Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως στο super εχω "στεναχωρηθει" με την απουσια του Gohan, Μιας και ηταν ο αγαπημενος μου χαρακτηρας. Αλλα αναποφευκτα επρεπε να φαει nerf, και το εφαγε ηδη μετα το cell arc (στο buu arc). Το ειχε πει και ο ιδιος ο goku οτι o gohan ειναι πιο δυνατος απο αυτον, o οποιος ειναι ο κεντρικος χαρακτηρας. Αναρωτιεμαι πως θα ηταν στο super αν συνεχιζε κανονικα μετα απο cell σε buu saga και super την προπονηση..παιζει να ειχε ξεπερασει και τον beerus...

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο off topic αλλά όποιος έχει Ote.tv  μπορεί να παρακολουθησει  το dragonball(z) το οποίο ξαναπαίζεται μετα απο 15 χρόνια στην tv

τώρα δεν ξέρω αν ειναι το τραγικό greek dub της deagostini η έβγαλαν δικό τους(μπορεί και να ειναι english dub με ελληνικούς subs)

ορίστε και το trailer

https://www.youtube.com/watch?v=HLtO6jBmOa0

Το smile tv δεν ειναι μονο στο οτε tv,το πιανω και με κανονικο ψηφιακο δεκτη.Εκτος βεβαια αν παιζουν διαφορετικα προγραμματα η συνδρομητικη με το απλο,δεν το ξερω.

Δημοσ.

με μπέρδεψες. ο εννοείς η απουσία του gohan ως χαρακτήρα ή ως υπερδυνάμεις; Ο gohan υπάρχει ως χαρακτήρας αν δεν κάνω λάθος στο super.

Δημοσ.

με μπέρδεψες. ο εννοείς η απουσία του gohan ως χαρακτήρα ή ως υπερδυνάμεις; Ο gohan υπάρχει ως χαρακτήρας αν δεν κάνω λάθος στο super.

Εννοω οτι δεν ειναι πολεμιστης. Στο cell arc που εγινε ss2 ηταν η καλυτερη εποχη του για εμενα. Επισης μετα που εγινε mystic νομιζω οτι ηταν ο πιο δυνατος χαρακτηρας στο Z μετα τον vegito.. 

Δημοσ.

Μου εχει κανει εντυπωση που τοσα χρονια ειναι καποια ατομα που κανουν 2-3 φωνες στην ιδια σειρα.

πχ αυτη που κανει τον Luffy απο το one piece ειναι ο kuririn, yajirobe και Baba Uranai

Αυτη που κανει τον goku κανει και τον gohan, και αυτος που κανει τον kaio κανει τον πατερα της bulma.

Tοσο low budget ειναι τελικα το dragon ball? :P

παντου συμβαινει αυτο, ακομη και στις αμερικανικα καρτουν. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανέφερε την μετενσαρκωση του majin buu

επειδη χρονολογικα το Super εξελισσεται μετα τον θανατο του Buu και πριν το τελευταιο επεισοδιο του DBZ, οταν διεξαγεται το Budokai τουρνουα και ο Goku συνανταει τον Uub, την μετενσαρκωση του Buu.

foreshadowing ειναι.

Δημοσ.

παντου συμβαινει αυτο, ακομη και στις αμερικανικα καρτουν. 

Εγω δεν βλεπω καποιο αλλο anime που να συμβαινει αυτο παντως.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω καποιο αλλο anime που να συμβαινει αυτο παντως.

TVTropes has you covered. ;)

Dragon Ball example:

The Japanese version, meanwhile, has Hiromi Tsuru (mother/daughter Bulma/Bra), Daisuke Gori (Mr. Satan/Gyumao, Gohan and Goku's fathers-in-law, and also Turtle, Lord Enma and Porunga), Mayumi Tanaka (Kuririn/Yajirobe/Fortuneteller Baba), Yuko Minaguchi (mother/daugher Videl/Pan) and Masako Nozawa (Goku/Gohan/Goten/Bardock/Goku Jr., father/son/son/grandfather/great-great-grandson! In other words, Every male member of his family except Raditz. She also voiced Tullece in the third DBZ movie.)

Είχα ξεχάσει τον Bardock. :P

Δημοσ.

Εγω ειδα ολο το kai που ειναι μεχρι τον cell ετσι για την νοσταλγια. Τα μεταγλωτισμενα πλεον μου φαινονται σαν parody..

Δημοσ.

Εγω ειδα ολο το kai που ειναι μεχρι τον cell ετσι για την νοσταλγια. Τα μεταγλωτισμενα πλεον μου φαινονται σαν parody..

Αυτη ειναι ολη η μαγεια,σαν το καμπαμαρου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...