W0zzAp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Γίνεται να είναι έγκυος η Μπουλμα; Δεν θα είχε έναν αδερφό ο Τρανκς από το μέλλον; Το official παιδι ειναι η Bulla αδερφη του Trunks απο κει και περα δεν ξερω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 αμαν, τι μασταρια ειναι αυτα που εχει ο θηλυκος Brolly! Και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως και γιατί έκαναν την κοπέλα να μετατρέπεται σε Brolly όταν πηγαίνει σε SSJ level.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 . Ειναι και εγκυος η Bulma στην Bulla(πρωτοτυπια στα ονοματα ) αρα περασαν 8-9 μηνες απτα προηγουμενα γεγονοτα. Wait, δεν ακολουθούμε τα παιδιά του GT; No Bura? (Bra) Edit: Τώρα τσέκαρα στο wiki. Dafuq? "Bulla" is weird. Υποτίθεται ότι Bura / Bra είναι το όνομα για να βγαίνει το γνωστό λογοπαίγνιο.
FarCry Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το νεο soundtrack μουφα, ε οχι ρε φιλε. το ιντρο μαρεσε απειρα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Είδα και το επεισόδιο... Τελικά ο Goku είναι η μεγαλύτερη απειλή που υπάρχει. 3
Panikas13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Είδα και το επεισόδιο... Τελικά ο Goku είναι η μεγαλύτερη απειλή που υπάρχει. Η αφελια του είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος Θέλω να δω αν θα τον κράξει κανείς όταν μάθουν το τιμημα του τουρνουα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και κλασσικά Goku: 2
W0zzAp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γιατι απτην στιγμη που δεν υπαρχει εχθρος αφου τους εχουν αφανισει ολους,πρεπει να κανει καμια μαλακια μπας και πεσει ξυλο .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, αν τελειώσει με Goku να πιάνει Zen'O και να του βαράει ξυλιές στον κώλο για να φέρει πίσω τα σύμπαντα, table flip και δεν ξανασχολούμαι. :P
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, αν τελειώσει με Goku να πιάνει Zen'O και να του βαράει ξυλιές στον κώλο για να φέρει πίσω τα σύμπαντα, table flip και δεν ξανασχολούμαι. :P Όχι ακριβώς έτσι. Θα το παίξει cool και σε παρακαλώ και τέτοια. Και μιας και τον πάει τον Goku ο Zen θα του κάνει το χατίρι
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θα βρούμε τι θα γίνει, γιατί ο tory πάει κόντρα σε όλα τα predictions.
Edel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το καινούριο opening με προδιέθεσε για ένα πολύ καλό arc. Το προϋπάρχον ending με τις σελίδες manga είναι εξαιρετικό κομμάτι. Η οκτάδα που θα κετεβάσουν μου ανέβασε το hype στα ύψη! Επιτέλους, θα δώσει σημασία σε ΟΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΣΑΓΙΑΝ 2
W0zzAp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 το καινούριο opening με προδιέθεσε για ένα πολύ καλό arc. Το προϋπάρχον ending με τις σελίδες manga είναι εξαιρετικό κομμάτι. Η οκτάδα που θα κετεβάσουν μου ανέβασε το hype στα ύψη! Επιτέλους, θα δώσει σημασία σε ΟΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΣΑΓΙΑΝ Μονο ο Yamcha λειπει .
solidsnake222 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μονο ο Yamcha λειπει . αναρρώνει από το ξύλο που έφαγε στο baseball. 2
Edel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μονο ο Yamcha λειπει . Ολόκληρο επεισόδιο του αφιέρωσαν. Μην είσαι πλεονέκτης. Το λένε και οι γραφές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα