Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχαχα Fusion Beerus-Whis υπάρχει γενικά απλά δε πρόκειται ποτέ να το δούμε στη σειρά. Σε ποιο video-game; Και γιατί δεν θα το δούμε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ίδιο gameplay με το Xenoverse βλέπω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ασχετο κατι που μου ηρθε τωρα που εβλεπα το απο πανω βιντεο. Θυμαστε που υπηρχε μια προφητεια οτι ο Μπιρους θα πολεμησει ενα σουπερ σαγιαν θεο. θα μπορουσε ο Μπλακ να ειναι αυτος? Ειναι σουπερ σαγιαν πιο δυνατος λογικα απο τον κανονικο γκοκου και επισης αθανατος οποτε πλησιαζει πιο κοντα σε θεοτητα
solidsnake222 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ασχετο κατι που μου ηρθε τωρα που εβλεπα το απο πανω βιντεο. Θυμαστε που υπηρχε μια προφητεια οτι ο Μπιρους θα πολεμησει ενα σουπερ σαγιαν θεο. θα μπορουσε ο Μπλακ να ειναι αυτος? Ειναι σουπερ σαγιαν πιο δυνατος λογικα απο τον κανονικο γκοκου και επισης αθανατος οποτε πλησιαζει πιο κοντα σε θεοτητα Δεν νομίζω να πάει να πολεμήσει ο berrus γιατί το ξεκαθάρισαν ότι απαγορεύεται ένας θεός να παρέμβει στον χρόνο, Εγω περισσότερες πιθανότητες δίνω για fusion black goku-zamasu ΥΓ. Δεν είναι αθάνατος ο black goku
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ασχετο κατι που μου ηρθε τωρα που εβλεπα το απο πανω βιντεο. Θυμαστε που υπηρχε μια προφητεια οτι ο Μπιρους θα πολεμησει ενα σουπερ σαγιαν θεο. θα μπορουσε ο Μπλακ να ειναι αυτος? Ειναι σουπερ σαγιαν πιο δυνατος λογικα απο τον κανονικο γκοκου και επισης αθανατος οποτε πλησιαζει πιο κοντα σε θεοτητα Δεν είναι αθάνατος ο Black. Είδες το επεισόδιο μάλλον με υπότιτλους απ τα lidl.
snik3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχή ακολουθεί ΤΕΡΆΣΤΙΟ spoiler για τα επόμενα επεισόδια και την εξέλιξη της ιστορίας. Ο Herms98 μόλις μετέφρασε τη περιγραφή του επεισοδίου 61. Στη περιγραφή λέει πως ο Zamasu χρησιμοποίησε της Super Dragonball για να μεταφέρει τη συνείδηση του στο σώμα του Goku. Νομίζω πως επιβεβαιώνεται η θεωρία του βίντεο του Geekdom101 για Multiple Zamasu's, ένας απο κάθε Timeline, που πόσταρα στη προηγούμενη σελίδα μέσα σε spoiler tags. Με τα δεδομένα αυτά έχουμε λοιπόν 3 Zamasu και τον Goku Black που ουσιαστικά είναι ο Zamasu στο σώμα του Goku και έναν Zamasu ο οποίος έχει τη συνείδηση του Goku. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς.Η εξέλιξη της ιστορίας είναι Better than Expected... 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικά η ιστορία αρχίζει και έχει πολύ ενδιαφέρον"
solidsnake222 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο το σημερινό επεισόδιο μας εξήγησε πολλά πράγματα για τα timelines μάθαμε και ποιος είναι ο πραγματικός goku, βέβαια κρίμα που δεν είχαμε μάχη... αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα Αναμένουμε για την επόμενη κυριακή
Chrysostomos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Kαλό το σημερινό και ας μην είχε ξύλο. ήταν χρήσιμο και φαίνεται πως το επόμενο θα είναι το ίδιο καλό ή και καλύτερο.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε με τον μπλακ πάντως
snik3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε με τον μπλακ πάντως Υπάρχουν 4 timelines άρα και 4 Zamasu.Ο ένας είναι αυτός που βλέπουμε στο μέλλον, ο άλλος είναι αυτός που χρησιμοποίησε τις Super Dragonball για να μπεί στο σώμα του Goku (Black), ο τρίτος είναι του παρόντος που σκότωσε ο Beerus, για τον 4ο δε γνωρίζουμε κάτι. 1
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καλα, τελειως απογοητευση η πραγματικη ταυτοτητα του Black Goku. τεμπελικο γραψιμο απο πλευρας Toriyama.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Την δύναμη από τον γκοκου πως την παίρνει ο μπλακ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα