W0zzAp Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ουτε εμενα μου αρεσε το επεισοδιο μιας και περιμενα κατι παραπανω που εδειξε τον Tien,τεσπα τουλαχιστον μαζευτηκε το team. Μ'αρεσει που μιλατε για σεναρια σε ενα franchise το οποιο εχει φαει αρμεγμα απο τοτε που ηταν manga,πριν καν το dragonball z οταν ο Goku ηταν πιτσιρικος,αφου ηθελε να το τελιωσει ο Toriyama και δεν τον αφηναν λογω πωλησεων.Εννοειται οτι σεναριακα δεν περιμενω τιποτα παραπανω απο τον πατο απλα το βλεπω για νοσταλγια και μια μικρη περιεργεια ποτε θα τελιωσει.
omghi2u Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Η αιτιολογία για το kick to the curb στον buu είναι. Πως έχει άπειρο stamina , regenaration , άπειρες τεχνικές και Overall ειναι OP. ΟΚ. Κλαίω με λυγμούς. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2017 από omghi2u
mrfan Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Έχει πλάκα που βάζουμε spoiler για κάτι που το ξέρουν όλοι όσοι διαβάζουν το topic...
Edel Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εγώ μόλις το έμαθα από τον από πάνω που δεν έβαλε το σπόιλερ ταγκ....
omghi2u Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Συγγνώμη παρασύρθηκα καθώς για κάποιο λόγο νόμιζα ότι the cat is out of the bag. 1
mrfan Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Πάντως κακά τα ψέμματα, μόνο με την συμμετοχή freeza μπορεί να επιτευχθεί η νίκη.Το λέγαμε ότι η 10αδα θέλει freeza και cell...Ο buu καλός, χρυσός αλλά αφελής. Είναι όλα παιχνίδι στο μυαλό του.Ο freeza είναι αδίστακτος και θα φτάσει στα άκρα αν αποφασίσει να παίξει για να κερδίσει.Δεν ξέρω τι κίνητρο θα του δώσουν πέρα από την ανάσταση των 24 ωρών...
solidsnake222 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ψυχραιμία παιδιά να δούμε πως θα το διαχειριστούν ούτε εμένα μου αρέσει σαν ιδέα αλλά τι να κάνουμε.@Ghostrider εγώ σαν Η frieza την έμαθα μην μου χαλάς τις παιδικές αναμνήσεις @hellojim και η δικιά μου αγαπημένη μάχη ήταν goku vs frieza αλλά μου δίνει κουράγιο που η ιδέα ήταν του toriyama και όχι του toyotaro υπομονή να δούμε πως θα το διαχειριστούν Τελικά αύριο είναι η σημαντική ανακοίνωση που θα βγάλουν @W0zapp Το αδικείς λίγο πιστεύω ο goku black που μας πρόσφερε το dbs ήταν ένας από τους καλύτερους villian σε ολόκληρο το dragonball άσχετα που δεν μας έδωσαν καλό animate να το ευχαριστηθούμε. 1
W0zzAp Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 @W0zapp Το αδικείς λίγο πιστεύω ο goku black που μας πρόσφερε το dbs ήταν ένας από τους καλύτερους villian σε ολόκληρο το dragonball άσχετα που δεν μας έδωσαν καλό animate να το ευχαριστηθούμε. Συμφωνω οτι ηταν απτους δυνατοτερους εχθρους,αλλα μιλησα καθαρα σεναριακα το οποιο arc ηταν ανακυκλωση του Future Trunk στο DBZ με τον Cell,ασε που καποια στιγμη κουρασε και αρκετα κυριως λογω αργου ρυθμου.Το animation περναει ασχολιαστο μιας και το εχουμε αναφερει πολλες φορες. 2
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Η αιτιολογία για το kick to the curb στον buu είναι. Πως έχει άπειρο stamina , regenaration , άπειρες τεχνικές και Overall ειναι OP. ΟΚ. Κλαίω με λυγμούς. κλαιω. ποιος το δηλωσε αυτο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 @Ghostrider εγώ σαν Η frieza την έμαθα μην μου χαλάς τις παιδικές αναμνήσεις Your childhood is a lie! 2
afentiko Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 TATATATATAAATATATA Στο μυαλο μου ακουγα "ORAORAORAORAORAORAORAORA"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα