Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ασχετο κατι που μου ηρθε τωρα που εβλεπα το απο πανω βιντεο. Θυμαστε που υπηρχε μια προφητεια οτι ο Μπιρους θα πολεμησει ενα σουπερ σαγιαν θεο. θα μπορουσε ο Μπλακ να ειναι αυτος? Ειναι σουπερ σαγιαν πιο δυνατος λογικα απο τον κανονικο γκοκου και επισης αθανατος οποτε πλησιαζει πιο κοντα σε θεοτητα

Δημοσ.

Ασχετο κατι που μου ηρθε τωρα που εβλεπα το απο πανω βιντεο. Θυμαστε που υπηρχε μια προφητεια οτι ο Μπιρους θα πολεμησει ενα σουπερ σαγιαν θεο. θα μπορουσε ο Μπλακ να ειναι αυτος? Ειναι σουπερ σαγιαν πιο δυνατος λογικα απο τον κανονικο γκοκου και επισης αθανατος οποτε πλησιαζει πιο κοντα σε θεοτητα

Δεν νομίζω να πάει να πολεμήσει ο berrus γιατί το ξεκαθάρισαν ότι απαγορεύεται ένας θεός να παρέμβει στον χρόνο, Εγω περισσότερες πιθανότητες δίνω για fusion black goku-zamasu 

ΥΓ. Δεν είναι αθάνατος ο black goku 

Δημοσ.

Δεν είναι αθάνατος ο Black. Είδες το επεισόδιο μάλλον με υπότιτλους απ τα lidl.

Δημοσ.

Προσοχή ακολουθεί ΤΕΡΆΣΤΙΟ spoiler για τα επόμενα επεισόδια και την εξέλιξη της ιστορίας.

Ο Herms98 μόλις μετέφρασε τη περιγραφή του επεισοδίου 61. Στη περιγραφή λέει πως ο Zamasu χρησιμοποίησε της Super Dragonball για να μεταφέρει τη συνείδηση του στο σώμα του Goku.

Νομίζω πως επιβεβαιώνεται η θεωρία του βίντεο του Geekdom101 για Multiple Zamasu's, ένας απο κάθε Timeline, που πόσταρα στη προηγούμενη σελίδα μέσα σε spoiler tags.

Με τα δεδομένα αυτά έχουμε λοιπόν 3 Zamasu και τον Goku Black που ουσιαστικά είναι ο Zamasu στο σώμα του Goku και έναν Zamasu ο οποίος έχει τη συνείδηση του Goku. 
Συγχαρητήρια στους δημιουργούς.Η εξέλιξη της ιστορίας είναι Better than Expected...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο το σημερινό επεισόδιο μας εξήγησε πολλά πράγματα για τα timelines  μάθαμε και ποιος είναι ο πραγματικός goku, βέβαια κρίμα που δεν είχαμε μάχη... αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα

Αναμένουμε για την επόμενη κυριακή 

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε με τον μπλακ πάντως

Υπάρχουν 4 timelines άρα και 4 Zamasu.Ο ένας είναι αυτός που βλέπουμε στο μέλλον, ο άλλος είναι αυτός που χρησιμοποίησε τις Super Dragonball για να μπεί στο σώμα του Goku (Black), ο τρίτος είναι του παρόντος που σκότωσε ο Beerus, για τον 4ο δε γνωρίζουμε κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...