Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Ισχύει ότι τα powerups που παίχτηκαν ήταν (ολίγον; ) τραβηγμένα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 43 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ισχύει ότι τα powerups που παίχτηκαν ήταν (ολίγον; ) τραβηγμένα... Τραβηγμένα ναι αλλά είχαν και λόγο.. Γενικά σε οτιδηποτε μη ρεαλιστικό (anime, sci-fi, super heroes) το θεωρώ βλακεία να προσπαθείς να δεις τα πραγματα απο λογική σκοπιά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Το βλέπουμε από την σκοπιά της "λογικής" που ισχύει στο lore, αλλά οκ, χτες έβλεπα το πρώτο Budokai Tenkaichi που ο Krillin με τον Juckie Chun κάνουν ολόκληρη χορογραφία σε όπως λέει ο Krillin 0.2 seconds και δεν τα είδε κανείς από το κοινό. "Ό,τι γράψει".
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 https://neogeeknetwork.com/neogeek-anime-dragon-ball-super-nees-leptomeries-gia-tin-ploki-tis-tainias/ ΓΙΑ ΠΑΜΕ !
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2018 στις 12:59 ΜΜ, Fulgore είπε Την ειχα ξεκινησει και εγω την σειρα τον προηγουμενο μηνα και ενω μεχρι και τα μισα περιπου του arc με τον Goku Black γενικα μαρεσε η σειρα μιας και ειχε τις στιγμες της που λεμε, απο τα μεσα του arc με τον Goku Black μεχρι το κλασσικο τελευταιο arc με το τουρνουα επιασε πατο η σειρα. Στο GOku black arc με τον 2ο zamasu χαθηκε η μπαλα απο πλευρας νοηματος και στο τελευταιο τουρνουα χαθηκε το μετρο συγκρισης και εγινε τελειως τραγικη η σειρα. 2 κοπελες κομπαρσοι απο το πουθενα να ειναι δυνατοτερες σχεδον απο ολους χωρις καποιο training,χωρις τιποτα απλα γιατι....ετσι, και ενας Jiren ο οποιος ειναι ο δυνατοτερος του συμπαντος χωρις λογο και αιτια απλα γιατι μπορει.... Την εχω σταμτησει την σειρα στο επεισοδιο περιπου 115 αλλα δεν ξερω αν εχω κουραγιο να την συνεχισω ετσι οπως την κανανε. Κριμα γιατι σαν ιδεα το ολο ultra instinct μαρεσε του goku αλλα οταν μου βαζει μεσα τοσο δυνατους αντιπαλους(broken που λεμε και στα fighting παιχνιδια)απο το πουθενα,ε χανεται το νοημα. Και ο brolly ηταν αυτος που ηταν αλλα σου ειπε(ας το πουμε)το γιατι και δεν σου τον πεταγε στην μαπα κοντα 30-40επεισοδια που κρατησε το τελευταιο τουρνουα οπως με τον Jiren. Σε εμένα σχεδόν το αντίθετο, δεν μου άρεσαν τα πρώτα δύο με εμφάνιση beerus και frieza και στα δύο επόμενα άρχισε να μου αρέσει πολύ. Αυτό τουλάχιστον σε εμένα δεν οφείλεται τόσο στο αν ήταν καλό ή κακό το anime αλλά επειδή είχα δει ήδη τις ταινίες battle of gods / revival of F και γενικώς δεν υπήρχε τίποτε απρόβλεπτο στην όλη υπόθεση. Στο δεύτερο μισό από το arc με τον future trunks, gowasu zamasu και λοιπούς έφτασε στο απόγειό της η σειρά. Το ίδιο θα ίσχυε και για το τελευταίο arc αν δεν υπήρχαν διάφορα άκρως εκνευριστικά και καταστροφικά κατ' εμε όπως οι ηλίθιες "sailor moon" από ένα universe. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω στο θέμα του νοήματος στο 3ο arc και οτι από ένα σημείο και μετά χάθηκε η μπάλα, θυμάμαι εδώ ήμασταν και τα συζητούσαμε, αν ανατρέξεις σε παλαιότερα post όταν βρισκόμασταν στο 3ο arc βάζαμε διάφορες φωτογραφίες που έδειχναν τι παίχτηκε μεταξύ των dimensions και της χρονομηχανής, από μόνος σου δύσκολα καταλαβαίνεις 100% τι παίχτηκε αν δεν δεις κάποια επεξήγηση στο internet και αυτό αποτελεί ένα μείον στο εν λόγω arc. Και σε εμένα σε μια φάση δεν κάθισα να δώ 1-2 επεισόδια που ήταν κάτι ελεεινά fillers, κάνε όμως μια προσπάθεια να δεις όλη την σειρά, πιστεύω στα τελευταία επεισόδια θα σου αρέσει. Αν και όλοι οι db fans αναμέναμε αυτή την σειρά ανυπόμονα και θέλαμε ν' αναπολήσουμε τις παλιές στιγμές. Η σειρά σίγουρα έχει κάποια εξαιρετικά επεισόδια αλλά και κάποια πολύ άσχημα, έχει τα προβλήματά της και τα αρνητικά της, πιστεύω οτι καταφέρνει να ξεπεράσει την μετριότητα, δεν θα την τοποθετούσα πάντως μέσα στα καλύτερα anime. Αρκετοί έχουν αναφέρει οτι έχει σημειώσει τεράστια έσοδα και προβολή στην Ιαπωνία, δεν το έχω ψάξει ούτε έχω κάνει σύγκριση με άλλα anime στο οικονομικό σκέλος. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2018 από Βασίλης_29
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Σε εμένα σχεδόν το αντίθετο, δεν μου άρεσαν τα πρώτα δύο με εμφάνιση beerus και frieza και στα δύο επόμενα άρχισε να μου αρέσει πολύ. Αυτό τουλάχιστον σε εμένα δεν οφείλεται τόσο στο αν ήταν καλό ή κακό το anime αλλά επειδή είχα δει ήδη τις ταινίες battle of gods / revival of F και γενικώς δεν υπήρχε τίποτε απρόβλεπτο στην όλη υπόθεση. Στο δεύτερο μισό από το arc με τον future trunks, gowasu zamasu και λοιπούς έφτασε στο απόγειό της η σειρά. Το ίδιο θα ίσχυε και για το τελευταίο arc αν δεν υπήρχαν διάφορα άκρως εκνευριστικά και καταστροφικά κατ' εμε όπως οι ηλίθιες "sailor moon" από ένα universe. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω στο θέμα του νοήματος στο 3ο arc και οτι από ένα σημείο και μετά χάθηκε η μπάλα, θυμάμαι εδώ ήμασταν και τα συζητούσαμε, αν ανατρέξεις σε παλαιότερα post όταν βρισκόμασταν στο 3ο arc βάζαμε διάφορες φωτογραφίες που έδειχναν τι παίχτηκε μεταξύ των dimensions και της χρονομηχανής, από μόνος σου δύσκολα καταλαβαίνεις 100% τι παίχτηκε αν δεν δεις κάποια επεξήγηση στο internet και αυτό αποτελεί ένα μείον στο εν λόγω arc. Και σε εμένα σε μια φάση δεν κάθισα να δώ 1-2 επεισόδια που ήταν κάτι ελεεινά fillers, κάνε όμως μια προσπάθεια να δεις όλη την σειρά, πιστεύω στα τελευταία επεισόδια θα σου αρέσει. Αν και όλοι οι db fans αναμέναμε αυτή την σειρά ανυπόμονα και θέλαμε ν' αναπολήσουμε τις παλιές στιγμές. Η σειρά σίγουρα έχει κάποια εξαιρετικά επεισόδια αλλά και κάποια πολύ άσχημα, έχει τα προβλήματά της και τα αρνητικά της, πιστεύω οτι καταφέρνει να ξεπεράσει την μετριότητα, δεν θα την τοποθετούσα πάντως μέσα στα καλύτερα anime. Αρκετοί έχουν αναφέρει οτι έχει σημειώσει τεράστια έσοδα και προβολή στην Ιαπωνία, δεν το έχω ψάξει ούτε έχω κάνει σύγκριση με άλλα anime στο οικονομικό σκέλος. Κοιταξε να δεις ξεκινησα με αρκετα χαμηλο τον πηχη γιατι γενικα ειχα δει και απο myanimelist γενικες αντιδρασεις του κοσμου,αρα προφανως και δεν θα κραξω που ξαναβλεπουμε Frieza ας πουμε και future tranks ξανα.Ακομα και οντως να δειξει γιατι ο Jiren ειναι τοσο op στα τελευταια επεισοδια,παλι δεν θα αλλαξει την ολη μου εικονα συγκεκριμενα για το τελευταιο arc το οποιο αφορα μονο την μαχη σε ενα τουρνουα. Απλα στο τελευταιο arc ξενερωσα παρα πολυ γιατι μου ηρθαν ολα αυτα μαζεμενα λογω και της φυσης του arc(τουρνουα χωρις καποιο κεντρικο κακο).Θυμαμαι και στο site που το εβλεπα το καθε επεισοδιο διαβαζα απο κατω μερικα σχολια και πανω κατω αυτα εβλεπα να μην αρεσουν σε πολλους,μαζι με αλλα οπως πχ γιατι τον Gohan τον εκαναν στην σειρα τοσο αχρηστο μετα απο την μαχη με τον Cell στα παλιοτερα,που τον βλεπουμε στο Super και ειναι για λυπηση ή την φωνη του Ιαπωνα που εκανε τον Kai στα πρωτα επεισοδια που ηταν τελειως αψυχη ας πουμε. Οσο για το τελευταιο που γραφεις περι μετριοτητας θα σου πω το εξης.Δεν ξερω αν οι περισσοτεροι απο εδω μονο το Dragonball παρακολουθησαν λογω νοσταλγιας(γιατι στο κεντρικο θεμα των ανιμε εχει ελαχιστη εως καθολου συμμετοχη),αλλα εγω προσωπικα παρακολουθω αρκετα ανιμε καθε season και αρα εχω ενα μετρο συγκρισης για το συγκεκριμενο τουλαχιστον οσο εχω δει ως τωρα. Για δεδομενα Dragonball ειναι καλο. Για δεδομενα anime γενικοτερα ειναι μετριο,ακριβως επειδη ειναι dragonball. Ουτως ή αλλως δεν εκραξα ολη την σειρα,απλα ειπα τι με ενοχλησε μεχρι το σημειο προς το τελος που εφτασα.
