Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 ο Toriyama το ξεχείλωσε βάζοντας 10 μαχητές απο το κάθε σύμπαν. Αυτό ισχύει στάνταρ; Δεν θυμάμαι να ειπώθηκε κάπου πως το κάθε σύμπαν θα έχει 10. Μέχρι στιγμής από οτι φαίνεται από τα διάφορα scenes των υπόλοιπων universe, έδειξε μερικούς μαχητές, αλλά δεν είναι 10 σε όλα, εκτός αν υπάρχουνε και άλλοι που θα εμφανιστούν στο tournament. Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, η λογική λέει οτι για να είναι δίκαιη η μάχη μεταξύ των universe θα πρέπει όλα να έχουν τον ίδιο αριθμό μαχητών, οπότε εφόσον υπάρχουν 10 άτομα από το 7ο σύμπαν, θα υπάρχει ο ίδιος αριθμός και στα υπόλοιπα.
hellojim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Είπε ο beerus ότι εφόσον ο zeno είπε 10 άτομα πρέπει να είναι 10. Δεν γίνεται να ειναι ούτε 8 ούτε 9 ούτε 11.. Αυτά είναι spoilers μέχρι το episode 98 Καθώς ο God of destruction του universe 4 μαθαίνει για τον freeza, τον παίρνει με το μέρος του και το universe 7 μένει με 9 παίχτες. Τελικά δεν έχουν χρόνο να βρούνε 10 παίχτη και πάνε με 9 άτομα, αλλά όμως στην αρένα τους περιμένει ένας κρυφός παίχτης που θα συμπληρώσει την δεκάδα. Υποψήφιοι είναι ο cell, future trunks και yamucha. Επίσης όποιος παίχτης πέσει κάτω από την αρένα θα γίνεται erased με τη μία. Αυτό το λέει ο grand priest
hellojim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αρνούμαι να πιστέψω τα spoiler Περισσοτερο νοημα εχει να παει ο freeza με αλλο universe εναντιων του goku κτλ αφου ως γνωστο τους μισει με ολη την την ψυχη! Λογικα για να παει με αλλους, θα του ταξαν και περισσοτερα πραγματα..
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το πιστεύω το spoiler, από το preview κιόλας φαίνεται οτι κάτι πάνε να σκαρφιστούν από το άλλο universe κατά του universe 7. Όσο για frieza, εντελώς άκυρη η σκέψη του goku να την επαναφέρει, ήδη είχε τρομερό μίσος και ήδη την ανέστησαν μια φορά με τις dragonball και επιτέθηκε ξανά ανεπιτυχώς. Επίσης δικό μου prediction: Με κάποιον τρόπο που δεν ξέρω ακριβώς, ο god of destruction του universe 4 θα δώσει αρκετή επιπλέον δύναμη στην frieza για να γίνει δυνατότερη από την golden μορφή και να είναι σε θέση να παλέψει εναντίον SSB goku/vegeta. Στο τέλος του tournament θα παραμείνουν μόνο goku - frieza για να δούμε μάχη 1 προς 1 για το universe που θα επικρατήσει. Η frieza θα χάσει και θα εξαφανιστεί για πάντα μαζί με το universe όλο. Πάντως χωρίς πλάκα, γουστάρω να δω cell, ο μόνος που από τότε που εξολοθρεύτηκε στην μάχη δεν έχει ασχοληθεί κανένας νομίζω. Αντίθετα με την frieza έχουνε γίνει αρκετές αναφορές, αναστάσεις/επιστροφές με τις db κοκ.
snik3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τώρα μένει μόνο να δούμε προπόνηση Goku με Yamcha με τον τελευταίο να τον κοντράρει σε ssj blue kaioken x10 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τώρα μένει μόνο να δούμε προπόνηση Goku με Yamcha με τον τελευταίο να τον κοντράρει σε ssj blue kaioken x10 Τόσα χρόνια είναι της σφαλιάρας ο Yamcha, ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή του...nah. ΥΓ. για πιο πάνω: Freeza / Frieza is.a.MALE.
hellojim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Επίσης δικό μου prediction: Με κάποιον τρόπο που δεν ξέρω ακριβώς, ο god of destruction του universe 4 θα δώσει αρκετή επιπλέον δύναμη στην frieza για να γίνει δυνατότερη από την golden μορφή και να είναι σε θέση να παλέψει εναντίον SSB goku/vegeta. Στο τέλος του tournament θα παραμείνουν μόνο goku - frieza για να δούμε μάχη 1 προς 1 για το universe που θα επικρατήσει. Η frieza θα χάσει και θα εξαφανιστεί για πάντα μαζί με το universe όλο. Πάντως χωρίς πλάκα, γουστάρω να δω cell, ο μόνος που από τότε που εξολοθρεύτηκε στην μάχη δεν έχει ασχοληθεί κανένας νομίζω. Αντίθετα με την frieza έχουνε γίνει αρκετές αναφορές, αναστάσεις/επιστροφές με τις db κοκ. Δεν νομιζω αυτη να ειναι η "τελικη μαχη". Η τελικη λογικα θα ειναι με τον πιο δυνατο παιχτη του universe 11, που ειναι πιο δυνατος και απο τον topo. Τον topo λγκ θα τον παρει ο vegeta και τον αλλον ο goku.. freeza μπορει να πολεμησει ο gohan αν περασει το ultimate form του..
solidsnake222 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Λοιπόν διέρρευσαν δυο εκδοχές η μια ειναι αυτή του φίλου hellojim ορίστε και οι τίτλοι που βασίστηκαν τα spoils που έγγραψε 94 The evil emperors resurrection! the mysterious assassins greeting!? 95 Goku and Freeza to fight against one another! the trap of the 4th universe! 96 Another emergency situation! The last warrior is that man? 97 Who will survive?! the power tournament begins! Αλλα πριν λίγο βγήκαν άλλοι τίτλοι που ακυρώνουν τα παραπάνω δηλαδή: Το universe 9(η το 4) θα στείλει assasins να δολοφονήσουν την frieza αλλά η frieza θα τους σκοτώσει όλους και εννοείτε θα παραμείνει στο universe του goku και θα πολεμήσει στο πλευρό του Το μόνο σίγουρο ειναι το τουρνουά αρχίζει στο επεισόδιο 97 ορίστε και οι τίτλοι που διέρρευσαν πριν λίγο DBS ep.94: "Resurrection of the Evil Emperor! The Mysterious Awaiting Assassins?!" (11 June)DBS ep.95: "The Wickedest! The Evilest! Freeza Runs Wild!!" (18 June)DBS ep.96: "The Time Has Come! To the World of Void, Where the Universes' Fates Will Be Decided!!" (25 June)DBS ep.97: "Survive! The Curtain Finally Opens on the 'Tournament of Power'!!" (2 July)DBS ep.98: [Title Undecided] (9 July) Εγώ προσωπικα προτιμώ το 2
FarCry Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 πως γινεται να παει ο frieza στο συμπαν 4 αφου ειναι του συμπαντος 7? οι 10 μαχητες πρεπει να ειναι απο τα αντιστοιχα συμπαντα δε γινονται αλλαξoκωλιες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 πως γινεται να παει ο frieza στο συμπαν 4 αφου ειναι του συμπαντος 7? οι 10 μαχητες πρεπει να ειναι απο τα αντιστοιχα συμπαντα δε γινονται αλλαξoκωλιες Ήταν η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 πως γινεται να παει ο frieza στο συμπαν 4 αφου ειναι του συμπαντος 7? οι 10 μαχητες πρεπει να ειναι απο τα αντιστοιχα συμπαντα δε γινονται αλλαξoκωλιες Εφόσον μεσολαβεί ο god of destruction μια χαρά γίνεται. Τώρα αν το έχουνε πει ξεκάθαρα ο zeno-sama με τον grand priest δεν το ξέρω. Αυτό φυσικά εφόσον ισχύσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο....
karagiannisG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδια οποιος εχει απο την συλλογη dvd της deagostini το νο61 και νο73 του Z και τα δίνει να μου στειλει ενα μηνυμα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα