Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω απορω πως γινεται ο zamasu του μελλοντος να ξερει τον Goku, που πεθανε απο τα ανδροειδη κ το επιπεδο του ηταν ssj1 οποτε τπτ το ιδιαιτερο,ενω τον γνωρισε πριν κατι επεισοδια στο δικο μας timeline...

2ον Απο ποτε ξαναγυρισαμε στις εποχες που μια αθανασια σε εκανε ακατανικητο αυτο εχουμε να το δουμε απο το freezer saga!

3ον Απο ποτε μια αθανασια θελει super dragonballs

Ξερω because its dragonball so fuck logic! Αλλα ενω βλεπω μια ιδιαιτερη στροφη στο dragonball να δωσει λιγη υποθεση μην μου το βασιζεις ολο σε μια τρυπα που δεν θα την κλεισεις ποτε.

Δημοσ.

Και εγω εχω ακριβως την ιδια απορια για τον Zamasu και τον Goku,ελπιζω να μας το εξηγησουν στην συνεχεια αλλιως θα μιλαμε για μεγαλη τρυπα.Οσον αφορα την δυναμη του Zamasu του μελλοντος δεν νομιζω οτι ευθυνεται αποκλειστικα η αθανασια,λογικα θα εκανε και προπονηση τοσο χρονια ωστε να φτασει σε αυτο το επιπεδο..Ελπιζω στα επομενα επεισοδια να μας λυθουν ολες αυτες οι αποριες

Δημοσ.

Άσχετο, όσον αφορά το κακό animation στις αρχές που πολλοί παραπονέθηκαν, είναι καθαρά θέμα χρημάτων και το οτι δεν ήξεραν οτι θα βρει ανταπόκριση η σειρά.Συγκεκριμένα απο το Universal Tournuament και μετά που ξεκίνησε πολύς κόσμος να το βλέπει, έστρωσε και στο κομμάτι του animation. 

προφανως αφου τα 2 πρωτα arcs τα ειχαν βγαλει σε ταινιες facepalm

Ξερω because its dragonball so fuck logic!

μπορουμε να γινουμε και εμεις αθανατοι αμα φαμε ενα senzu bean tree :D ποιος τις μαμαει τις super dragonball ??

• Like 1
Δημοσ.

Τρέμει ο Opai μη τον στείλει ο Trump στη Γκουανταλαχάρα. :-D  :-D  :-D

Το SSJ Rose είναι μία ισοδύναμη μορφή με το SSJ Blue τελικά.Στο 62 μάλλον θα έχουμε Trunks SSJ New Form και στο 63 μάχη του Vegeta

Δημοσ.

Το SSJ Rose είναι μία ισοδύναμη μορφή με το SSJ Blue τελικά.Στο 62 μάλλον θα έχουμε Trunks SSJ New Form και στο 63 μάχη του Vegeta

αυτο το διαβασα και εγω αλλα δεν βγαινει με βαση το επεισοδιο που τους διελυσαν. εχω ενσταση στο συγκεκριμενο.

ο vegeta ειπε οταν ηταν ξαπλα στο χωμα οτι δεν ειναι ισοδυναμος ο goku με τον black στον trunks

Δημοσ.

αυτο το διαβασα και εγω αλλα δεν βγαινει με βαση το επεισοδιο που τους διελυσαν. εχω ενσταση στο συγκεκριμενο.

ο vegeta ειπε οταν ηταν ξαπλα στο χωμα οτι δεν ειναι ισοδυναμος ο goku με τον black στον trunks

Θεωρώ πως ο Vegeta απλά στην υπεροψία του πιάστηκε στον ύπνο για αυτό και δέχθηκε ένα τόσο θανάσιμο χτύπημα.Νομίζω το βασικό προτέρημα του Black Goku έναντι των Goku, Vegeta είναι οτι μπορεί να συγκεντρώσει το ki του σε ένα σημείο του σώματος του.Δε πιστεύω πως είναι η Rose Form που του δίνει πλεονέκτημα.

Στα του 59 τώρα.

Όταν ο Beerus είπε "Hakai" παίζει να με άκουσαν μέχρι 4 τετράγωνα πιο κάτω.

Επιτέλους Beerus in Action.Είχαμε να τον δούμε badass απο το Battle of Gods Arc.

Όσον αφορά το reverse time του Whis προσωπικά το περίμενα απο τη στιγμή που είδα στο preview του επεισοδίου να κάθονται στο διάστημα και να παρακολουθούν.

Πολύ ωραία η κόντρα μεταξύ Trunks και Trunks Jr.Νομίζω ο μικρός ήταν ξεκάθαρα η φωνή της λογικής σε αυτό το επεισόδιο.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω ακόμα είναι το πως θα σκοτώσουν τον Immortal Future Zamasu.

Επόμενο επεισόδιο είμαστε Back to the Future και θα μάθουμε ακριβώς το ποιά είναι η ταυτότητα του Goku Black.

Απο εδώ και πέρα η ένταση προβλέπεται αμείωτη.

• Moderators
Δημοσ.

Γουσταρα φουλ με τη σκηνη του Beerus.

Στο τελος ειπες ο Μπιρους οτι οταν ενας θεο σκοτωνει εναν αλλο θεο τοτε αυτο δεν αλλαζει οποτε απο τη στιγμη που τον σκοτωσε (πριν γινει αθανατος) αυτοματα διεγραψε ολο το μελλον του και αρα δεν υπαρχει ο Future immortal Zamasu.

Και οσο για τον μπλακ αν καταλαβα καλα απο αυτο που ειπε ο Ζαμασου ζητησε απο dragon ball Να του δωσουν το σωμα του Goku (ισως εχει πεθανει στο μελλον και χρησιμοποιει το σωμα του μελλοντικα πεθαμενου γκοκου) σε αθαντη μορφη αρα ο μαυρος ειναι ο το πτωμα του γκοκου αναστημενο με dragon ball και αθανασια πλεον

Δημοσ.

Δυνατό το επεισόδιο. Μια απορία... ο Zamasu που πέθανε μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικός από τον Zamasu που πάλεψε ο Goku την πρώτη φορά που πήγαν?! Το λεω αυτό επειδή όταν τους είδε, είπε "You must be goku". Εκτός κι αν είχε λάθος η μετάφραση ή κατάλαβα κάτι άλλο.

Δημοσ.

ο black goku ειναι και αυτος αθανατος οπως και ο zamasu

shit just got real

Γουσταρα φουλ με τη σκηνη του Beerus.

Στο τελος ειπες ο Μπιρους οτι οταν ενας θεο σκοτωνει εναν αλλο θεο τοτε αυτο δεν αλλαζει οποτε απο τη στιγμη που τον σκοτωσε (πριν γινει αθανατος) αυτοματα διεγραψε ολο το μελλον του και αρα δεν υπαρχει ο Future immortal Zamasu.

ναι αλλα μετα στο preview βλεπουμε οτι μλκιες ειπε ο beerus :P

και ημουν σιγουρος γιατι μιλαμε για διαφορετικο timeline.

οπως ειχα γραψει και σε προηγουμενο μου post αφου μιλαμε για διαφορετικα timelines το linearity δεν ισχυει.

το θεμα ειναι οτι η χρονομηχανη που εχουν μπορει και πηδαει μεταξυ διαφορετικα timelines.

πραγμα που κανενας θεος δε μπορει να το κανει :P

αναρωτιεμαι αν εχουμε και πολλαπλους zeno, ενα για καθε ξεχωριστο timeline :P

Δυνατό το επεισόδιο. Μια απορία... ο Zamasu που πέθανε μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικός από τον Zamasu που πάλεψε ο Goku την πρώτη φορά που πήγαν?! Το λεω αυτό επειδή όταν τους είδε, είπε "You must be goku". Εκτός κι αν είχε λάθος η μετάφραση ή κατάλαβα κάτι άλλο.

οχι ο ιδιος ειναι. το ξαναειδα και λεει and you, if im not mistaken you are son goku. απλα το παιζει και καλα λιγο ανηξερος, αθωος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...