Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον επεισόδιο τόσο αυτό όσο και το επόμενο.

Μια απορία που μου δημιουργήθηκε

Μου έκανε εντύπωση που ο piccolo μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον gohan και ο gohan έγινε δυνατότερος του piccolo μόνο όταν έγινε mystic gohan.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορω πως το super εχει τοσο χειροτερο σχεδιο απο το kai 2014 (buu saga). Ειναι λες και το εχει φτιαξει στο microsoft paint...

(Αυτο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση τωρα γιατι ειχα καυλωσει και ειδα το kai 2009 και το 2014 αυτες τις μερες)

• Like 1
Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση που ο piccolo μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον gohan και ο gohan έγινε δυνατότερος του piccolo μόνο όταν έγινε mystic gohan.

Εδώ πετάει μπάλες από κομμένα χέρια..

Μούφα επεισόδιο. Επιβεβαίωσε μόνο τις φήμες για τον female Broly

• Moderators
Δημοσ.

Ειπε οτι ολο αυτο το διαστημα πουο γκοχαν διαβαζε εκανε προπονηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από που κατεβάζετε τα επεισόδια; Ένα φορουμ που έμπαινα, έκλεισε και πακετώθηκα. Θέλω να έχει top εικόνα και ήχο. 

Δεν με πειράζει να έχει και greek subs μιας που βλέπει και το αδερφάκι μου :P

Edit: Βρήκα οκ!

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.

Θέλω να δω το upgrade του Gohan , όταν είχε γίνει mystic/ultimate gohan ήταν δυνατότερος απο όλους τους z fighters , θα πιάσει πάλι τέτοιο επίπεδο? 

Δημοσ.

Αφου ειδαμε σχετικα τις παλιες μορφες του Gohan καλα ηταν.Αντε επομενο επεισοδιο ερχεται η ωρα του Tien.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να δω το upgrade του Gohan , όταν είχε γίνει mystic/ultimate gohan ήταν δυνατότερος απο όλους τους z fighters , θα πιάσει πάλι τέτοιο επίπεδο?

Όπως είδες στο τέλος του είπε ο piccolo ότι δεν πιστεύει ότι αυτό είναι το full power του(η mystic μορφή δλδ) και θα προσπαθήσουν να γίνει δυνατότερος οπότε εγώ ναι προσωπικά πιστεύω ότι θα φτάσει κοντά στο goku αν και αυτό θα το δούμε στο 90 που θα είναι goku vs gohan

Δημοσ.

Πόσο πιο πάνω να πηγαίνει η mystic μορφή;

Εκτός αν βρεί τίποτα άλλο.

Μπορεί να βρει κάτι σαν του trunks που απορρόφησε λίγο God ki από τον πατέρα του και είχε γίνει op :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...