Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τσενεραλυ ρε συ.το ξέρω ότι ήταν base form.

Αλλά σε god mode :P για να πιέσει τους άλλους,μου κάθεται κάπως.

Και εμενα μου εκατσε παρα πολυ ασχημα το γεγονος οτι ο κριλιν επαιξε μπαλιτσα τον gohan κ τον goku..Αν και οπως ειπαν απο πανω το οτι θελει μυαλο το ολο τουρνουα το κανει αρκετα ενδιαφερον, αν καταφερουν να ξανα κανουν και τον gohan badass εμενα με κερδισαν για την υπολοιπη σεζον τουλαχιστον

• Like 1
Δημοσ.

Μου άρεσε και το σημερινό επεισόδιο. Ο τίτλος του έπρεπε να ήταν: "το φιλόζωο android 17".

Για το επόμενο δεν ξέρω αν είναι ψiλοfiller.

Γιατί να μην δείξουν? Νομίζω για τούς κινέζους δεν είναι κάτι το δικό μας πάσχα σωστά?

Ρωτάω γιατί θυμάμαι όταν έβλεπα το naruto, στις εβδομάδες που ήταν γιορτές δεν είχαν επεισόδια.

Δημοσ.

Ωραιο επεισοδιακι...Αλλα.

Δεν με αφηνει να βαλω spoiler απο το κινητο παιδια...Άρα μην διαβάζεται παρακάτω...

Αλλα όταν βλέπεις το android 17 να κοντράρεται στα ισα με ssblue Goku ε τρώς ένα ξενέρωμα..εχουν χάσει την μπάλα με τις αναλογίες δυνάμεων παναθεμα τους...

• Like 3
Δημοσ.

Διάβασα στο reddit πως ο Goku λέει στον 17 "I'll try not to kill you" το οποίο για κάποιο λόγο το μετεφρασαν ως δεν έχει δάσος εδώ οπότε δωσ'τα όλα ή κάτι τέτοιο. 

Οπότε παίζει και να κρατιέται αρκετά ο Goku απλά δεν φάινεται ούτε από το animation και ούτε από την λάθος(όπως λένε) μετάφραση

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανέφερε την μετενσαρκωση του majin buu

Το ανεφερε επειδη ειναι στο νησι που θα πηγαινε ο Goku και απλα για να το ξερει οταν ερθει η ωρα να συναντηθουν για να το προπονησει.

Μου αρεσε το επεισοδιο και αυτο το arc δινει επιτελους χρονο σε δευτερους χαρακτηρες κατι που ειχαμε να το δουμε απτο Frieza Saga και λιγο στο Cell.Το επομενο δεν το βλεπω καλο,αλλα λογικα θα ειναι το επεισοδιο που θα πεισει τον 17 να ερθει στην ομαδα.

Δημοσ.

O ssb πλεον ειναι κοροιδια. Σιγουρα κανει hold back ο goku και χρησιμοποιει την μορφη μονο και μονο για να τεσταρει αν θα μπορεσουν να ανταποκριθουν στο τουρνουα, αλλα μονο με ss2 θα ηταν αρκετο για να τους αντιμετωπισει. ss3 θα τους ειχε 1 γροθια (εκτος απο buu) και ssb κανονικα θα επρεπε να τους μετατρεπει σε space dust οπως εκανε και η freeza τον kuririn.

Υποψιν οτι οσο πιο δυνατος γινεται ο goku τοσο αυξανονται και ολες οι μορφες του, ακομα και το base form. Δλδ το base form του goku στο super δεν ειναι το ιδιο με αυτο στο cell ark.

• Like 3
Δημοσ.

Λίγο off topic αλλά όποιος έχει Ote.tv  μπορεί να παρακολουθησει  το dragonball(z) το οποίο ξαναπαίζεται μετα απο 15 χρόνια στην tv

τώρα δεν ξέρω αν ειναι το τραγικό greek dub της deagostini η έβγαλαν δικό τους(μπορεί και να ειναι english dub με ελληνικούς subs)

ορίστε και το trailer

https://www.youtube.com/watch?v=HLtO6jBmOa0

• Like 3
Δημοσ.

@solidsnake222

Δύστυχος μεταγλωτισμένο θα έιναι, όλες η ξένες σειρές που προβάλλει παλιές νέες το κανάλι SMILE μεταγλωτισμένες έιναι.

Δεν έχω ote tv, το βλέπω από συνεργαζόμενο κανάλι ΝΕΤ Καλαμάτας

• Like 1
Δημοσ.

@solidsnake222

Δύστυχος μεταγλωτισμένο θα έιναι, όλες η ξένες σειρές που προβάλλει παλιές νέες το κανάλι SMILE μεταγλωτισμένες έιναι.

Δεν έχω ote tv, το βλέπω από συνεργαζόμενο κανάλι ΝΕΤ Καλαμάτας

Κρίμα, τουλάχιστον να έχουν πατήσει πάνω σε δικιά τους μετάφραση και όχι της deagostini

Ontopic:

Το επόμενο​ επεισόδιο φαίνεται θα είναι το πιο βαρετό μέχρι τώρα από αυτό το arc

Το 88 όμως θα επικεντρωθεί

Στην προπόνηση του gohan με τον piccolo

και πιστεύω θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον επεισόδιο

• Like 1
Δημοσ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΝSHIHAN ? Άμα τον κάνουν απλά αναφορά ότι απλά θα έρθει ενώ έχει αφιερώσει 2 επεισόδια στο καράφλα ΝΤΡΟΠ η σειρά. Μάχες έδινα στη 3η γυμνασίου με τους άλλους νερντς στα διαλείμματα ότι είναι ο δυνατότερος στη γη μετά τους Σάγιανς. ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ μου

Δημοσ.

Μου εχει κανει εντυπωση που τοσα χρονια ειναι καποια ατομα που κανουν 2-3 φωνες στην ιδια σειρα.

πχ αυτη που κανει τον Luffy απο το one piece ειναι ο kuririn, yajirobe και Baba Uranai

Αυτη που κανει τον goku κανει και τον gohan, και αυτος που κανει τον kaio κανει τον πατερα της bulma.

Tοσο low budget ειναι τελικα το dragon ball? :P 

Δημοσ.

Μου εχει κανει εντυπωση που τοσα χρονια ειναι καποια ατομα που κανουν 2-3 φωνες στην ιδια σειρα.

πχ αυτη που κανει τον Luffy απο το one piece ειναι ο kuririn, yajirobe και Baba Uranai

Αυτη που κανει τον goku κανει και τον gohan, και αυτος που κανει τον kaio κανει τον πατερα της bulma.

Tοσο low budget ειναι τελικα το dragon ball? :P

Και εδώ έτσι γίνεται στις μεταγλωτισεις όπως και στα περισσότερα κινουμενα, 1 κάνει 2-3 φωνές θέλει μεγάλη δουλειά ολο αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...