mrfan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μην κράζεται τα μάπα επεισόδια. Είναι απαραίτητα. Η εταιρεία που βγάζει το DB δεν είναι κανένας κολοσσός. Έχουν πολύ λίγο προσωπικό και χρειάζονται χρόνο για τα σκίτσα κλπ. Οπότε, επειδή χρειάζονται χρόνο, πετάνε μερικά μάπα επεισόδια. Και μην κράζεται για τα power ups και τα power levels. Με την δική σας λογική, θα έπρεπε να τα παίρνουμε στο κρανίο που ο goku έβγαλε "μαγικές δυνάμεις" από το πουθενά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 http://comicbook.com/anime/2018/06/01/dragon-ball-heroes-new-anime-multiple-episodes-confirmed/ Αναφορά σε κείμενο Toei Animation has put Dragon Ball fans through the ringer after Dragon Ball Super ended since not only will a Dragon Ball Super movie premiere this year in Japan, a new anime series based on Dragon Ball Heroes. Given that it's supposed to be a promotional anime series for the arcade game, fans were wondering how long it will last. Luckily, the series has confirmed there will be more than one episode with two episodes premiering in Japan this July.
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Στις 16/6/2018 στις 8:01 ΜΜ, mrfan είπε Μην κράζεται τα μάπα επεισόδια. Είναι απαραίτητα. Η εταιρεία που βγάζει το DB δεν είναι κανένας κολοσσός. Έχουν πολύ λίγο προσωπικό και χρειάζονται χρόνο για τα σκίτσα κλπ. Οπότε, επειδή χρειάζονται χρόνο, πετάνε μερικά μάπα επεισόδια. Και μην κράζεται για τα power ups και τα power levels. Με την δική σας λογική, θα έπρεπε να τα παίρνουμε στο κρανίο που ο goku έβγαλε "μαγικές δυνάμεις" από το πουθενά. H Toei δεν ειναι κολοσσος;; 😂
mrfan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, KilliK είπε H Toei δεν ειναι κολοσσος;; 😂 Ναι, απασχολούν 50 εργαζόμενους εκ των οποίων ούτε οι μισοί δεν ασχολούνται με τα anime
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 στην Τοei Animation αναφερεσαι. η μαμα Toei ομως ειναι απο τα μεγαλυτερα στουντιο της Ιαπωνιας. αν θελανε μπορουσαν να δωσουν ενα μεγαλυτερο budget και να δουμε animation της προκοπης στη σειρα. θελανε ομως να την βγαλουν στο τζαμπα, αφου ξερανε θα πουλαγε λογω brand. 1
mrfan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, KilliK είπε στην Τοei Animation αναφερεσαι. η μαμα Toei ομως ειναι απο τα μεγαλυτερα στουντιο της Ιαπωνιας. αν θελανε μπορουσαν να δωσουν ενα μεγαλυτερο budget και να δουμε animation της προκοπης στη σειρα. θελανε ομως να την βγαλουν στο τζαμπα, αφου ξερανε θα πουλαγε λογω brand. Ναι, για την animation έλεγα ότι έλεγα. Έβγαλαν ένα σκασμό λεφτά και δουλεύει 3 και ο κούκος. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από mrfan
solidsnake222 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγήκε τραιλερ για το anime db heroes https://youtube.com/watch?v=k5o3JCBSRZo ΥΓ. Είμαι από κινητό και δεν ξέρω πως να το βάλω απευθειας για να το δείτε από εδώ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από solidsnake222
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 11:16 ΜΜ, solidsnake222 είπε Βγήκε τραιλερ για το anime db heroes https://youtube.com/watch?v=k5o3JCBSRZo ΥΓ. Είμαι από κινητό και δεν ξέρω πως να το βάλω απευθειας για να το δείτε από εδώ
panosno1com Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 στο τελος λεει 2018 7 1 ,ξεκιναει απο κυριακη δηλαδη ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα