φτάσουν στο τελευταίο form και να σπαταλήσουν όλη τους την ενέργεια διότι το tournament έχει πολύ δρόμο ακόμα, κάποιες φορές ορισμένοι όπως ο goku έγιναν ssb, ο vegeta πήγε μέχρι ssj ο gohan νομίζω ούτε που έγινε ssj, περιμένουνε να φτάσουν μέχρι το τέλος που θα μείνουν λίγοι και αρκετά δυνατοί μαχητές. Επίσης άλλο ένα στοιχείο που συνηγορεί με την άποψή μου είναι οτι το kamehame αποτελεί μια τεχνική με την οποία καταναλώνεται αρκετή ενέργεια από τον goku, 3-4 kamehame σε ssb form και πάπαλα μετά, οπότε για μένα στο συγκεκριμένο kamehame προς Brolly, άντε ένα 50% ή και λιγότερη ενέργεια να έβαλε.
KilliK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 οι goten/trunks γινανε τοσο ευκολα ssj επειδη ηταν υβριδια human/saiyan, πολυ δυνατοτερα απο τους καθαρους saiyan. και η παρουσιαση των ssj απο το αλλο συμπαν ηταν απλα προχειροδουλεια, θα μπορουσε η υπαρξη τους να εξηγηθει με καλυτερο τροπο χωρις να θυσιασουν τον ρυθμο της πλοκης, but why bother? 1
omghi2u Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πολύ πιο γρήγοροι στο να εξελιχθούν μέχρι ένα Χ σημείο είναι τα υβρίδια human/saiyans , οι καθαροί saiyans θα έχουν πάντα υψηλότερο ταβάνι... γιατί έχουν αυτό το οποίο απαιτεί το race για να γίνουν δυνατότεροι... lust for battle... ζουν και αναπνέουν για να μάχονται. Οι humans έχουν άλλες ασχολίες... γκόμενες, γυναίκες παιδιά , δουλείες , σχολές... διαβάσματα. κοκ
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Από οτι φαίνεται, θα αργήσουμε ακόμα να δούμε σοβαρές μάχες μεταξύ goku hit topo jiren, περιμένουν να χρησιμοποιήσουν όλους τους μαχητές από τα δικά τους universes μέχρι να κουράσουν τους αντιπάλους. Το επόμενο δεν μου φαίνεται και κάτι ιδιαίτερο, να δούμε αν θα υπάρξει καμιά ιδιαίτερη μάχη ή θα δίνουνε μπουνιές μόνο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Τουλάχιστον δεν φαίνεται τόσο τραβέλι πια η Kale με την non-rage μορφή
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 η ολη φαση με τις γκομενες θυμιζει Cell Saga, με τoν Goten να ξεπερναει το κομπλεξ του και να γινεται ο πιο ισχυρος ολων. το ιδιο και με την Kale. γενικα, πολλα callbacks και ανακυκλωση των παλιων plot points (η Κale τσαντιζεται με τον Goku και γινεται female Broly). It's like poetry...It rhymes(George Lucas voice)
Metaksas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν περίμενα να προσπεράσω επεισόδιο στο τουρνουά αλλά τ έκανα πφφ, όντως πάμε παρακάτω...
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μονο ο Ν18 μ'αρεσε σημερα, γενικα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη των περισσοτέρων που παιζουν στο τουρνουα λες και ειναι φιλικο, οπως ο Toppo που πηγε να υπερασπιστεί τις αλλες ή που γκρινιαζαν για οτι εκανε ο Ν18
makiss8 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 απογοητευση... το επεισοδιο,μονο λουφι σημερα, 1
mrfan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Γύρισα 20 χρόνια πίσω, που έπρεπε να περιμένω να τελειώσει η sailor moon για να δω αυτό που ήθελα... 2
managerre Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Γύρισα 20 χρόνια πίσω, που έπρεπε να περιμένω να τελειώσει η sailor moon για να δω αυτό που ήθελα... ομγ ποσο αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα