Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ssj μορφη της kale μοιαζει υπερβολικα με τον broly.

Καλα στην φωνη της granny baba ειναι σαν να βλεπω τον luffy να μιλαει :D

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με εχουν ξενερωσει απιστευτα αυτα που εχω δει στα τελευταια 2 επεισοδια.
Το μυστικο για να γινεις super saiyan ειναι στην πλατη( αληθεια τωρα?? ) και στο χθεσινο επεισοδιο η αλλη εγινε
super saiyan 2 τοσο ευκολα.Με την λογικη αυτη θα παρουν και την μπλε μορφη στο τουρνουα

• Moderators
Δημοσ.

Με εχουν ξενερωσει απιστευτα αυτα που εχω δει στα τελευταια 2 επεισοδια.

Το μυστικο για να γινεις super saiyan ειναι στην πλατη( αληθεια τωρα?? ) και στο χθεσινο επεισοδιο η αλλη εγινε

super saiyan 2 τοσο ευκολα.Με την λογικη αυτη θα παρουν και την μπλε μορφη στο τουρνουα

υποθετω οτι εκαναν κατι τετοιο ωστε:

Να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμης και να ωθησουν Vegeta-Goku-Gohan σε νεα επιπεδα

Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο ειδικά frieza με goku είχε πολύ ενδιαφέρον ο διάλογος τους και ανυπομονώ τι θα γίνει με αυτούς τους δύο

Δημοσ.

Είναι λογικό από γενιά σε γενιά να γίνεται ευκολότερο το να γίνεις super saiyan

Τα παιδιά του goku και του vegeta έγιναν για πλάκα...

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα ειναι πιο εκνευριστικο ο τροπος του να γινεις ssj παρα το οτι πηραν ευκολα μορφη 3-4 plebs.. Αυτο με την πλατη ειναι πραγματικα γελοιο...

• Moderators
Δημοσ.

Είναι λογικό από γενιά σε γενιά να γίνεται ευκολότερο το να γίνεις super saiyan

Τα παιδιά του goku και του vegeta έγιναν για πλάκα...

Well...Gohan / Goten είναι ίδια γενιά;

Δημοσ.

Η ssj μορφη της kale μοιαζει υπερβολικα με τον broly.

Καλα στην φωνη της granny baba ειναι σαν να βλεπω τον luffy να μιλαει :D

Τόσο καιρό δεν είχες διαβάσει για "female broly" που έλεγαν όλοι ; Και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο φορουμ :P 

https://www.youtube.com/watch?v=fMIT2mN3AKY

Είναι βίντεο απ τον Ιανουάριο, άρα δεν το λες και σποιλ. 

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν σημαινει κατι. Υπαρχουν ατομα που μπορει να μην το εχουν δει ακομα. πχ εγω δεν το ειχα προσεξει. Νομιζω παρατηρηση για το οτι βαζω spoiler δεν εχω ξαναδει :P

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν σημαινει κατι. Υπαρχουν ατομα που μπορει να μην το εχουν δει ακομα. πχ εγω δεν το ειχα προσεξει. Νομιζω παρατηρηση για το οτι βαζω spoiler δεν εχω ξαναδει :P

Δεν ήταν παρατήρηση :P Απλά μου φάνηκε παράξενο που δεν είχες δει κάτι που συζητούσαν εδώ και μήνες και υπήρχαν και τα απαραιτητα βιντεακια :P

Δημοσ.

Δυστυχώς το DBS είναι ξεκάθαρα fan fiction.

Υπάρχει προσπάθεια σύνδεσης ασύνδετων πραγμάτων και χαρακτήρων.Χαρακτήρες που έχουν να δείξουν ανταγωνιστικά επίπεδα δύναμης πριν και απο το Cell Saga μέσα σε μία μέρα γίνονται OP απλά επειδή το αποφάσισαν.Για να μη μιλήσω για άλλους που τους σκότωνε με μισή σφαλιάρα ο Frieza...

Το βασικό λάθος για εμένα είναι ο αριθμός των μαχητών απο το κάθε universe...Στη προσπάθεια του να δείξει κάτι παραπάνω απο το Universe6-7 Τουρνουά ο Toriyama το ξεχείλωσε βάζοντας 10 μαχητές απο το κάθε σύμπαν.Αυτό βέβαια μπορεί να συμβαίνει γιατί το DBS έχει τεράστια επιτυχία και ο Toriyama να δέχεται πιέσεις για περισσότερα επεισόδια.

More characters=More screen time for each one of them=More Episodes

Όπως και να χει φυσικά και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε , αλλά κάποια πράγματα δε μπορούμε να τα δεχτούμε αμάσητα.

Το DBS δυστυχώς κατουράει πάνω στη μυθολογία του DBZ στον βωμό του χρήματος.Θα συνεχίζουμε απλά να το βλέπουμε οι fans μόνο και μόνο επειδή είμαστε εξαρτημένοι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...