Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λέτε να πάνε στο τουρνουά να καθαρίσουν τα άλλα universes και στο τέλος να γίνει 1 vs 1 Goku freeza?

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέτε να πάνε στο τουρνουά να καθαρίσουν τα άλλα universes και στο τέλος να γίνει 1 vs 1 Goku freeza?

Δεν νομιζω. Εχει δειξει ηδη μαχη με freeza, η τελικη θα ειναι λγκ με τον κρυφο μαχητη του universe 11, που ειπε ο topo οτι ειναι και πιο δυνατος απο αυτον...

Δημοσ.

Ωραιο επεισοδιο και εξαιρετικο το animation.Νομιζω πως ο Goku ειναι ακομα και τωρα πιο δυνατος απο τον Frieza,μπορει ο frieza να ξεφυγε απο το hakai ball αλλα ο Goku ηταν στο base form οταν τον παγιδευσε ο frieza και νομιζω δεν προσπαθουσε και πολυ.

Ελπιζω να δωσουν χρονο στον vegeta στο τουρνουα γιατι κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι :P

Δημοσ.

Ελπιζω να δωσουν χρονο στον vegeta στο τουρνουα γιατι κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι :P

Εγω θελω να παρει καινουριο form, για πρωτη φορα πριν τον goku.

Δημοσ.

Ωραιο επεισοδιο και εξαιρετικο το animation.Νομιζω πως ο Goku ειναι ακομα και τωρα πιο δυνατος απο τον Frieza,μπορει ο frieza να ξεφυγε απο το hakai ball αλλα ο Goku ηταν στο base form οταν τον παγιδευσε ο frieza και νομιζω δεν προσπαθουσε και πολυ.

Η γνωμη μου ειναι πως επιτηδες καθοταν μεσα στην μπαλα ωστε να δει τι σκαρωνει ο Frieza..Γιατι αν προσεξεις στην αρχη πηγε να τη  σπασει πολυ ευκολα αλλα μετα απλα το παρατησε..Μου δοθηκε η εντυπωση πως επιτηδες δεν δειχνει την πραγματκη του δυναμη ο Goku, εδω και καιρο..

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι πως επιτηδες καθοταν μεσα στην μπαλα ωστε να δει τι σκαρωνει ο Frieza..Γιατι αν προσεξεις στην αρχη πηγε να τη  σπασει πολυ ευκολα αλλα μετα απλα το παρατησε..Μου δοθηκε η εντυπωση πως επιτηδες δεν δειχνει την πραγματκη του δυναμη ο Goku, εδω και καιρο..

Δεν νομιζω να το εκανε επιτηδες, απλα δεν μπορεσε να το ελεγξει.. Επισης στο τελος εδειχνε σαν να μην ακουσε τι σκαρωνε ο freeza γιατι ανενοχλητος του ξαναπροτεινε να μπει στην ομαδα, και μου φανηκε και περιεργο..

Δημοσ.

Δεν νομιζω να το εκανε επιτηδες, απλα δεν μπορεσε να το ελεγξει.. Επισης στο τελος εδειχνε σαν να μην ακουσε τι σκαρωνε ο freeza γιατι ανενοχλητος του ξαναπροτεινε να μπει στην ομαδα, και μου φανηκε και περιεργο..

Βρε ακουσε με τι σου λεω...Ειναι πιο πονηρος απο τον Freeza o Goku...Αλλο που κανει τον μπουφο..Θα δεις οτι κρυβει πολλους ασσους ο κακαροτ..

• Moderators
Δημοσ.

η freeza

ZX8nAYU.gif

Ποιος είναι αυτός; :lol:

ο goku στο manga...

op τον έκαναν :P

Είδα τώρα το κεφάλαιο...εμ...έχουμε πει ήδη "ό,τι νά 'ναι" , έτσι;

Δημοσ.

Ποιος είναι αυτός;  :lol:

αυτος που παιζει τον σακο του μποξ για να καθυστερησει τον κακο, μεχρι να ερθει ο ηρωας της σειρας να σωσει τον κοσμο.
Δημοσ.

αυτος που παιζει τον σακο του μποξ για να καθυστερησει τον κακο, μεχρι να ερθει ο ηρωας της σειρας να σωσει τον κοσμο.

Όταν λες ο ήρωας της σειράς εννοείς τον freeza..?

Δημοσ.

Ειναι πιο πονηρος απο τον Freeza o Goku...

Ο goku ειναι τοσο αγαθος που εδωσε energy στο Z στον freeza για να σωθει... Θα εχουν μεγαλο προβλημα με την μπουφαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ο goku ειναι τοσο αγαθος που εδωσε energy στο Z στον freeza για να σωθει... Θα εχουν μεγαλο προβλημα με την μπουφαν.

Βρε σου λεω μια χαρα μπορουσε να κουμανταρει την σφαιρα..απλα καθοταν επιτηδες μεσα..Ειτε για να δει τι σκαρωνει ο Frieza ειτε γιατι απλα δοκιμαζε την αντοχη του μεσα σε αυτη..Περιμενε και λογικα θα απαντηθει στο προσεχες μελλον αυτο..

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Η πάνω εικόνα  πριν κανένα χρόνο και η κάτω πριν λίγες μέρες

Μακάρι να συνεχιστεί... Και επιτελούς έφτασε η ώρα για το τουρνουά

19397182_825894814235764_784384412453492

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...