hellojim Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2018 στις 8:08 ΜΜ, KilliK είπε περιμενω το Rainbow Instinct που θα εχει ολες τις ανταυγειες στο μαλλι του.. RGB Sayian! Νομιζω οτι στο τελος το καναν πολυ rush, για να το τελειωσουν. Δλδ αυτο που μου εμεινε ηταν: - "καλη αυτη η σκηνη?" - "τεςπα, βαλτην να τελειωνουμε" Επισης δεν καναν συνδεση με το τελος του DBZ που επεται του super... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από hellojim
JohnJohn3484 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Πέρα της ταινίας, θα χει και συνέχεια η σειρά φημολογείται.
polakis21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μολις το ολοκληρωσα κι εγω. Παρα πολυ καλο και με αγωνια στο φουλ. Μπραβο. Επεται συνεχεια
mrfan Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Τι θα γίνει ρε γαμώτο...πότε θα ανακοινώσουν ένα ribrianne arc...;
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, mrfan είπε Τι θα γίνει ρε γαμώτο...πότε θα ανακοινώσουν ένα ribrianne arc...;
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://neogeeknetwork.com/neoigeek-anime-to-dragon-ball-heroes-ginetai-anime/ Το Dragon Ball Heroes γίνεται anime Δείτε και αυτό. https://neogeeknetwork.com/neogeek-anime-dragon-ball-super-ta-designs-twn-vegeta-beerus-piccolo-gia-tin-nea-tenia/ Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από UsualSuspect__ 2
mrfan Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Τι είναι το prison planet arc? Λίγα πράγματα για το plot αν είναι δυνατόν.
vlasiospakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Να παρουμε ενα φιξακι λιγο γιατι η στερηση μας εχει καταστρεψει...
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ακούστε το είναι όλα τα λεφτά Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από UsualSuspect__ 2
mrfan Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 21/5/2018 στις 1:05 ΠΜ, vlasiospakis είπε Να παρουμε ενα φιξακι λιγο γιατι η στερηση μας εχει καταστρεψει... Εμένα όταν μου λείπει το dbs ,βλέπω αυτό και μου φεύγει
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Την ειχα ξεκινησει και εγω την σειρα τον προηγουμενο μηνα και ενω μεχρι και τα μισα περιπου του arc με τον Goku Black γενικα μαρεσε η σειρα μιας και ειχε τις στιγμες της που λεμε, απο τα μεσα του arc με τον Goku Black μεχρι το κλασσικο τελευταιο arc με το τουρνουα επιασε πατο η σειρα. Στο GOku black arc με τον 2ο zamasu χαθηκε η μπαλα απο πλευρας νοηματος και στο τελευταιο τουρνουα χαθηκε το μετρο συγκρισης και εγινε τελειως τραγικη η σειρα. 2 κοπελες κομπαρσοι απο το πουθενα να ειναι δυνατοτερες σχεδον απο ολους χωρις καποιο training,χωρις τιποτα απλα γιατι....ετσι, και ενας Jiren ο οποιος ειναι ο δυνατοτερος του συμπαντος χωρις λογο και αιτια απλα γιατι μπορει.... Την εχω σταμτησει την σειρα στο επεισοδιο περιπου 115 αλλα δεν ξερω αν εχω κουραγιο να την συνεχισω ετσι οπως την κανανε. Κριμα γιατι σαν ιδεα το ολο ultra instinct μαρεσε του goku αλλα οταν μου βαζει μεσα τοσο δυνατους αντιπαλους(broken που λεμε και στα fighting παιχνιδια)απο το πουθενα,ε χανεται το νοημα. Και ο brolly ηταν αυτος που ηταν αλλα σου ειπε(ας το πουμε)το γιατι και δεν σου τον πεταγε στην μαπα κοντα 30-40επεισοδια που κρατησε το τελευταιο τουρνουα οπως με τον Jiren. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Fulgore 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Για να έχεις άποψη για κάτι πρέπει να έχεις ολοκληρωμένη άποψη. Οπότε πρώτα δες το όλο και μετά ξαναγράψε την γνώμη σου. 1) Οι δύο κοπέλες ειναι Sayan το οποίο σημαίνει ότι έχουν potentials για ανάπτυξη στη μάχη. Επίσης η μία απο αυτές ειναι ας το πούμε φυσικό ταλέντο. Το ότι κάποιος έχει δύναμη δεν σημαίνει οτι ειναι και καλύτερος απο κάποιον αλλο που έχει εκπαιδευτεί, ετσι ειναι και στην κανονικη ζωη. 2) Για τον Jiren εξηγεί μετα γιατι ειναι αυτος που ειναι και το πως κατάφερε να γίνει (training) 3) O Goku απο την αρχη της σειράς εξελισσόταν όταν αναγκαζόταν να ξεπεράσει τα όρια του για να σώσει τους φιλους/οικογένεια του οπότε ήταν σε ενα βαθμό λογικό να ειναι όλοι over powered αλλιώς δεν θα είχε νόημα. Επίσης δεν ξέρεις τι κάνουν στα άλλα σύμπαντα και πόσο δυνατοι ειναι. 4)Οι σειλορ μουν ηταν εκνευριστικές οσο δεν πάει αλλα εξυπηρετούσαν το κοινό της Ιαπωνίας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα