Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Ωραίο και το σημερινό επεισόδιο. Αναμένουμε το επόμενο, έχουμε μπόλικο δρόμο ακόμα. Λογικά σε κάθε επεισόδιο, 3-4 μαχητές εκτός.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Στη μαχη του Κριλιν εγω περιμενα να κλάσει ΠΙστευω οτι στο τελος θα μεινουν Goku, Vegeta Gohan, Hit, 2xFrieza, Jiren και η μια Saiyan. Εσεις τι πιστευετε
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 ΠΙστευω οτι στο τελος θα μεινουν Goku, Vegeta Gohan, Hit, 2xFrieza, Jiren και η μια Saiyan. Εσεις τι πιστευετε Σίγουρα και Τoppo.
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Στη μαχη του Κριλιν εγω περιμενα να κλάσει ΠΙστευω οτι στο τελος θα μεινουν Goku, Vegeta Gohan, Hit, 2xFrieza, Jiren και η μια Saiyan. Εσεις τι πιστευετε Και εγώ για κλανιά πίστευα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Metaksas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 το επομενο φαινεται καλο με την τραβελοσαγιαν Broly!
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αν και παλαιό movie, δεν ξέρω αν το έχουνε δει όλοι. Το ξαναείδα τυχαία μετά από χρόνια και το απόλαυσα. https://www.youtube.com/watch?v=QS1pXKntfDA 2
nemesiskp Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αλλες εποχες.Τοτε γινοντουσαν ssj και εβλεπες διαφορα.Πλεον μεταμορφωνονται σε ssj blue και κανουν κοντρα με τον κριλιν,που μονο και μονο απο την αυρα επρεπε να ειχε ψοφησει. 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Πραγματικά στο τέλος του movie εκεί που ο goku έφτιαξε την μπάλα ενέργειας και απορρόφησε την ενέργεια για να γίνει ssj και να κάνει σκόνη τον άλλον, φαίνεται τόσο δυνατός και τρομακτικός, ακόμα και ο θεός τρέμει, είναι η πιο θεϊκή και γαμάτη στιγμή του goku που έχω δει μαζί με το ssj3 transformation. https://www.youtube.com/watch?v=0vQpNusyvMk Φοβερή ανάλυση στο βίντεο του τύπου. 2
solidsnake222 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Όταν ο ssj ήταν κάτι το ιδιαίτερο.. Νοσταλγία.. https://www.youtube.com/watch?v=Ujpo9b8c9WY 2
nemesiskp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Βεβαια απο μουσικη προτιμω το dbs.Το z περα απο το theme του ssj3 δεν εχει κατι το ιδιαιτερο. 1
panos9553 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Αλλες εποχες.Τοτε γινοντουσαν ssj και εβλεπες διαφορα.Πλεον μεταμορφωνονται σε ssj blue και κανουν κοντρα με τον κριλιν,που μονο και μονο απο την αυρα επρεπε να ειχε ψοφησει. Ποσο σωστος ομως ρε φιλε... Ωραια καποια επεισοδιακια του dbs..καλοδεχουμενα και φυσικα θα τα δουμε οπως και να χει..Αλλα εχουν χασει την μπαλα με τις ισορροπίες των δυναμεων.. Η αλλη μεταφορφωθηκε σε ss2 σε δευτερολεπτα..και οι goku vegeta τους πηρε μια ζωη.. Αφεντικα και δουλοι ενα πραγμα γιναμ ουλοι...Αι σιχτιρ.. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ωραίο και το σημερινό επεισόδιο. Περιμένω πως και πως το επόμενο.
forgotten Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 κριμα κανανε τις φορμες του super sayan παιχνιδακι,καποτε κανανε χρονια να πιασουν το ss 2 σε λιγο θα αποκτουν το blue για πλακα ,σκοτωμα οι σεναριογραφοι που το σκοτωσαν τοσο, καλα για την broly δεν θα πω τπτ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα