Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το κατάλαβα,αλλά μου την έσπασε λίγο είναι η αλήθεια.

ειδικά αφότου είχε πετάξει κάτι σπόντες ο Gohan ότι πρέπει να γίνει δυνατότερος και πως θέλει να τον προπονήσει ο Picollo.

Ναι εκεί το φαιλαραν, μας εδειξε μια σκηνή 10 δεύτερα ότι προπονείτε και από τότε ξαφνικά δεν ακούσαμε νέα

Πλάκα πλάκα έχουμε μαζευτεί πολύ fans του dbs άμα τα σήκωναν και τα μηχανάκια μας πλάκα θα είχε  να αγοράζαμε το dragon ball xenoverse 2 να το παίζαμε cop op 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια δεν περιμενα τετοιο ενδιαφερον για το dragonball μετα απο τοσα χρονια απραξιας! Μπραβο σας, κι εγω μαζι σας! Dragonball for ever γιατι πολλοι με αυτο μεγαλωσαν οπως κι εγώ κι ας ειμαι πλεον 36 ετων!

• Like 2
Δημοσ.

Παντως ρε παιδια δεν περιμενα τετοιο ενδιαφερον για το dragonball μετα απο τοσα χρονια απραξιας! Μπραβο σας, κι εγω μαζι σας! Dragonball for ever γιατι πολλοι με αυτο μεγαλωσαν οπως κι εγώ κι ας ειμαι πλεον 36 ετων!

Δεν μετράει η ηλικία :P Εγώ και 60 να πάω, θα συνεχίσω να βλέπω χαχααχ

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως αν λάβω ως γνώμονα το υπάρχον thread, το ενδιαφέρον ανέβηκε αρκετά απο το Battle of Universes Arc και τώρα κορυφώθηκε.

Πολλοί απογοητεύτηκαν απο τη σειρά στα πρώτα επεισόδια (ο κολλητός μου πχ. είχε ξεκινήσει και σταμάτησε στο 5ο), παρόλα αυτά ακούγοντας τα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά απο ένα σημείο και μετά μπήκαν σε διαδικασία να τη δουν.

Καλά και εμείς 30 κοντεύουμε αλλα όπως είπε πιο πάνω και ένας φίλος και 70 να ήμασταν θα βλέπαμε...Με αυτό μεγαλώσαμε... 

Δημοσ.

η αλήθεια είναι πως τα πρώτα επεισόδια ήταν απογοητευτικά.

το έβλεπα απλά λόγο "καψούρας".

Βέβαια μετά απέκτησε ψωμάκι και μας κρατάει τώρα.

Δημοσ.

κατι που θα μπορουσε να γινει αλλα δεν το αξιοποιησαν νομιζω. ο old kai να κανει στον goku οτι εκανε και στον gohan και τοτε θα γινοταν πιο δυνατος απο το ssb. ειναι πολλα που θα μπορουσαν να κανουν. να κανουν ενωση με ποταρα και στο τελος να ζητησουν απο τον δρακο να τους χωρισει οπως εκανε και ο kibito kai και αλλα πολλα.

Δημοσ.

κατι που θα μπορουσε να γινει αλλα δεν το αξιοποιησαν νομιζω. ο old kai να κανει στον goku οτι εκανε και στον gohan και τοτε θα γινοταν πιο δυνατος απο το ssb. ειναι πολλα που θα μπορουσαν να κανουν. να κανουν ενωση με ποταρα και στο τελος να ζητησουν απο τον δρακο να τους χωρισει οπως εκανε και ο kibito kai και αλλα πολλα.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλα νομίζω δε θέλουν να μας δείξουν fusion Goku-Vegeta.Όπως επίσης δε θέλουν να μας δείξουν fusion Beerus-Whis.

Fun fact:Σε κάποια φάση μέσα στο 59 γυρνάει ο Beerus και κοιτάει τον Goku και είναι σαν να τον κοιτάζει απο ψηλά.Πολλοί θεωρούν οτι αυτό γίνεται επίτηδες για να μας δείξουν πως ο Beerus είναι ακόμα ανώτερος σε δύναμη απο τον Goku.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα ειναι ανωτερος :P 

Θεωρω οτι οσο καλος και να ειναι ο Goku δεν θα ανεβει ποτε δυναμη συγκριτικα με τους θεους πουπαιζουν 

Δημοσ.

Καλα ειναι ανωτερος :P

Θεωρω οτι οσο καλος και να ειναι ο Goku δεν θα ανεβει ποτε δυναμη συγκριτικα με τους θεους πουπαιζουν 

Είχε ειπωθεί πως ο λόγος που την πρώτη φορά που ο Whis ήταν όρθιος και ο Beerus με τον Goku είχαν πέσει ο ένας πάνω στον άλλον όταν επέστρεψαν απο το Universe 10, ήταν ένας τρόπος να μας δείξει ο Toriyama το πως ο Goku έχει φτάσει να γίνει ισάξιος του Beerus και απλά και οι δύο τους είναι κατώτεροι του Whis. 

Δημοσ.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλα νομίζω δε θέλουν να μας δείξουν fusion Goku-Vegeta.Όπως επίσης δε θέλουν να μας δείξουν fusion Beerus-Whis.

Φαντάζεσαι fusion σε ssj blue ή whis με beerus? Μετά θα πλακώσουν τα βιντεάκια στο yt με τα power levels και δεν θα χωράνε τα μηδενικά μέσα.....

Δημοσ.

Φαντάζεσαι fusion σε ssj blue ή whis με beerus? Μετά θα πλακώσουν τα βιντεάκια στο yt με τα power levels και δεν θα χωράνε τα μηδενικά μέσα.....

Χαχαχαχα

Fusion Beerus-Whis υπάρχει γενικά απλά δε πρόκειται ποτέ να το δούμε στη σειρά.

Dragon-Ball-Project-Fusion-06-1.jpg

Δημοσ.

Χαχαχαχα

Fusion Beerus-Whis υπάρχει γενικά απλά δε πρόκειται ποτέ να το δούμε στη σειρά.

Dragon-Ball-Project-Fusion-06-1.jpg

Παναγια μου πως ειναι ετσι, καλυτερα που δεν θα δουμε στην σειρα αυτο το πραγμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...