solidsnake222 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Για να δούμε τι ετοιμάζουν για τα επόμενα επεισόδια... fillers xd 1
Luxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τα επομενα 3 πρεπει να ειναι fillers.. Και αρκετα γελοια..
Edel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Άγριο ξέσπασμα δακρύων είχα στο τελευταίο επεισόδιο του DB όταν ο Gohan χαιρετούσε τον Trunks και έδειξε καρέ από τη ταινία History of Trunks. Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. 4
revolver1990 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Το ίδιο και εμένα σε αυτήν εδώ ττην σκηνή 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Άγριο ξέσπασμα δακρύων είχα στο τελευταίο επεισόδιο του DB όταν ο Gohan χαιρετούσε τον Trunks και έδειξε καρέ από τη ταινία History of Trunks. Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. https://www.youtube.com/watch?v=pEVyYgXl3nA Και μου άρεσε αντίστοιχα στο Ep. 61 που πάλι χτυπάει το έδαφος αφού τα έχει πάρει στο κρανίο και το ραγίζει πριν κάνει το νέο του powerup (την μορφή που διάβασα εδώ ότι είναι "SSJ2", αλλά δεν είναι). 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το ξέρω οτι τα επόμενα θα είναι fillers, απλά θέλω να δω αν θα έχουν κάποια σχέση-συνέχεια με το επόμενο arc ή θα είναι άσχετα....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Κάτι σε Μπρόλι εμένα μου έβγαλε ότι είναι. Στο wiki τον λένε απλά "Super Trunks" αφού δεν υπάρχει επίσημη ονομασία ακόμα. This form shares traits from several other previously seen Super Saiyan forms: Power Stressed Super Saiyan forms (spikier hair, initially as bulky) Super Saiyan 2 (lightning aura, spikier hair) Super Saiyan Blue (blue aura, with the standard gold aura shrouding it) Legendary Super Saiyan (invisible irises and pupils, deeper tone of voice) Pseudo Super Saiyan (bleak rage, invisible irises and pupils) This is the second form that gives the user a double aura. The first being Super Saiyan God Super Saiyan: Kaio-ken.
revolver1990 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pEVyYgXl3nA Και μου άρεσε αντίστοιχα στο Ep. 61 που πάλι χτυπάει το έδαφος αφού τα έχει πάρει στο κρανίο και το ραγίζει πριν κάνει το νέο του powerup (την μορφή που διάβασα εδώ ότι είναι "SSJ2", αλλά δεν είναι). Καλή πάσα 1997 vs 2016 Επίσης, 1993 vs 2016
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Η σκηνή έπρεπε να μην μπει καν. Εκτός αν έκαναν όπως το kaioken με παλιό footage. Trunks first time SSJ 2016 δεν πιάνει μία στου 1997. Αλλά μην ξεχνάμε ότι του 1997 είχε budget animated movie από πίσω, ενώ του Super όχι.
Luxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Επειδη εχω φαει τον τοπο και δε τα βρισκω με τιποτα, οποιος μπορει να με βοηθησει με ΠΜ. Ψαχνω ολες τις ταινιες και τα specials απο DBZ με ιαπωνικο ηχο και υποτιτλους ( ελληνικους ή αγγλικους ).
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον μέχρι να αρχίσει το επόμενο arc δεν θα δω τίποτα. Αρκετά βαρετά.....
Edel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Dragonball slice of life. Να περνάει το εικοσάλεπτο
Luxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ποιο είναι το νόημα ύπαρξης ενός τέτοιου επεισοδίου; Τζάμπα λεφτά για να γυριστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα