Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ενδιαφέρον επεισόδιο τόσο αυτό όσο και το επόμενο. Μια απορία που μου δημιουργήθηκε Μου έκανε εντύπωση που ο piccolo μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον gohan και ο gohan έγινε δυνατότερος του piccolo μόνο όταν έγινε mystic gohan.
hellojim Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Απορω πως το super εχει τοσο χειροτερο σχεδιο απο το kai 2014 (buu saga). Ειναι λες και το εχει φτιαξει στο microsoft paint... (Αυτο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση τωρα γιατι ειχα καυλωσει και ειδα το kai 2009 και το 2014 αυτες τις μερες) 1
mrfan Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ενδιαφέρον επεισόδιο τόσο αυτό όσο και το επόμενο. Μια απορία που μου δημιουργήθηκε Μου έκανε εντύπωση που ο piccolo μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον gohan και ο gohan έγινε δυνατότερος του piccolo μόνο όταν έγινε mystic gohan. Εδώ πετάει μπάλες από κομμένα χέρια.. Μούφα επεισόδιο. Επιβεβαίωσε μόνο τις φήμες για τον female Broly
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ενδιαφέρον επεισόδιο τόσο αυτό όσο και το επόμενο. Μια απορία που μου δημιουργήθηκε Μου έκανε εντύπωση που ο piccolo μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον gohan και ο gohan έγινε δυνατότερος του piccolo μόνο όταν έγινε mystic gohan. Ειπε οτι ολο αυτο το διαστημα πουο γκοχαν διαβαζε εκανε προπονηση
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Από που κατεβάζετε τα επεισόδια; Ένα φορουμ που έμπαινα, έκλεισε και πακετώθηκα. Θέλω να έχει top εικόνα και ήχο. Δεν με πειράζει να έχει και greek subs μιας που βλέπει και το αδερφάκι μου Edit: Βρήκα οκ! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2017 από UsualSuspect__
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Youtube, ππαιζει επισημα με Αγγλικους υποτιτλους
Chrysostomos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 ενδιαφέρον το επεισόδιο. όσο για τον Piccolo,εδώ δυνάμωσε ο Κρίλιν,δεν έπρεπε να κάνει και αυτός κάτι;
omghi2u Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 O Piccolo δεν σταμάτησε ποτέ το training btw. Γιατι να μην δυνάμωσε? λολ...
solidsnake222 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ωραίο επεισόδιο Επιτέλους gohan is back
omghi2u Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Θέλω να δω το upgrade του Gohan , όταν είχε γίνει mystic/ultimate gohan ήταν δυνατότερος απο όλους τους z fighters , θα πιάσει πάλι τέτοιο επίπεδο?
W0zzAp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αφου ειδαμε σχετικα τις παλιες μορφες του Gohan καλα ηταν.Αντε επομενο επεισοδιο ερχεται η ωρα του Tien. 1
solidsnake222 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Θέλω να δω το upgrade του Gohan , όταν είχε γίνει mystic/ultimate gohan ήταν δυνατότερος απο όλους τους z fighters , θα πιάσει πάλι τέτοιο επίπεδο? Όπως είδες στο τέλος του είπε ο piccolo ότι δεν πιστεύει ότι αυτό είναι το full power του(η mystic μορφή δλδ) και θα προσπαθήσουν να γίνει δυνατότερος οπότε εγώ ναι προσωπικά πιστεύω ότι θα φτάσει κοντά στο goku αν και αυτό θα το δούμε στο 90 που θα είναι goku vs gohan
Chrysostomos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πόσο πιο πάνω να πηγαίνει η mystic μορφή; Εκτός αν βρεί τίποτα άλλο.
solidsnake222 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πόσο πιο πάνω να πηγαίνει η mystic μορφή; Εκτός αν βρεί τίποτα άλλο. Μπορεί να βρει κάτι σαν του trunks που απορρόφησε λίγο God ki από τον πατέρα του και είχε γίνει op
Chrysostomos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 δεν απορρόφησε god ρε συ Mystic/Rage μορφή και έτσι;Καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα