Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το περίμενα οτι θα γινόταν αυτό, όταν μπούμε σε νέο arc θα το καταλάβουμε από το opening.

Τώρα δεν θα δω το επόμενο. Να δούμε αν θα παίξουν τις επόμενες εβδομάδες και δεν αφήσουν κενό λόγω χριστουγέννων εορτών κτλ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποτε θα μπει το νεο arc; Εχω κουραστει απο τις βλακειες! Απευθυνονται σε 5 χρονων παιδακια δυστυχως..

Δημοσ.

Ποτε θα μπει το νεο arc; Εχω κουραστει απο τις βλακειες! Απευθυνονται σε 5 χρονων παιδακια δυστυχως..

Καλησπέρα

5 Φεβρουαρίου

έχουμε καιρό ακόμα

Δημοσ.

Καλησπέρα

5 Φεβρουαρίου

έχουμε καιρό ακόμα

Ωραιος φιλε για να ξερουμε ποτε να ξαναδωσω σημασια, ειχαν πονεσει τα ματακια μου απο αυτα που εβλεπα..

Δημοσ.

tiYwvhH.gif

:P

Δες το Preview του επόμενου. Φόρος τιμής για μας που ξυπνάγαμε 8 το πρωί να το δούμε. Και ήμασταν μόλις 8 χρονών. Goku και krillin προπόνηση μαζί.

Είναι ξεκάθαρη η θέση τους να θέλουν δώσουν νοσταλγικό τόνο. Μερικές φορές το καταφέρνουν. Αλλά σε γενικό σύνολο η σειρά είναι μέτρια.

Δημοσ.

Nostalgia..

Αν και προσωπικα διαφωνω.

Ασε που οι περισσοτεροι θεατες ισως να ειναι παιδακια που δεν εχουν ξαναδει dragonball;

Δημοσ.

Παιδιά  να σας ξεκαθαρίσω κάτι σχετικά με τα fillers

Η toei animation μια μέρα σκέφτηκε να ξανά αρχίσει το franchise

Στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτική για την απηχηση που θα είχε με αποτέλεσμα  οι animators της να έχουν ζωγραφίσει μόνο 10-15 επεισόδια(και αυτά με βιασύνη χωρίς προσοχή πχ το ep5) η toei έβλεπε να είχε φοβερή απήχηση αλλά ΔΕΝ προσλαμβανε νέους και έμπειρους animators με αποτέλεσμα τώρα οι animators να μην έχουν χρόνο να ζωγραφίσουν...

Όποιος δεν ξέρει από animate, για ένα επεισόδιο με μάχες χρειάζονται 8-12 εβδομάδες

Έτσι η toei έμεινε με 3 επιλογές

1.Να προσλάβει πολλούς και κορυφαίους animators =περισσότερα έξοδα ΑΛΛΑ όχι fillers 

2.Να έκανε διακοπή το dbs για 2-3 μήνες= μεγάλο ρίσκο για την εταιρεία και μειωμένα έσοδα

3.Να μας γεμίζουν fillers με πολλές reused σκηνές και απροσεκτο animate =Κερδίζουν Χρόνο οι animators της και η εταιρεία  συνεχίζει να βγάζει λεφτά 

Οπότε διάλεξε την 3 

Θα μου πείτε τώρα ναι κκ αλλά μετά το tournament arc δεν είχε τόσα fillers

Ναι κκ συμφωνώ αλλά το trunks arc είχε σε κάθε επεισόδιο 2-3 λεπτά μάχες με μέτριο animate - δηλαδή φαινόταν καθαρά ότι φοβούνται τις μάχες 

Για αυτό κατά την προσωπική μου άποψη κάντε υπομονη με τα fillers γιατί από ότι φαίνεται για να θέλουν τόσο χρόνο το επόμενο arc θα το προσέξουν με αποτέλεσμα να έχει μεγάλες σε διαρκεια μάχες και καλό animate/art 

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά  να σας ξεκαθαρίσω κάτι σχετικά με τα fillers

Η toei animation μια μέρα σκέφτηκε να ξανά αρχίσει το franchise

Στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτική για την απηχηση που θα είχε με αποτέλεσμα  οι animators της να έχουν ζωγραφίσει μόνο 10-15 επεισόδια(και αυτά με βιασύνη χωρίς προσοχή πχ το ep5) η toei έβλεπε να είχε φοβερή απήχηση αλλά ΔΕΝ προσλαμβανε νέους και έμπειρους animators με αποτέλεσμα τώρα οι animators να μην έχουν χρόνο να ζωγραφίσουν...

Όποιος δεν ξέρει από animate, για ένα επεισόδιο με μάχες χρειάζονται 8-12 εβδομάδες

Έτσι η toei έμεινε με 3 επιλογές

1.Να προσλάβει πολλούς και κορυφαίους animators =περισσότερα έξοδα ΑΛΛΑ όχι fillers 

2.Να έκανε διακοπή το dbs για 2-3 μήνες= μεγάλο ρίσκο για την εταιρεία και μειωμένα έσοδα

3.Να μας γεμίζουν fillers με πολλές reused σκηνές και απροσεκτο animate =Κερδίζουν Χρόνο οι animators της και η εταιρεία  συνεχίζει να βγάζει λεφτά 

Οπότε διάλεξε την 3 

Θα μου πείτε τώρα ναι κκ αλλά μετά το tournament arc δεν είχε τόσα fillers

Ναι κκ συμφωνώ αλλά το trunks arc είχε σε κάθε επεισόδιο 2-3 λεπτά μάχες με μέτριο animate - δηλαδή φαινόταν καθαρά ότι φοβούνται τις μάχες 

Για αυτό κατά την προσωπική μου άποψη κάντε υπομονη με τα fillers γιατί από ότι φαίνεται για να θέλουν τόσο χρόνο το επόμενο arc θα το προσέξουν με αποτέλεσμα να έχει μεγάλες σε διαρκεια μάχες και καλό animate/art 

κανονικα θα επρεπε να διαλεξει το πρωτο

καλυτερο production περισσοτερα εξοδα αλλα και περισσοτερα εσοδα. αυτα πανε μαζι

μου φαινεται ειναι λιγο απληστοι :P

Δημοσ.

κανονικα θα επρεπε να διαλεξει το πρωτο

καλυτερο production περισσοτερα εξοδα αλλα και περισσοτερα εσοδα. αυτα πανε μαζι

μου φαινεται ειναι λιγο απληστοι :P

Εδω εβγαλαν συνολικα 124 εκατομμυρια απο τις δυο καινουριες ταινιες και δεν ριχνουν λεφτα μην το ψαχνεις η toei ειναι φθηνη σαν εταιρεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...