Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τωρα ξαναβλεπα το goku black arc, και μ εκανε εντυπωση οτι ο vegito φοραει τα ιδια ρουχα οπως στο buu arc παροτι ο vegeta φοραει αλλα ρουχα τωρα με το armor, οποτε με το fusion επρεπε να ηταν διαφορετικος! το ειχε παρατηρησει κανεις ?:P

Δημοσ.

Αυτο το είχε πει σχετικά με το contradict που θα είχε το άσπρο μαλλί όσον αφορά το όνομα του νέου villain ο οποίος θα ήταν ο Goku Black τότε.

Αν παρατηρήσετε στο νέο intro ο Goku σε κάποια φάση απο Blue πηγαίνει σε μία μεταμόρφωση με κόκκινη αύρα γύρω του και μαύρο μαλλί το οποίο κοκκινίζει ελαφρώς λόγω της αύρας.

Για αυτό μιλάμε για Ultimate Kaioken Base Form.

ΥΓ:Fun fact...Στη ταινία " Dragonball : Yo ! Son Goku and his friends return " του 2008 σε κάποια φάση τα μαλλιά του Goku γίνονται μπλε...

https://www.youtube.com/watch?v=gx9IlqvAuck

https://www.youtube.com/watch?v=DI2txBaGXxg

Τα είπαμε κύριοι και μάλλον επιβεβαιωνόμαστε γιατί αυτό είναι και το σωστό.

Όταν ο Goku καταφέρει και κάνει Master το God Ki θα είναι σε base form στη τελική του μορφή. Κανένας θεός δεν αλλάζει χρώμα μαλλιά...Τα hints ξεκίνησαν απο το intro του Arc που ανέφερα πριν ένα μήνα, συνέχισαν όταν είδαμε Gods of Destruction να παλεύουν μεταξύ τους και πέραν της αύρας να μην αλλάζει κάτι πάνω τους, και έρχεται τώρα το επίσημο αυτό poster να τα επιβεβαιώσει όλα.

Goku με μαύρα μαλλιά και μία κόκκινη (σαν φλόγα) αύρα.

ΥΓ:Έχω την αίσθηση πως η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει ο Goku στο τουρνουά δε θα είναι ο Jiren, αλλά κάποιος μαχητής απο το 12ο σύμπαν...

Δημοσ.

τωρα ξαναβλεπα το goku black arc, και μ εκανε εντυπωση οτι ο vegito φοραει τα ιδια ρουχα οπως στο buu arc παροτι ο vegeta φοραει αλλα ρουχα τωρα με το armor, οποτε με το fusion επρεπε να ηταν διαφορετικος! το ειχε παρατηρησει κανεις ?:P

Το armor του vegeta από την μέση και πάνω είχε διαλυθεί σχεδόν όλο, μάλλον για αυτό βγήκε ίδιος :P

Δημοσ.

Θα πω κάποια πράγματα χωρίς spoiler.

1. Προσέξτε μια μικρή αλλαγή στο τέλος του opening.

2. Προσέξτε κάτι για τον χρόνο που λένε προς το τέλος του επεισοδίου, μάλλον προεξοφλεί το πόσα επεισόδια θα είναι το tournament.

3. Επίσης για τον χρόνο, ας λάβουμε υπόψη και τον αριθμό των μαχητών που βγήκαν εκτός στο 1ο επεισόδιο του tournament.

4. Περίεργο ending, νομίζω μας δίνει διάφορες ιδέες για το πως θα εξελιχθούν μερικά πράγματα μελλοντικά.

5. Προσέξτε κάτι στον goku στο preview.

Και

δεν μας είπαν αν το tablet του zeno sama το αγόρασαν από την Γη p:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω οτι ήταν κάτι ιδιαίτερο το 1ο επεισόδιο του tournament, μετριότητες.

Αυτό που περιμένω είναι όταν θα πεταχτούν έξω τα outsider και θα μείνουν οι καλοί (goku vegeta frieza hit topo jiren), πιθανόν σε εκείνη την φάση να βελτιωθεί αρκετά το επίπεδο των μαχών.

Δημοσ.

Εχει ακουστει η αποψη οτι στο τέλος θα φτάσει ο Gohan αν και δεν το πολύ νομίζω θα ήθελα μια τέτοια αναπάντεχη εξελιξη.

Επισης για να γινει κατι τετοιο βλεπω vegeta να θυζιαζεται με κάποιον τρόπο για να βγάλει εξω κάποιον.Τωρα αν θα ειναι Jiren ή καποιος αλλος ο final δεν ξερω.

Λετε να παίξει τιποτα αλλο και να μην τελειώσει ποτε το τουρνουά και να γίνουν ολα κώλος με τον πάτερα του whis .?

Δημοσ.

Λετε να παίξει τιποτα αλλο και να μην τελειώσει ποτε το τουρνουά και να γίνουν ολα κώλος με τον πάτερα του whis .?

Δεν ξέρω. Εγώ μέχρι να εμφανιστεί το τροποποιημένο opening που δείχνει frieza στο τέλος με τους υπόλοιπους, νόμιζα οτι κάτι θα γίνει και θα κάνει κάποια ζαβολιά ο frost με frieza και θα τους πετούσαν εκτός tournament ή κανένα hakai από beerus κτλ και την θέση τους μετά θα έπαιρνε ο buu. Αλλά από οτι φαίνεται δεν θα ισχύσει αυτό. Μου κάνει εντύπωση το ending με αυτή την μουσική που επέλεξαν και αυτό το "ειρηνικό" ύφος που δείχνουν τους μαχητές των universes, με προϊδεάζει οτι οι σημαντικότεροι μαχητές εκεί μπορεί να γίνουνε φίλοι ή να συνεργαστούν για κάτι άλλο μελλοντικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...