Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το universe 9 είναι τελευταίο , όχι το 6. Σωστα, λαθος δικο μου, το διορθωσα
mrfan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή άμα κάτσουν να χάσουν αυτοί που είναι πάνω απ το μέσο όρο, δεν θα αφανισει κανέναν. Σαν το ελληνικό πρωτάθλημα ένα πράγμα... 2
omghi2u Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Έχω την εντύπωση πως οι μετρήσεις έχουν γίνει στα κανονικά Ki levels. Αν είδατε ο κουκουλοφόρος έμεινε ψιλο έκπληκτος με το transform ssj του gohan λέγοντας "οοοη it seems they're beings that can alter their power levels". Πιθανολογώ πως αυτό είναι ένας major λόγος αυτής της "fake" μέτρησης του universe 7 ΙΜΗΟ.
FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Όχι. Motion sense, όπως ένα radar. ki sense της δικης του ενεργειας σε περιπτωση που δεν το καταλαβες η δικη του ενεργεια αντανακλουσε πανω στο αντικειμενο, συγκεκριμενα σε αυτον και διαβαζε που χτυπησε μεσω ki sense ειναι φαινομενο Doppler με ενεργεια ki αντι ηχου Όχι. Motion sense, όπως ένα radar. motion sense ηταν στο εδαφος οχι στον αερα Οσοι εχουν μεσο ορο, ας πουμε IQ, πανω απο 7 χασουν-κερδισουν δεν αλλαζει κατι, για τους υπολοιπους με IQ 7 και κατω θα σωθει μονο το Universe, το 7 λογικα εκτος αν τους σκοτωσουν ολους και τελειωσει ετσι το DB , το οποιο θα κερδισει το τουρνουα, Αν το universe που θα κερδισει το τουρνου ειναι καποιο απο αυτα που εχουν IQ μεγαλυτερο του 7 τοτε ολα τα Universe me IQ μικροτερο του 7 θα αφανιστουν οχι ρε αφου ειπε πως τα συμπαντα ανω του 7 δεν παιρνουν μερος στο τουρνουα 8 συμπαντα θα παρουν μερος και θα εξαφανιστουν ολα εκτος απο το νικητη. οποτε τελικα απο 12 συμπαντα θα μεινουμε με 5 το 9 ειναι το τελευταιο το εχουμε. το 6 ειναι πανω απο το 7 το εχουμε και αυτο γιατι ηδη το εχουμε κερδισει αρα αυτα που δεν ξερουμε ειναι τα υπολοιπα 5 συμπαντα
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ki sense της δικης του ενεργειας σε περιπτωση που δεν το καταλαβες η δικη του ενεργεια αντανακλουσε πανω στο αντικειμενο, συγκεκριμενα σε αυτον και διαβαζε που χτυπησε μεσω ki sense ειναι φαινομενο Doppler με ενεργεια ki αντι ηχου motion sense ηταν στο εδαφος οχι στον αερα οχι ρε αφου ειπε πως τα συμπαντα ανω του 7 δεν παιρνουν μερος στο τουρνουα 8 συμπαντα θα παρουν μερος και θα εξαφανιστουν ολα εκτος απο το νικητη. οποτε τελικα απο 12 συμπαντα θα μεινουμε με 5 το 9 ειναι το τελευταιο το εχουμε. το 6 ειναι πανω απο το 7 το εχουμε και αυτο γιατι ηδη το εχουμε κερδισει αρα αυτα που δεν ξερουμε ειναι τα υπολοιπα 5 συμπαντα οκ. Εγω ειχα καταλαβει οτι και καλα ολοι θα παρουν μερος αλλα καποια συμπαντα δεν μπορουν να διαγραφουν αλλα αυτο που λες ειναι πιο λογικο και τωρα που το σκεφτομαι στο τι ειδα βγαζει περισσοτερο νοημα !
FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 και απο τα διεγραμμενα συμπαντα θα μεινουν μονο οι αγγελοι ζωντανοι ΛΟΛ λογικο βεβαια γιατι αν παρουμε την ιεραρχια θεου και αγγελων, οταν ενας ανθρωπος πεθαινει ο αγγελος που τον φυλαει επιστρεφει πισω στο θεο για νεα αποστολη
mrfan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ki sense της δικης του ενεργειας σε περιπτωση που δεν το καταλαβες η δικη του ενεργεια αντανακλουσε πανω στο αντικειμενο, συγκεκριμενα σε αυτον και διαβαζε που χτυπησε μεσω ki sense ειναι φαινομενο Doppler με ενεργεια ki αντι ηχου motion sense ηταν στο εδαφος οχι στον αερα οχι ρε αφου ειπε πως τα συμπαντα ανω του 7 δεν παιρνουν μερος στο τουρνουα 8 συμπαντα θα παρουν μερος και θα εξαφανιστουν ολα εκτος απο το νικητη. οποτε τελικα απο 12 συμπαντα θα μεινουμε με 5 το 9 ειναι το τελευταιο το εχουμε. το 6 ειναι πανω απο το 7 το εχουμε και αυτο γιατι ηδη το εχουμε κερδισει αρα αυτα που δεν ξερουμε ειναι τα υπολοιπα 5 συμπαντα Ποτέ κερδίσαμε το 6?
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ποτέ κερδίσαμε το 6? Σε προηγουμενο αρκ , στο τουρνουα που πολεμησε ο Γκοκου με τον Χιτ
mrfan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δλδ κερδίσαμε το 6.... Με τον Monaka...? Ok.... Κακά τα ψέμματα, έχουν να κάνουν νίκη οι δικοί μας κανένα 8αρι χρόνια.
randomcat Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ki sense της δικης του ενεργειας σε περιπτωση που δεν το καταλαβες η δικη του ενεργεια αντανακλουσε πανω στο αντικειμενο, συγκεκριμενα σε αυτον και διαβαζε που χτυπησε μεσω ki sense ειναι φαινομενο Doppler με ενεργεια ki αντι ηχου motion sense ηταν στο εδαφος οχι στον αερα Ε το έλεγαν μέχρι και οι υπότιτλοι ακριβώς έτσι. "my energy tells me where you are" "reflecting his energy off of him" Το είπε και ο Gohan και ο Kai. Και επειδή ο Whis τον αποκάλεσε "active radar", άρα στην πράξη ανιχνεύει την κίνηση αντανακλώμενων κυμάτων (στο έδαφος ανίχνευε ηχητικά κύματα από τον αντίπαλό του δηλ. passive radar). Τα Doppler radar λέγονται motion detectors ή motion sensors, άρα μου φαίνεται λογικό να μπορούμε να πούμε ότι και ένα energy radar κάνει motion sense. οκ. Εγω ειχα καταλαβει οτι και καλα ολοι θα παρουν μερος αλλα καποια συμπαντα δεν μπορουν να διαγραφουν αλλα αυτο που λες ειναι πιο λογικο και τωρα που το σκεφτομαι στο τι ειδα βγαζει περισσοτερο νοημα ! Και εγώ αυτό έχω καταλάβει βλέποντάς το και μια δεύτερη φορά. Το 9 είναι το τελευταίο, μετά το 7 και μετά - φαντάζομαι - το 6ο του Champa.
FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Και επειδή ο Whis τον αποκάλεσε "active radar", άρα στην πράξη ανιχνεύει την κίνηση αντανακλώμενων κυμμάτων (στο έδαφος ανίχνευε ηχητικά κύμματα από τον αντίπαλό του δηλ. passive radar). Τα Doppler radar λέγονται motion detectors ή motion sensors, άρα μου φαίνεται λογικό να μπορούμε να πούμε ότι και ένα energy radar κάνει motion sense. motion sense ειναι το αποτελεσμα, ki sense ειναι η χρηση της μεθοδου για το αποτελεσμα. χωρις ki sense δε γινεται να κανει motion sense, γιαυτο εγραψα ki sense. επειδη η μεθοδος ειναι που δινει το αποτελεσμα, ειτε ειναι ηχος ειτε ενεργεια ειτε κατι αλλο Και εγώ αυτό έχω καταλάβει βλέποντάς το και μια δεύτερη φορά. Το 9 είναι το τελευταίο, μετά το 7 και μετά - φαντάζομαι - το 6ο του Champa. οχι το λεει ξεκαθαρα οτι αποκλειονται τα συμπαντα με βαθμο ανω του 7 απο το τουρνουα
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 οχι το λεει ξεκαθαρα οτι αποκλειονται τα συμπαντα με βαθμο ανω του 7 απο το τουρνουα Βασικα εγω μπερδευτηκα για τον εξης λογο, ειχα μεινει στο οτι θα ειναι τουρνουα μεταξυ ολων τον συμπτανων οπως ειχαν πει και στο σημερινο επεισοδιο που ειπες τις λεπτομερειες δεν εδωσα αρκετη σημασια βασιζομενος στο οτι ηξερα και εκει μπερδευτηκα
solidsnake222 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως κατάλαβα ότι όλα τα universe θα μπουν στο τουρνουά αλλά αν χάσουν τα "αδύναμα" που ανέφερε ο priest θα καταστραφούν ενώ αν καταφέρουν να νικήσουν θα σωθούνΚαι οποία universe έχουν πάνω από μέσο όρο 7 είτε νικήσουν είτε χάσουν δεν κινδυνεύουν από κάτι edit: Δίκαιο έχετε πήγα ξαναείδα αυτό το σημείο και οποια universe εχουν μέσο όρο πάνω από 7(το 1,12,5,8) δεν θα μπουν στον τουρνουα Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2017 από solidsnake222
Luxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ποσα επεισοδια προβλεπεται να ειναι το τωρινο arc; κοντα στα 30 οπως ηταν και το προηγουμενο; Δλδ θα κρατησει 1 χρονο; Σκεφτομουν να περιμενω να τελειωσει το arc και μετα να δω τα επεισοδια μαζεμενα, οπως ειχα κανει με τα 2 πρωτα arc.. Δε ξερω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα