Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λέτε να πάνε στο τουρνουά να καθαρίσουν τα άλλα universes και στο τέλος να γίνει 1 vs 1 Goku freeza?
hellojim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Λέτε να πάνε στο τουρνουά να καθαρίσουν τα άλλα universes και στο τέλος να γίνει 1 vs 1 Goku freeza? Δεν νομιζω. Εχει δειξει ηδη μαχη με freeza, η τελικη θα ειναι λγκ με τον κρυφο μαχητη του universe 11, που ειπε ο topo οτι ειναι και πιο δυνατος απο αυτον...
Pansar24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ωραιο επεισοδιο και εξαιρετικο το animation.Νομιζω πως ο Goku ειναι ακομα και τωρα πιο δυνατος απο τον Frieza,μπορει ο frieza να ξεφυγε απο το hakai ball αλλα ο Goku ηταν στο base form οταν τον παγιδευσε ο frieza και νομιζω δεν προσπαθουσε και πολυ. Ελπιζω να δωσουν χρονο στον vegeta στο τουρνουα γιατι κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι
hellojim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ελπιζω να δωσουν χρονο στον vegeta στο τουρνουα γιατι κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι Εγω θελω να παρει καινουριο form, για πρωτη φορα πριν τον goku.
panos9553 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ωραιο επεισοδιο και εξαιρετικο το animation.Νομιζω πως ο Goku ειναι ακομα και τωρα πιο δυνατος απο τον Frieza,μπορει ο frieza να ξεφυγε απο το hakai ball αλλα ο Goku ηταν στο base form οταν τον παγιδευσε ο frieza και νομιζω δεν προσπαθουσε και πολυ. Ελπιζω να δωσουν χρονο στον vegeta στο τουρνουα γιατι κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι Η γνωμη μου ειναι πως επιτηδες καθοταν μεσα στην μπαλα ωστε να δει τι σκαρωνει ο Frieza..Γιατι αν προσεξεις στην αρχη πηγε να τη σπασει πολυ ευκολα αλλα μετα απλα το παρατησε..Μου δοθηκε η εντυπωση πως επιτηδες δεν δειχνει την πραγματκη του δυναμη ο Goku, εδω και καιρο..
hellojim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Η γνωμη μου ειναι πως επιτηδες καθοταν μεσα στην μπαλα ωστε να δει τι σκαρωνει ο Frieza..Γιατι αν προσεξεις στην αρχη πηγε να τη σπασει πολυ ευκολα αλλα μετα απλα το παρατησε..Μου δοθηκε η εντυπωση πως επιτηδες δεν δειχνει την πραγματκη του δυναμη ο Goku, εδω και καιρο.. Δεν νομιζω να το εκανε επιτηδες, απλα δεν μπορεσε να το ελεγξει.. Επισης στο τελος εδειχνε σαν να μην ακουσε τι σκαρωνε ο freeza γιατι ανενοχλητος του ξαναπροτεινε να μπει στην ομαδα, και μου φανηκε και περιεργο..
panos9553 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν νομιζω να το εκανε επιτηδες, απλα δεν μπορεσε να το ελεγξει.. Επισης στο τελος εδειχνε σαν να μην ακουσε τι σκαρωνε ο freeza γιατι ανενοχλητος του ξαναπροτεινε να μπει στην ομαδα, και μου φανηκε και περιεργο.. Βρε ακουσε με τι σου λεω...Ειναι πιο πονηρος απο τον Freeza o Goku...Αλλο που κανει τον μπουφο..Θα δεις οτι κρυβει πολλους ασσους ο κακαροτ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 η freeza Ελπιζω να δωσουν χρονο στον vegeta στο τουρνουα γιατι κοντευουμε να ξεχασουμε πως ειναι Ποιος είναι αυτός; ο goku στο manga... op τον έκαναν Είδα τώρα το κεφάλαιο...εμ...έχουμε πει ήδη "ό,τι νά 'ναι" , έτσι;
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ποιος είναι αυτός; αυτος που παιζει τον σακο του μποξ για να καθυστερησει τον κακο, μεχρι να ερθει ο ηρωας της σειρας να σωσει τον κοσμο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Kαλά, αυτό είναι όλο το cast σχεδόν, απλά κρατάει περισσότερο ο Vegeta.
mrfan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 αυτος που παιζει τον σακο του μποξ για να καθυστερησει τον κακο, μεχρι να ερθει ο ηρωας της σειρας να σωσει τον κοσμο. Όταν λες ο ήρωας της σειράς εννοείς τον freeza..?
hellojim Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ειναι πιο πονηρος απο τον Freeza o Goku... Ο goku ειναι τοσο αγαθος που εδωσε energy στο Z στον freeza για να σωθει... Θα εχουν μεγαλο προβλημα με την μπουφαν. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Θα έλεγα ότι μπορεί να έχει μάθει μέχρι τώρα αλλά...it's Goku. 1
panos9553 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ο goku ειναι τοσο αγαθος που εδωσε energy στο Z στον freeza για να σωθει... Θα εχουν μεγαλο προβλημα με την μπουφαν. Βρε σου λεω μια χαρα μπορουσε να κουμανταρει την σφαιρα..απλα καθοταν επιτηδες μεσα..Ειτε για να δει τι σκαρωνει ο Frieza ειτε γιατι απλα δοκιμαζε την αντοχη του μεσα σε αυτη..Περιμενε και λογικα θα απαντηθει στο προσεχες μελλον αυτο..
solidsnake222 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα! Η πάνω εικόνα πριν κανένα χρόνο και η κάτω πριν λίγες μέρες Μακάρι να συνεχιστεί... Και επιτελούς έφτασε η ώρα για το τουρνουά 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα