solidsnake222 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το κατάλαβα,αλλά μου την έσπασε λίγο είναι η αλήθεια. ειδικά αφότου είχε πετάξει κάτι σπόντες ο Gohan ότι πρέπει να γίνει δυνατότερος και πως θέλει να τον προπονήσει ο Picollo. Ναι εκεί το φαιλαραν, μας εδειξε μια σκηνή 10 δεύτερα ότι προπονείτε και από τότε ξαφνικά δεν ακούσαμε νέα Πλάκα πλάκα έχουμε μαζευτεί πολύ fans του dbs άμα τα σήκωναν και τα μηχανάκια μας πλάκα θα είχε να αγοράζαμε το dragon ball xenoverse 2 να το παίζαμε cop op
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως ρε παιδια δεν περιμενα τετοιο ενδιαφερον για το dragonball μετα απο τοσα χρονια απραξιας! Μπραβο σας, κι εγω μαζι σας! Dragonball for ever γιατι πολλοι με αυτο μεγαλωσαν οπως κι εγώ κι ας ειμαι πλεον 36 ετων! 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως ρε παιδια δεν περιμενα τετοιο ενδιαφερον για το dragonball μετα απο τοσα χρονια απραξιας! Μπραβο σας, κι εγω μαζι σας! Dragonball for ever γιατι πολλοι με αυτο μεγαλωσαν οπως κι εγώ κι ας ειμαι πλεον 36 ετων! Δεν μετράει η ηλικία Εγώ και 60 να πάω, θα συνεχίσω να βλέπω χαχααχ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μετράει η ηλικία Εγώ και 60 να πάω, θα συνεχίσω να βλέπω χαχααχ Muten Roshi wannabe. 1
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εντάξει και εμείς πατάμε τα 30 σε λίγο,αλλά με αυτά μεγαλώσαμε!
snik3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι πως αν λάβω ως γνώμονα το υπάρχον thread, το ενδιαφέρον ανέβηκε αρκετά απο το Battle of Universes Arc και τώρα κορυφώθηκε. Πολλοί απογοητεύτηκαν απο τη σειρά στα πρώτα επεισόδια (ο κολλητός μου πχ. είχε ξεκινήσει και σταμάτησε στο 5ο), παρόλα αυτά ακούγοντας τα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά απο ένα σημείο και μετά μπήκαν σε διαδικασία να τη δουν. Καλά και εμείς 30 κοντεύουμε αλλα όπως είπε πιο πάνω και ένας φίλος και 70 να ήμασταν θα βλέπαμε...Με αυτό μεγαλώσαμε...
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Muten Roshi wannabe. Πανεύκολα όμως αχαχχααχαχ 1
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 η αλήθεια είναι πως τα πρώτα επεισόδια ήταν απογοητευτικά. το έβλεπα απλά λόγο "καψούρας". Βέβαια μετά απέκτησε ψωμάκι και μας κρατάει τώρα.
FarCry Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 κατι που θα μπορουσε να γινει αλλα δεν το αξιοποιησαν νομιζω. ο old kai να κανει στον goku οτι εκανε και στον gohan και τοτε θα γινοταν πιο δυνατος απο το ssb. ειναι πολλα που θα μπορουσαν να κανουν. να κανουν ενωση με ποταρα και στο τελος να ζητησουν απο τον δρακο να τους χωρισει οπως εκανε και ο kibito kai και αλλα πολλα.
snik3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 κατι που θα μπορουσε να γινει αλλα δεν το αξιοποιησαν νομιζω. ο old kai να κανει στον goku οτι εκανε και στον gohan και τοτε θα γινοταν πιο δυνατος απο το ssb. ειναι πολλα που θα μπορουσαν να κανουν. να κανουν ενωση με ποταρα και στο τελος να ζητησουν απο τον δρακο να τους χωρισει οπως εκανε και ο kibito kai και αλλα πολλα. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλα νομίζω δε θέλουν να μας δείξουν fusion Goku-Vegeta.Όπως επίσης δε θέλουν να μας δείξουν fusion Beerus-Whis. Fun fact:Σε κάποια φάση μέσα στο 59 γυρνάει ο Beerus και κοιτάει τον Goku και είναι σαν να τον κοιτάζει απο ψηλά.Πολλοί θεωρούν οτι αυτό γίνεται επίτηδες για να μας δείξουν πως ο Beerus είναι ακόμα ανώτερος σε δύναμη απο τον Goku.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα ειναι ανωτερος Θεωρω οτι οσο καλος και να ειναι ο Goku δεν θα ανεβει ποτε δυναμη συγκριτικα με τους θεους πουπαιζουν
snik3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα ειναι ανωτερος Θεωρω οτι οσο καλος και να ειναι ο Goku δεν θα ανεβει ποτε δυναμη συγκριτικα με τους θεους πουπαιζουν Είχε ειπωθεί πως ο λόγος που την πρώτη φορά που ο Whis ήταν όρθιος και ο Beerus με τον Goku είχαν πέσει ο ένας πάνω στον άλλον όταν επέστρεψαν απο το Universe 10, ήταν ένας τρόπος να μας δείξει ο Toriyama το πως ο Goku έχει φτάσει να γίνει ισάξιος του Beerus και απλά και οι δύο τους είναι κατώτεροι του Whis.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλα νομίζω δε θέλουν να μας δείξουν fusion Goku-Vegeta.Όπως επίσης δε θέλουν να μας δείξουν fusion Beerus-Whis. Φαντάζεσαι fusion σε ssj blue ή whis με beerus? Μετά θα πλακώσουν τα βιντεάκια στο yt με τα power levels και δεν θα χωράνε τα μηδενικά μέσα.....
snik3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φαντάζεσαι fusion σε ssj blue ή whis με beerus? Μετά θα πλακώσουν τα βιντεάκια στο yt με τα power levels και δεν θα χωράνε τα μηδενικά μέσα..... Χαχαχαχα Fusion Beerus-Whis υπάρχει γενικά απλά δε πρόκειται ποτέ να το δούμε στη σειρά.
solidsnake222 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχαχα Fusion Beerus-Whis υπάρχει γενικά απλά δε πρόκειται ποτέ να το δούμε στη σειρά. Παναγια μου πως ειναι ετσι, καλυτερα που δεν θα δουμε στην σειρα αυτο το πραγμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα