KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) μονο εγω νιωθω λιγο αβολα να παρακολουθω τους ηρωες της σειρας να συμμετεχουν στην γενοκτονια τρισεκατομμυριων αθωων ψυχων; και οτι ο Goku εχει γινει στην ουσια φιλαρακι με τον πιο σατανικο κακοποιο σε ολοκληρο το Dragonball, τον Zeno? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από KilliK 1
solidsnake222 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 μονο εγω νοιωθω λιγο αβολα να παρακολουθω τους ηρωες της σειρας να συμμετεχουν στην γενοκτονια τρισεκατομμυριων αθωων ψυχων; και οτι ο Goku εχει γινει στην ουσια φιλαρακι με τον πιο σατανικο κακοποιο σε ολοκληρο το Dragonball? Δεν ξέρω προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχει συννενόηθει ο goku και δεν γίνονται erase λογικά θα το μάθουμε στο τέλος αν ισχύει.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πείτε με από πιο επεισόδιο να ξεκινήσω να το βλέπω; να έχει ουσία δηλαδή.στο 52 έχω σταματήσει
mrfan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Τα universe θα διαγραφονταν έτσι και αλλιώς. Απλώς αντί να γίνει τυχαία διαγραφή, παίζουν στο τουρνουά. Κατ άλλα, ήταν ένα καλό επεισόδιο
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) δεν εχει σημασια τι θα γινοταν, με το νικαει ο Guko τους αντιπαλους του υπογραφει αυτοματως την καταδικη απειρων αθωων ψυχων. αυτη η μαχη εχει τελειως διαφορετικο context, απο οτι εχουμε συνηθισει μεχρι τωρα. και δεν νομιζω οτι οι σεναριογραφοι θα χειριστουν ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως πρεπει. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από KilliK
hellojim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 μονο εγω νοιωθω λιγο αβολα να παρακολουθω τους ηρωες της σειρας να συμμετεχουν στην γενοκτονια τρισεκατομμυριων αθωων ψυχων; και οτι ο Goku εχει γινει στην ουσια φιλαρακι με τον πιο σατανικο κακοποιο σε ολοκληρο το Dragonball, τον Zeno? drama queen
Pansar24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Νομιζω πως το universe πως θα κερδισει περα απο την σωτηρια του θα παρει και τις super dragonball,οποτε οταν κερδισει το universe του Goku μπορουνε να τις χρησιμοποιησουνε για να επαναφερουν ολα τα universe που εξαφανιστηκαν στο τουρνουα. Στα του επεισοδιο,μου αρεσε αρκετα αναμενουμε την συνεχεια
hellojim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Νομιζω πως το universe πως θα κερδισει περα απο την σωτηρια του θα παρει και τις super dragonball,οποτε οταν κερδισει το universe του Goku μπορουνε να τις χρησιμοποιησουνε για να επαναφερουν ολα τα universe που εξαφανιστηκαν στο τουρνουα. Στα του επεισοδιο,μου αρεσε αρκετα αναμενουμε την συνεχεια Εγιναν erased, δεν μπορουν να τα φερουν πισω. Εχει διαφορα το erased απο το απλα πεθαναν.. Αυτοι που πεθαινουν πανε στην κολαση/παραδεισο και η ψυχη τους συνεχιζει να υπαρχει. Αυτοι που γινονται erased ηταν σαν να μην υπηρχαν καν.
Chrysostomos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Για είναι στο ending όμως όλοι μαζί,πιθανολογω πως κάτι τέτοιο θα παίξει. Κατά την γνώμη μου,ρόλο θα παίξει και ο Ζενο,που αγχώνεται όταν βλέπει τον Γκόκου να ζοριζεται.
solidsnake222 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πείτε με από πιο επεισόδιο να ξεκινήσω να το βλέπω; να έχει ουσία δηλαδή.στο 52 έχω σταματήσειΚοίτα αφού δεν σου άρεσε το arc του future trunks κάντο skip και πήγαινε στο 77 που αρχίζει αυτό το arc που είμαστε τώρα. Κοίτα μέχρι το 81 που έχει και ωραίες μαχουλες και για να μπεις λιγο στο κλίμα του arc Μετά ο goku προσπαθεί να βρει τους μαχητες που χρειάζονται για το τουρνουά και αυτά τα επεισόδια τα περισσότερα ήταν βαρετά Σου προτείνω να δεις τα πίο σημαντικά: Ep 86 με goku vs android 17 (δες το μόνο αν είσαι φαν του android 17 επικεντρώνεται πολύ σε αυτο) Gohan training με piccolo ep 88 Goku & tien vs gohan & piccolo ep 90 Goku πηγαίνει στην κόλαση να ζητήσει κάτι από τον frieza ep 93 Δες ep 94 από το 17:00 και μετά Δες ep 95 πολύ ωραίο επεισόδιο μην το κανεις καθόλου skip Και μετά δες τα σερί 96-97-98 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Τα περι dragonball super και ανάστησης των erased universes το διάβασα και εγώ σε κάτι σχόλια από ιστοσελίδες που προβάλλουν το video. Εγώ νομίζω οτι στο τέλος της μάχης θα επαναφέρουν πάλι τoυς erased. Τους είπαν και καλά οτι θα γίνουν erased και το πράξαν και στην πραγματικότητα ώστε να δώσουν κίνητρο στους μαχητές να παλέψουν στο μέγιστο που μπορούν αλλιώς δεν θα υπήρχε και κάποιο σοβαρό κίνητρο στην μάχη. Γενικά εδώ και καιρό από τότε που μάθαμε οτι όποιο σύμπαν χάνει θα διαγράφεται, ήμουν περίεργος για το πως θα παρουσιάσουν και θα σχεδιάσουν οι συντελεστές της σειράς και ο Τoriyama την διαγράφη του σύμπαντος. Νομίζω δεν έδωσαν και ιδιαίτερη σημασία, το πέρασαν εντελώς φλου το θέμα, δεν είναι και κάτι λίγο ή απλό γενικά το να λες οτι θα εξαφανιστεί ένα σύμπαν και να θες να το δείξεις σε ένα anime. Το γεγονός οτι το πέρασαν στο φλου ενισχύει την άποψή μου οτι θα τα επαναφέρουν στο τέλος, είτε ο ίδιος ο zeno είτε ο goku, αλλά πιο πολλές πιθανότητες δίνω να το κάνει ο zeno. Κατά τα άλλα, καλό επεισόδιο γενικά.
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 η μηπως το περασανε στο φλου για να μην καταλαβει ο πιτσιρικας που βλεπει το DBS, το ποσο πραγματικα σοκαριστικο και σοβαρο ειναι αυτο που συμβαινει στο τουρνουα. εξαλλου μιλαμε για ενα τελειως water down σοου σε σχεση με τα προηγουμενα.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Κοίτα αφού δεν σου άρεσε το arc του future trunks κάντο skip και πήγαινε στο 77 που αρχίζει αυτό το arc που είμαστε τώρα. Κοίτα μέχρι το 81 που έχει και ωραίες μαχουλες και για να μπεις λιγο στο κλίμα του arc Μετά ο goku προσπαθεί να βρει τους μαχητες που χρειάζονται για το τουρνουά και αυτά τα επεισόδια τα περισσότερα ήταν βαρετά Σου προτείνω να δεις τα πίο σημαντικά: Ep 86 με goku vs android 17 (δες το μόνο αν είσαι φαν του android 17 επικεντρώνεται πολύ σε αυτο) Gohan training με piccolo ep 88 Goku & tien vs gohan & piccolo ep 90 Goku πηγαίνει στην κόλαση να ζητήσει κάτι από τον frieza ep 93 Δες ep 94 από το 17:00 και μετά Δες ep 95 πολύ ωραίο επεισόδιο μην το κανεις καθόλου skip Και μετά δες τα σερί 96-97-98 Ευχαριστώ!
john2gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Και μόνο το χαμόγελο που έσκασε ο Angel του Universe 9 θα έπρεπε να σας βάλει σε υποψίες (προφανώς και δεν θα διαγραφούν τα universes όπως το κόβω. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη να τα διαγράψουν όντως) 2
KilliK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 αν δεν τα επαναφερουν, θα μιλαμε για το πιο dark arc στο DB..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα