Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτου ηταν το σημειο με την γροθια... σε ολο το υπολοιπο επισοδειο το ιδιο σχεδιο που ειχε στα προηγουμενα εχει..

Βρε σου λεω μια χαρα μπορουσε να κουμανταρει την σφαιρα..απλα καθοταν επιτηδες μεσα..Ειτε για να δει τι σκαρωνει ο Frieza ειτε γιατι απλα δοκιμαζε την αντοχη του μεσα σε αυτη..Περιμενε και λογικα θα απαντηθει στο προσεχες μελλον αυτο..

O goku ειναι το ιδιο χαζος με τον luffy. Στο μονο σημειο που τους κοβει ειναι στην μαχη..

Η φαση με την freeza μου θυμησε την φαση με τον luffy και trafalgar law που θελαν να κανουν pirate alliance, Και λεει η robin στον luffy "aren't you afraid that law is gonna betray you?", και λεει ο luffy στον law "are you?", και απανταει ο law "Νο", και γυρναει ο luffy χαμογελωντας και κοιταει την robin...

Καπως ετσι ειναι και ο goku, και θα φανει και αργοτερα..

Αυτος υπολογιζει οτι μπορει να σκοτωσει τον freeza με την μια αλλα οπως φαινεται δεν εχει σκεφτει τι παιχνιδια μπορει να παιξει ο freeza με επειλες σε gods of destruction κτλ οπως εδειξε ηδη...

Η σκηνη που ανεφερα πριν..

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτου ηταν το σημειο με την γροθια... σε ολο το υπολοιπο επισοδειο το ιδιο σχεδιο που ειχε στα προηγουμενα εχει..

Όντως αυτό ήταν το τοπ σημείου του επεισόδιου αλλά βρες μου μια εικόνα από αυτό το arc να πλησιάζει το έκτρωμα του ROF

Δεν νομίζω να τα καταφέρεις

Δημοσ.

Όντως αυτό ήταν το τοπ σημείου του επεισόδιου αλλά βρες μου μια εικόνα από αυτό το arc να πλησιάζει το έκτρωμα του ROF

Δεν νομίζω να τα καταφέρεις

Ενταξει δεν εχει βελτιωθει και παρα πολυ.. Εμενα πλεον δεν με πειραζει το σχεδιο, απλα με εκνευριζει οταν βλεπω κανα βιντεακι απο Z και βλεπω οτι 20 χρονια πριν ειχαν καλυτερο σχεδιο..

Δημοσ.

Ενταξει δεν εχει βελτιωθει και παρα πολυ.. Εμενα πλεον δεν με πειραζει το σχεδιο, απλα με εκνευριζει οταν βλεπω κανα βιντεακι απο Z και βλεπω οτι 20 χρονια πριν ειχαν καλυτερο σχεδιο..

Τα βασικά που λείπουν στο super είναι:

Ότι δεν κάνουν τόσο μυώδης τους χαρακτήρες γιατί υποτίθεται ότι αυτό ήταν κουλτούρα του 90(έτσι έχουν πει)

Αίμα δεν βάζουν ούτε βλέπουμε battle damage κομμένα χέρια, σκισμένα ρουχα εκφράσεις χαρακτήρων ότι έφαγαν πχ μια μπουνιά και πόνεσαν και άλλα πολλά..

Αυτά είναι τα βασικά κατά την γνώμη μου που υπήρχαν στο Z και λείπουν πολύ από το Super

Κατά τα άλλα έχουν περάσει 7 μήνες από του future trunks arc και σε λίγο μπαίνουμε στο main θέμα αυτού του arc

Να δούμε αν άξιζε τόσο καιρό η αναμονή.

Δημοσ.

Το αιμα και την βια που ειχε το Ζ μην περιμενετε να την δουμε,απο οτι εχω διαβασει( αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) ο λογος που ειναι πιο soft ειναι πως παιζει νωρις στην Ιαπωνια,το βλεπουν παιδια και τους απαγορευουν να δειχνουν πολυ βια

• Like 2
Δημοσ.

πολυ πουριτανοι οι Ιαπωνες, δεν δειχνουν βια σε πρωιμες ωρες, φανταζομαι ουτε και ερωτικα πλοκαμια, τα πορνο τους ειναι λογοκριμενα, τις γκεισσες τις κρυβουν για να μην τις ματιασουν οι ξενοι, την αλλη φορα ζητησε η Ιαπωνικη κυβερνηση επισημα συγνωμη για το οργιο που ειχαν κανει 400 Ιαπωνες/Κινεζοι σε ξενοδοχειο στην Κινα.

τι συνεβη και γινανε τοσο μυξοπαρθενες, και μας στερεουν το αγριο ξυλικη που καποτε επεφτε στο DBZ συμπαν;

Δημοσ.

Δεν φταίει το πρωί το one piece μια ώρα αργότερα από το dbs παίζεται και έχει αίμα.

Φταίει ότι το dragonball το αγοράζουν πολλές εταιρείες από διάφορες χώρες να το κάνουν dub(πχ de Agostini) και αυτές η χώρες είναι πιο αυστηρές από την Ιαπωνία στο θέμα αίμα και έτσι η toei τους διευκολύνει για να αγοράζουν τα δικαιώματα πιο εύκολα παρά να κάθονται να κανουν edit όλα τα επεισόδια που θα είχαν αίμα.

Γιατί τους διευκολύνει?

Γιατί μερικές εταιρείες μπορεί να έμπαιναν στο δίλημμα αν άξιζε να αγοράσουν ένα προϊόν και μετά να το κάνουν edit

και έτσι η toei τους το σερβίρει έτοιμο για να μην χάσει $$$

Δημοσ.

Άντε στο επόμενο αρχίζει το tournament.

Μου έκανε εντύπωση που ο goku και οι άλλοι δεν αναγνώρισαν τον frost. Οι μαχητές από εκείνο το σύμπαν τους ήταν γνωστοί από το προηγούμενο arc που πάλεψαν μεταξύ τους. O frost είχε κάνει και λαμογιές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...