Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη ειναι ολη η μαγεια,σαν το καμπαμαρου :P

lol

Το μονο μεταγλωτισμενο cartoon/amine που μπορω να δω ειναι ο μπομπ σφουγγγαρακης, που περιεργως ειναι ακομα καλυτερο και απο το ξενο! 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν θυμαμαι να ειχε το μεταγλωτισμενο DBZ, το χαλι του Ninja Boy. αλλα μπορει να κανω λαθος. παντως το ελληνικο εισαγωγικο τραγουδι του DB τα σπαει.

https://www.youtube.com/watch?v=7GrFtgY6Ke0

θρυλικό opening 

θυμάμαι που ήμουν  μικρός και το είχε στον Ant1 και περίμενα πως και πως να αρχίσει!

Καλές στιγμές

btw το είδε κάνεις από το smile πως ήταν η μεταγλώττιση ? τραγική?

• Like 1
Δημοσ.

lol

Το μονο μεταγλωτισμενο cartoon/amine που μπορω να δω ειναι ο μπομπ σφουγγγαρακης, που περιεργως ειναι ακομα καλυτερο και απο το ξενο! 

Ειδικα το καμπαμαρου εγινε γνωστο στην Ελλαδα λογω της τραγικης μεταγλωττισης(ακομα και η wikipedia το αναφερει Link.png Site: https://en.wikipedia.org/wiki/Igano_Kabamaru#Reception  ) Παντως γενικα μιλωντας η ελληνικη μεταγλωττιση ειναι πολυ καλη απτο 2000 και μετα,στην δεκαετια του 90 και πισω ειναι οπως την ξερουμε.

θρυλικό opening 

θυμάμαι που ήμουν  μικρός και το είχε στον Ant1 και περίμενα πως και πως να αρχίσει!

Καλές στιγμές

btw το είδε κάνεις από το smile πως ήταν η μεταγλώττιση ? τραγική?

Εννοειται :P

Δημοσ.

Επισης μετα που εγινε mystic νομιζω οτι ηταν ο πιο δυνατος χαρακτηρας στο Z μετα τον vegito.. 

Μπ@, ssj3 goku ο αμέσως δυνατότερος μετά τον vegito.

Ειδικα το καμπαμαρου εγινε γνωστο στην Ελλαδα λογω της τραγικης μεταγλωττισης(ακομα και η wikipedia το αναφερει Link.png Site: https://en.wikipedia.org/wiki/Igano_Kabamaru#Reception  ) Παντως γενικα μιλωντας η ελληνικη μεταγλωττιση ειναι πολυ καλη απτο 2000 και μετα,στην δεκαετια του 90 και πισω ειναι οπως την ξερουμε.

Χαχαχαχα, Το πιο επικό εκεί είναι ο "αδερφός" του σιτζούνε με την γυναικεία φωνή.

• Like 1
Δημοσ.

Μπ@, ssj3 goku ο αμέσως δυνατότερος μετά τον vegito.

Χαχαχαχα, Το πιο επικό εκεί είναι ο "αδερφός" του σιτζούνε με την γυναικεία φωνή.

Όχι ο στο buu saga ο mystic gohan ήταν ο δεύτερος δυνατότερος μετά τον vegito

• Like 2
Δημοσ.

Ψηλοέτσι κι έτσι το σημερινό. Και μάλλον το ίδιο μου φαίνεται και το επόμενο εκτός αν

Παίξει καμιά νέα μορφή του gohan, κάτι ψιλιάζομαι προς το τέλος του preview αλλά δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Ψιλοσαπιο το σημερινο.Τουλαχιστον στο επομενο εχουμε Gohan.

To εχουν ψιλογαμησει το σουπερ.Ξαφνικα μεχρι κ ο Κριλιν ο τιποτας εγινε ΓαμαοΤαο!

Το dragonball γενικα ειναι ο πατερας των powerup και op χαρακτηρων οποτε δεν με ειχε ενοχλησει ποτε αυτο,οποτε ουτε και τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...